هفت مدرسه برکت در چهارمحال و بختیاری افتتاح شد

خبرگزاری شبستان: هفت مدرسه بنیاد برکت در مناطق محروم چهارمحال و بختیاری هم‌زمان با آئین بهره‌برداری از ۱۴۰ مدرسه برکت با ۸۴۴ کلاس درس اهدایی مقام معظم رهبری به دانش‌آموزان مناطق محروم کشور افتتاح شد.

به گزارش خبرگزاری شبستان از شهرکرد به نقل از روابط عمومی دفتر نماینده ولی فقیه در چهارمحال و بختیاری و امام‌جمعه شهرکرد، نماینده ولی فقیه در چهارمحال و بختیاری و امام جمعه شهرکرد، حجت الاسلام محمدعلی نکونام، امام‌جمعه شهرکرد در مراسم افتتاح هفت مدرسه بنیاد برکت در چهارمحال و بختیاری که در روستای خراجی مدرسه جدیدالتأسیس بنیاد برکت برگزار شد، گفت: روستا و مردم خراجی از جایگاه ایمانی بسیار خوبی برخوردار هستند.

 

امام جمعه شهرکرد برقراری ارتباط تنگاتنگ با خدای متعال به واسطه رونق بخشی به مساجد و در نهایت رساندن انسان به عروج روحی و روانی و ملکوتی را هدف اصلی نظام اسلامی خواند و تصریح کرد: اگر امروز نظام اسلامی با تمام وجود تلاش می‌کند که مدارس شکل بگیرد و آموزش و پرورش و عرصه تعلیم و تربیت رونق پیدا کند، همه برای آن است که مساجد رونق و ارتباط انسان با خدا تقویت پیدا کند و انسان به معراج برسد.

 

حجت الاسلام نکونام با تأکید بر اینکه اگر همه نیازمندی‌ها و امکانات مالی و مادی انسان تأمین شود اما عرصه‌ای برای عروج انسان فراهم نباشد، هیچ ارزشی ندارد تصریح کرد: اگر مسجد و مدرسه ساخته شود، تمام آبادانی‌های زندگی و دنیایی مردم را فراهم کنیم و هیچ‌گونه سختی، فشار و خرابی در جامعه وجود نداشته باشد اما انسان همچنان زمینی و خاکی باشد، به طور قطع این سرمایه هیچ ارزشی نخواهد داشت.

 

نماینده ولی فقیه در استان خطاب به مردم گفت: تمام این آبادانی‌ها و امکانات زمانی ارزشمند است و رنگ و جلا پیدا می‌کند که انسان به واسطه آن به معراج برود و بدانید که این معراج رفتن آدمی هم تنها و تنها از طریق ارتباط با خدای متعال و نماز محقق می‌شود.

 

رئیس شورای فرهنگ عمومی استان افزود: آن‌چه که برای یک انسان مسلمان در هر زمان، مکان و عرصه‌ای الویت و هدف و قصد اولیه است، گره زدن خود به خداست است که اگر این شد به طور قطع فلاح و رستگاری برای آدمی رقم خواهد خورد.

 

حجت الاسلام نکونام در ادامه بابیان اینکه امروز شاهد ساخت و افتتاح 140 مدرسه‌ توسط ستاد اجرایی فرمان امام (ره) در آستانه سال تحصیلی جدید هستیم گفت: این ستاد خدمات بسیار با ارزش و قابل توجهی به نظام و مردم و مناطق محروم ارائه داده است.

 

نماینده ولی فقیه در استان با طرح این سوال هدف از راه‌اندازی ستاد فرمان حضرت امام راحل (ره) چه بود و چه وظایفی بر عهده دارد؟ تصریح کرد:‌ به برکت نظام جمهوری اسلامی ایران، اموال مجهول المالک و غصب شده توسط غاصبان و طاغوت‌های دوران پهلوی از آنان پس گرفته شد و به فرمان امام خمینی (ره) تمام این اموال در این ستاد جمع آوری شد.

 

حجت الاسلام نکونام حفظ این اموال، توسعه و گسترش آن‌ها و به کار گرفتن این اموال در راستای خدمت به مردم و جامعه به ویژه قشر محروم را سه وظیفه مهم این ستاد برشمرد و گفت: امام خمینی (ره) برای آن که از این اموال به درستی استفاده شود این ستاد را شکل دادند و اموال این ستاد در اختیار ولی فقیه است و بعد از امام راحل (ره) نیز تمام هم‌ّوغم رهبر انقلاب اسلامی نیز آن بوده که این اموال در جهت خدمت به محرومین و نیازمندان، توسعه فکر و فرهنگ و گره گشایی از جامعه استفاده شود.

 

نماینده ولی فقیه در استان در پایان خدمات ارزشمند بنیاد برکت و ستاد فرمان اجرایی حضرت امام راحل (ره) در حوزه های مختلف همچون ساخت مسجد و خانه عالمٰ پل و راه ها را یادآور شد.

 

کد خبر 486495

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha