سیده فاطمه الزهرا کریمی، مسئول امر به معروف و نهی از منکر بسیج خواهران حوزه مقاومت حضرت زهرا(سلام الله علیها) شهرستان بویراحمد، امر به معروف و نهی از منکر را یکی از وظایف فرهنگی و همگانی دانست و به خبرنگار خبرگزاری شبستان در یاسوج، گفت: احیای این امر بر همه واجب بوده و اگر بتوانیم با کمک همدیگر الگوهای رفتاری و فرهنگی جامعه را اصلاح کنیم، بسیاری از معضلات حل خواهد شد.
وی، با بیان این که امر به معروف و نهی از منکر از وظایف واجب ولی فراموش شده در جامعه است، افزود: با توجه به نیاز دنیای امروز (وجود ماهواره، شبکه های مجازی و آسیب های اجتماعی)، احیا و اجرای این امر در جامعه کنونی امری ضروری و واجب است.
کریمی، با بیان این که برای نتیجه بهتر، احیای این امر مقدس باید با مشارکت مردم در جامعه اجرا شود، اظهار داشت: ستاد احیای امر به معروف و نهی از منکر کهگیلویه وبویراحمد به منظور مردمی کردن این امر مهم طبق مصوبه مجلس از عموم مردم استان بدون محدودیت (سن، تحصیلات و عضویت) ثبت نام به عمل می آورد.
مسئول عملیات حوزه مقاومت حضرت زهرا(سلام الله علیها) شهرستان بو.یراحمد، ادامه داد: این کار که به نام طرح «طلایه داران امر به معروف و نهی از منکر» نام گذاری شده، با همکاری سپاه فتح و سازمان بسیج با محوریت ستاد امر به معروف و نهی از منکر استان در حال انجام بوده و تاکنون بیش از 100 نفر جهت شرکت در این امر مقدس نام نویسی کرده اند.
مسئول واحد خواهران ستاد نماز جمعه شهرستان بویراحمد، گزینش، مصاحبه، شناسایی و تایید افراد واجد الشرایط را از مراحل بعدی ثبت نام عنوان و ادامه داد: افراد تایید شده در گروه های 10 نفره سازماندهی شده، سپس هر 5 گروه یک ناحیه و هر چند ناحیه تشکیل یک منطقه داده و جهت آموزش معرفی می شوند.
وی، با بیان این که افراد تایید شده جهت اجرای این امر در محافظت قانون بوده، اظهار داشت: پس از گروه بندی، سازماندهی و گذراندن دوره های آموزشی مخصوص برای افراد کارت شناسایی صادر، از افراد تعهد نامه ای گرفته شده و در نهایت ماموریت محوله به آنها ابلاغ می شود.
مسئول امر به معروف و نهی از منکر بسیج خواهران حوزه مقاومت حضرت زهرا(سلام الله علیها) شهرستان بویراحمد، یادآور شد: ماموریت محوله به افراد پس از ابلاغ باید طبق شرایط و ضوابط خاص که در قانون مشخص شده، اجرا شود.
کریمی، نقش مردم در نهادینه کردن این امر مهم را پررنگ دانست و اظهار کرد: برای عمومی شدن این فرهنگ به مشارکت همه مردم نیاز بوده و باید با نگاه ارزشی و دینی به این امر نگاه کنیم؛ اگر با نگاه ارزشی به این امر نگاه کنیم می توانیم جامعه را در مقابل آسیب ها و معضلات بیمه کنیم.
نظر شما