عشق به مردم در اشعار شهریار/شاعری که با روحیه معنوی علوی شد

خبرگزاری شبستان: رئیس دفتر بازرسی مقام معظم رهبری با اشاره به ویژگی های مردمی استاد شهریار گفت: روحیه معنوی شهریار بسیار گسترده بود که از یک عشق زمینی حرکت می کند و خود را به ملکوتی و آسمانی می رساند و علوی می شود.

به گزارش خبرنگار خبرگزاری شبستان از تبریز، حجت الاسلام احمد ناطق نوری، رئیس دفتر بازرسی مقام معظم رهبری، امروز(25شهریور) در کنگره بین المللی استاد شهریار که در دانشگاه تبریز برگزار شد، ابراز داشت: استاد یک ارتباط معنوی و ادبی و هنری با حافظ داشت و سر و سری از لابه لای شعرهایش پیداست.

 

وی افزود: دیگر شاعران آن زمان انتظار نداشتند که در مسیر دینی و انقلابی حرکت کرده و بماند و در اعتلای نظام گام بردارد که برهمین اساس مورد بی مهری دیگر شاعران آن زمان قرار می گرفت.

 

حجت الاسلام ناطق تاکید کرد: شعر استاد شهریار علاوه بر زیبایی و استحکام، روح و معنویت هم دارد که خدا به هرکسی اعطا نمی کند و این یکی از ویژگی های اشعار استاد شهریار به شمار می رود.

 

رئیس دفتر بازرسی مقام معظم رهبری اذعان کرد: ما شاعران زیادی داشتیم اما باید اعتراف کنیم که در بین شاعران گروه هایی داشتیم که برخی گرفتار افراط و تفریط شدند و برخی از شاعران نیز در طول تاریخ دچار تملق و چاپلوسی شدند که مدیحه سرایی کاذب داشتند و برخی نیز به بهانه دوری از تملق و حرمت آزادی، دچار یک نوع بزرگ بینی شدند و دست از ارزش های دینی و اعتقادی برداشتند و ژست روشنفکری گرفتند.

 

وی با بیان اینکه هنر شهریار این است که مثل مولانا به اوج جبروت و ملکوت می رسد، ادامه داد: استاد شهریار روشنفکر واقعی بود که تحمل غیر خود را داشت و ملامت های زیادی را تحمل کرد که در چنان شرایطی او را از مسیر دور نکرد.

 

عضو مجمع تشخیص مصلحت نظام با اشاره به اینکه شهریار با یک استغنای روحی، بی نیازی و بی توجهی به دنیا پشت کرد، خاطرنشان کرد: روحیه معنوی شهریار بسیار گسترده بود که از یک عشق زمینی حرکت می کند و خود را به ملکوتی و آسمانی می رساند و علوی می شود که بسیاری از افراد در عشق زمینی آمدند و ماندند و فراموش شدند و از صحنه خارج شدند.

 

حجت الاسلام ناطق نوری همچنین با اشاره به ویژگی های بهترین شاعر تصریح کرد: بهترین شاعر با ظرفیت ترین شاعران است، استاد شهریار از عشق به اسلام، اهل بیت(علیهم السلام)، عشق به مردم و دارای عواطف و احساسات انسانی کم نظیر برخوردار بود.

کد خبر 486685

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha