به گزارش خبرگزاری شبستان از اهواز و به نقل از روابط عمومي اداره كل تعاون، كار و رفاه اجتماعي خوزستان، رضا ميراني مدير كارآفريني و اشتغال اداره كل تعاون، كار و رفاه خوزستان، در دومين نشست كميسيون كارآفريني اتاق بازرگاني، صنايع، معادن و كشاورزي اهواز، با اشاره به گستردگي فعاليت هاي كاري وزارت تعاون، كار و رفاه اجتماعي گفت: پس از ادغام سه وزارتخانه كار و امور اجتماعي، تعاون و رفاه تنوع عملكردي وزارتخانه ما بسيار بالا رفت و ادارات كل در استان ها به لحاظ كاري با قشر بسيار وسيعي از اصناف و مردم در ارتباط هستند.
وي تصریح کرد: ايده ايجاد كميسيون كارآفريني با هدف كمك به صنوف به منظور انجام هر چه بهتر كارآفريني و خلاقيت در استان مطرح شده و در نظر داشتيم استان ما در اين زمينه براي ديگر استان ها الگو باشد، بنابراين، تلاش كرديم اين موضوع را به نحو احسن در استان خودمان جا بيندازيم.
ميراني، اضافه کرد: متاسفانه در سال هاي گذشته كشور و استان ما درگير اقتصاد دولتي بود و هميشه بخش خصوصي و تعاوني ها درگير حمايت هاي دولتي بوده اند. اعتقاد ما بر اين است در اتاق بازرگاني ظرفيت انجام كار وجود دارد كه بايد آن را به فعل درآورد و از آن استفاده كرد.
وي با اشاره به سياست ها و برنامه هايي كه كميسيون كارآفريني دنبال خواهد كرد، افزود: در بحث كارآفريني دو موضوع مدنظر است، يكي موضوع ايجاد فرصت شغلي و ديگري تثبيت فرصت شغلي؛ اگر ما كارآفرينان در حال حاضر توانايي ايجاد فرصت شغلي را نداريم، حداقل مي توانيم اشتغال را با حمايت ها و برگزاري دوره هاي آموزشي تثبيت كنيم.
قائم مقام مديركل تعاون، كار و رفاه اجتماعي خوزستان، عنوان کرد: در وهله اول اولويت كاري كميسيون، تقويت و حمايت از اعضاي خود اتاق است، براي مثال اگر يك بازرگان در حوزه خليج فارس فعال است، بايد از او حمايت بكنيم تا بتواند منطقه فعاليتش را گسترش دهد.
*امر آموزش در استان ضعيف است/در خوزستان، دانش و تجربه خريد و فروش مي شود!
در ادامه نشست، شهلا عموري رييس اتاق بازرگاني، صنايع، معادن و كشاورزي اهواز، با اشاره به جايگاه مشاوره اي اتاق بازرگاني، صنايع، معادن و كشاورزي گفت: امر آموزش در استان ما ضعيف است. در خوزستان، هم دانش و هم تجربه خريد و فروش مي شود و هيچ كس هم حاضر نيست به اين راحتي ها دانش و تجربه را در اختيار ديگران قرار دهد.
وی عنوان کرد: متاسفانه ما در بحث كارآفريني در استان مان مشكل داريم، هدف ما بايد اصلاح وضعيت استان مان باشد، بخش خصوصي هنگامي توانمند است كه بخش دولتي منسجم را در كنار خودش داشته باشد و ما به عنوان اتاق بازرگاني آمادگي داريم در تمامي زمينه ها بخش خصوصي را حمايت كنيم.
عموری، اذعان داشت: ما توانمندترين استان در زمينه توليد خرما و ماهي هستيم؛ ولي متاسفانه كشاورزان و صيادان ما نمي دانند در چه زماني بايد كشت و صيد كرد و محصولات خود را به بازار ارائه دهند، اين مساله موجب صدمه هاي زيادي در طول اين سال ها شده است.
وی خاطر نشان کرد: در حالي كه راهكار حل اين مشكل آن است كه دانشگاهيان و صاحب نظران استان بررسي كنند و ببينند كه عرضه هر محصول در چه زماني سود دارد، وقتي ما نياز بازار هدف را به خوبي شناسايي كنيم بيش ترين سود و استفاده را خواهيم برد.
وی در پايان از جمله برنامه هاي آتي كميسيون را برگزاري كنفرانس سرمايه گذاري و كارآفريني استان، همكاري و هماهنگي براي انتقال خدمات بين سازمان هاي عضو كميسيون و برگزاري نمايشگاه ملي فروش حق امتياز تجاري با حق اختراع و فناوري هاي نوين عنوان كرد.
نظر شما