موفقیت طرح فلسطین در سازمان ملل/تعرض چندباره به مسجد الاقصی

خبرگزاری شبستان: در هفته ای که پشت سر گذاشتیم برای چندمین بار رژیم صهیونیستی به مسجد الاقصی تعرض کرد.

خبرگزاری شبستان: دیار فلسطین، محل ظهور و موطن و مزار حضرت موسی (ع) و زادگاه و مزار حضرت عیسی و نخستین قبله گاه مسلمین، همواره کانون توجه و احترام مذاهب بزرگ دنیا و همه ملل جهان است. مسلمانان همواره اکثریت مطلق جمعیت فلسطین را دارا بودند و قرن ها در سایه حکومت مسلمین، همه مذاهب و فرق در همزیستی کامل زندگی کردند اما از هنگامی که با دسایس استعماری، تسلط انحصاری صهیونیزم و نادیده گرفته حقوق اکثریت ساکنان آن دیار آغاز شد، به پایگاه استعمار در منطقه و کانون تهدید و تفرقه در منطقه حساس خاورمیانه تبدیل شد.

با وقوع انقلاب اسلامی ایران در سال 1357، روح جدیدی در کالبد مبارزات ضدصهیونیستی دمیده شد. جمهوری اسلامی ایران براساس نگاه ویژه امام خمینی (ره) در دفاع از مردم مظلوم فلسطین همواره در این امر در خط مقدم مقاومت بوده به همین دلیل خبرگزاری شبستان در نظر دارد ذیل گزارشاتی با عنوان فلسطین پاره تن اسلام است به انتشار اخبار مربوط به مقاومت مردم این کشور و تلاش های ایران در حمایت از آنها بپردازد.

در همین زمینه گزارش مربوط به هفته ای که پشت سر گذاشتیم به شرح زیر است:

تعرض به مسجد الاقصی در ۵ روز متوالی

ارتش رژیم صهیونیستی یکشنبه در اقدامی که بیش از پیش ماهیت تجاوزکارانه این رژیم را آشکار کرد به مسجد الاقصی یورش برد. تجاوز با همراهی اوری آریل و صهیونیست های افراطی صورت گرفت.

نظامیان صهیونیست در این حمله ضمن درگیری با شهروندان فلسطینی و تیراندازی به سوی آنان، از بمب صوتی و گاز اشک آور برای حمله به فلسطینی ها استفاده شد که بر اثر آن دهها نفر زخمی شدند. این حملات همزمان با سال نو عبری صورت گرفت.

رژیم صهیونیستی در این یورش درب های مسجدالاقصی را به طور کامل بست به طوری که حدود ۵۰ نمازگزار فلسطینی در داخل مسجد محاصره شدند. شدت درگیری ها به حدی بود که برخی از آتش سوزی در مسجد «القبلی» خبر دادند.

رسانه های فلسطین همچون خبرگزاری «سما» اعلام کردند که نظامیان صهیونیست بعد از ظهر امروز نیز یورش به مسجد الاقصی از محور باب المغاربه را از سر گرفتند که بنا بر اعلام شاهدان عینی این تجاوز منجر به درگیری شدید با فلسطینی ها و زخمی شدن بیش از ۱۰۰ فلسطینی شد.

درخواست نشست شورای امنیت درباره مسجد‌الاقصی

دولت خودگردان خواستار نشست ویژه شورای امنیت برای بررسی تجاوز به مسجدالاقصی مقدس شد.

 

 همچنين وزارت خارجه دولت خودگردان فلسطين از جامعه جهاني خواست براي پايان دادن به تجاوزات مكرر رژيم صهيونيستي عليه مسجدالاقصي اقدام كند.

يورش شهرك‌نشينان صهيونيست به مسجد الاقصي براي چهارمين روز متوالي درحالي صورت گرفته است كه رژيم صهيونيستي هيچ اقدامي براي توقف تنش‌ها در مسجد الاقصي و اطراف آن اتخاذ نمي‌كند و حتي نيروهاي اين رژيم از شهرك‌نشينان براي يورش به اين مسجد طي روزهاي گذشته حمايت كردند.

صهيونيست‌ها در اقدامي تحريك‌آميز از چند روز گذشته به بهانه نزديكي سال نو يهوديان به مسجد الاقصي يورش برده و با نمازگزاران درگير شدند. اين درحالي است كه فلسطين اين اقدام صهيونيست‌ها را از پيش طراحي شده مي‌داند.

وزارت خارجه فلسطين در بيانيه‌اي خواهان توقف تلاش رژيم صهيونيستي براي تبديل نزاع فلسطين و رژيم صهيونيستي به يك نزاع ديني شده است. در اين بيانيه از جامعه جهاني به‌ويژه كشورهاي عربي و اسلامي خواسته شده تا به مسئوليت خود در قبال مسجدالاقصي و حمايت از اين مسجد بپردازند.

 

پرچم فلسطین پس از ۷۰ سال در سازمان ملل نصب می‌شود

پرچم فلسطین براى نخستین بار در ۷۰ سالى که از تأسیس سازمان ملل مى‌گذرد، در مقر این سازمان و همه نهادهاى زیر مجموعه آن به اهتزاز در خواهد آمد.

مجمع عمومی سازمان ملل عصر با تصویب قطعنامه‌ای با موضوع «استحکام بخشی به نظام سازمان ملل» که بیش از ۵۰ کشورهای جهان بانی آن بودند بر اهتزاز پرچم فلسطین در مقر اصلی سازمان ملل در نیویورک و دیگر نهادهای این سازمان تاکید کرد.

این قطعنامه در آستانه برگزاری هفتادمین مجمع عمومی سازمان ملل که جمعه بیست و پنج سپتامبر(سوم مهر) و با حضور سران کشورهای جهان و از جمله دکتر حسن روحانی، رئیس جمهور کشورمان برگزار می‌شود، از سوی بیش از پنجاه کشور و از جمله جمهوری اسلامی ایران ارائه شده بود که با ۱۱۹ رأی موافق، هشت رأی مخالف و ۴۵ رأی ممتنع تصویب شد.

در این قطعنامه آمده است: با توجه به اینکه کشور فلسطین در ۲۹ نوامبر ۲۰۱۲ میلادی، نهم آذر ۱۳۹۱ با تصویب قطعنامه‌ای در مجمع عمومی سازمان ملل به عنوان کشور ناظر غیر عضو این سازمان برگزیده شد، در نتیجه پرچم این کشور نیز باید در مقر اصلی سازمان در کنار پرچم دیگر کشورهای عضو برافراشته شود.

کشورهای آمریکا، استرالیا، کانادا، اسرائیل، مارشال آیلند، میکرونیزیا، پالائو و توآلو هشت کشوری بودند که با اهتزاز پرچم مخالف و در نتیجه به پیش نویس قطعنامه نیز رأی منفی دادند.

تدوین قانون اساسی کشور فلسطین در مرحله نهایی

مقام های فلسطینی از آغاز مرحله نهایی تدوین نخستین پیش نویس قانون اساسی کشور فلسطین خبر دادند.

احمد الخالدی رییس کارگروه تدوین قانون اساسی فلسطین دیروز (دوشنبه) اعلام کرد که این گروه ویژه در داخل کمیته قانون اساسی فلسطین رسما مسوولیت تهیه قانون اساسی کشور فلسطین را بر عهده گرفته است؛ وی تاکید کرد که این قانون اساسی برای یک تشکیلات ملی و یا تشکیلات موقت نیست بلکه به یک کشور مربوط می شود.

الخالدی در توضیح بیشتر گفت: کار فشرده ای از ماه مه (اردیبهشت) برای تهیه 273 ماده قانون اساسی که بر اساس آن نظام پارلمانی و رییس جمهوری فلسطین ادغام خواهد شد، صورت گرفته است.

وی اضافه کرد که در پیش نویس قانون اساسی فلسطین، حقوق فلسطینیان نظیر حق بازگشت آوارگان و پرداخت غرامت به آن ها بر اساس قطعنامه های بین المللی و نیز حفظ نقش و سمت سازمان آزادیبخش فلسطین در نظام سیاسی این کشور در نظر گرفته شده است.

به گفته وی، کمیته مذکور پیش نویس را به کمیته قانون اساسی فلسطین به ریاست سلیم الزعنون رییس مجلس ملی فلسطین ارائه کرده است.

الخالدی افزود که کمیته قانون اساسی فلسطین پس از ویرایش این پیش نویس، آن را به رهبران احزاب فلسطینی ارائه و سپس در خصوص همه پرسی ملی تصمیم گیری خواهد کرد.

زعنون نیز در این خصوص گفت: نیاز به تدوین قانون اساسی یکی از اصول پایه ای کشور است که برخورداری از آن امتیازی است که از قبل به رسمیت شناخته شدن در سازمان ملل در سال 2012، حاصل شده است.

برخی جناح های فلسطینی از جمله حماس و جهاد اسلامی از تشکیلات ملی فلسطین به خاطر عدم هماهنگی و مشورت با آن ها در خصوص تدوین قانون اساسی انتقاد کرده اند.

فلسطین در سال 2011 میلادی تلاش گسترده خود را در سطح دیپلماتیک با هدف تقویت موضع خود به عنوان یک کشور در جهان آغاز کرد.

یکی از دستاوردهای این تلاش، پذیرش فلسطین به عنوان کشور غیر عضو در مجمع عمومی سازمان ملل در نوامبر سال 2012 بود.

همچنین فلسطین در ماه آوریل (فروردین) سال جاری به عضویت کامل دیوان بین المللی کیفری و اساسنامه رم درآمد.

تشکیلات خودگردان فلسطین همچنین پیش نویس قطعنامه ای را به سازمان ملل ارائه کرده بود تا پرچم کشورهای ناظر غیرعضو از جمله فلسطین در مقر و دفاتر سازمان ملل پس از پرچم کشورهای عضو برافراشته شود. این قطعنامه اخیرا در این نهاد به تصویب رسید.

برگزاری تظاهرات ضد صهیونیستی پس از اقامۀ نماز جمعه در تهران و ده استان کشور

شورای هماهنگی تبلیغات اسلامی، در پی حملات ددمنشانۀ صهیونستها به مسجد الاقصی با صدور اطلاعیۀ محکومیت و فراخوان تظاهرات عمومی،  اعلام کرد:

روز جمعه (27 شهریور ماه)  پس از اقامۀ نماز پرصلابت جمعه، در محکومیت خباثت و تعرض بی شرمانۀ صهیونیست های خونخوار به قبلۀ اول مسلمین جهان و هتک حرمت مسجد الاقصی؛ در ده استان کشور  و نیز در تهران ، مراسم های تظاهرات خودجوش مردمی علیه این اقدام وحشیانۀ صهیونیست ها  با  فریاد بلند "مرگ بر اسرائیل"  و  "مرگ بر استکبار " برگزار می شود.

بار دیگر در آستانۀ ماه ذی الحجه الحرام و آغاز مناسک عبادی و سیاسی حج؛ دستان تا مفرق غرق در خون رژیم غاصب و کودک کش صهیونیستی با جسارت بی شرمانه، در تعرضی آشکار و چندین باره به قبلۀ اول مسلمین جهان و حمله وحشیانه به مسجد الاقصی و هتک حرمت آن جایگاه رفیع پیامبران الهی و هتک حرمت نمازگزاران آن،  استیصال و درماندگی رژیم تروریستی خود را  در برابر  اقتدار روز افزون انتفاضۀ بزرگ فلسطین قهرمان و مسجد الاقصی و شکست های مفتضحانه و پی در پی از مقاومت اسلامی در سرزمین های اشغالی را به نمایش گذاشت.

نمایشی از  استیصال و درماندگی که در پس آن رذالت و سفاهت و خباثت رژیم متزلزل صهیونیستی و ذات خشونت طلب و تروریست پرور  آن به صورت کاملاً مشهود  است.

این تظاهرات محکومیت همزمان در تهران و در مراکز ده استان کشور  از جمله (اصفهان - مشهد ـ بیرجند ـ شیراز ـ تبریز ـ یزد ـ کرمانشاه ـ ساری ـ قزوین ـ اردبیل)، پس از اتمام نماز عبادی ـ سیاسی جمعه با شعار های کوبندۀ "مرگ بر امریکا"  و  "مرگ بر اسرائیل " ،  انجام می شود.

شورای هماهنگی تبلیغات اسلامی، در پایان این اطلاعیۀ محکومیت و فراخوان تظاهرات اعتراض آمیز خود؛ از عموم مردم بزرگوار دعوت می کند تا با حضور حماسی و پرشور خود در این تظاهرات، ضمن اعلام برائت از رژیم  کودک کش صهیونیستی، این اقدام غیر انسانی و  جسارت بی شرمانۀ صهیونیست ها در هتک حرمت مسجد الاقصی را به شدت محکوم کرده و از انتفاضۀ مسجد الاقصی و فلسطین و مردم آواره و مظلوم  آن حمایت کنند.

کد خبر 486830

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha