درمان ۲۵۰ زوج نابارور در قزوين/ناباروري يكي از سه عامل اصلي طلاق

خبرگزاري شبستان: رئيس جهاد دانشگاهي استان قزوين گفت: طي ۲ سال ۳ هزار و ۵۰۰ زوج در مركز درمان ناباروري قزوين پذيرش شده اند كه براي ۷۵۰ زوج پرونده تشكيل شده و ۲۵۰ زوج درمان شدند.

به گزارش خبرگزاري شبستان از قزوين، محمد حسين فائزي پيش از ظهر امروز (21 شهريور) در جلسه شوراي برنامه ريزي و توسعه استان كه در استانداري قزوين برگزار شد، بيان كرد: فعاليت جهاد دانشگاهي در چهار حوزه فرهنگ، آموزش، پژوهش و فناوري و اشتغال است.

وي ادامه داد: مقام معظم رهبري در سال 92 در ديدار با شوراي عالي انقلاب فرهنگي در مورد اسباب بازي مطالبي را فرمودند كه در همين راستا با توجه به اينكه زيرساخت ها و ابزار اين كار در جهاد دانشگاهي وجود داشت به اين موضوع پرداختيم.

رئيس جهاد دانشگاهي استان قزوين اضافه كرد: پنجمين تجارت پرسود در دنيا، اسباب بازي است و بر اساس الگوهاي معماري ما شروع به توليد برخي اسباب بازي ها كرديم به طوري كه در شهر قزوين بر اساس الگوي معماري و اسلامي تعدادي از بناهاي شاخص به صورت اسباب بازي طراحي شد.

وي عنوان كرد: تاكنون در حدود 50 نمونه اسباب بازي طراحي شد و تا پايان سال حدود سه نمونه وارد بازار خواهد شد كه با توجه به نياز كشور به دنبال برندسازي هستيم و طرح راه اندازي خانه اسباب بازي را نيز در دستور كار داريم.

فائزي با اشاره به احياي فرش قزوين توضيح داد: اقدام ديگر ما در حوزه فرش است به طوري كه نمونه اي توليد شد كه ارزش ريالي آن سه برابر فرش معادل كاشان و تبريز است و گام بعدي طراحي تابلو فرش با استفاده از خوشنويسي هاي اصيل قزوين و گل و نقش فرش قزوين است.

وي اعلام كرد: طرح تأليف اولين منابع بومي آموزش زبان انگليسي از ديگر اقدامات در جهاد دانشگاهي قزوين است كه بهار سال 92 كار را شروع كرديم و در بهار 96 كار به اتمام مي رسد و 29 نفر نيروي شاغل در اين طرح هستند كه به محض توليد اين كتب در همه استان ها وارد چرخه آموزش مي شوند.

رئيس جهاد دانشگاهي استان قزوين افزود: طرح تأليف منابع آموزش زبان فارسي براي دانشجويان خارجي و افراد غيرفارسي زبان از ديگر اقدامات جهاد دانشگاهي در استان قزوين است.

وي خاطر نشان كرد: مركز تخصصي پيشگيري و درمان سرطان سينه از ديگر اقدامات جهاد دانشگاهي است كه امسال راه اندازي مي شود و تمام امكانات آماده بهره برداري است.

فائزي در ادامه با اشاره به اقدامات جهاد دانشگاهي در حوزه درمان ناباروري اظهار كرد: اولين مركز تخصصي پزشكي از راه دور در قزوين با موفقيت كار خود را شروع كرده كه طي 2 سال 3 هزار و 500 زوج پذيرش شده اند كه براي 750 زوج پرونده تشكيل شده و 250 زوج درمان شدند.

وي تأكيد كرد: ناباروري يكي از سه عامل اصلي طلاق در كشور است و از جمله موانع موجود در مسير گسترش مراكز درمان ناباروري در كشور، هزينه راه اندازي و تجهيز مركز فوق تخصصي درمان نازايي، تخصص زنان و زايمان داراي فلوشيپ نازايي و جنين شناسي و تجربه كافي است.

رئيس جهاد دانشگاهي استان قزوين تصريح كرد: اگر در قزوين سانتر مركزي ايجاد كنيم كاهش هزينه هاي تأسيس يك مركز تا 95 درصد صورت گرفته و امكان بهره مندي از فلوشيپ نازايي و متخصص جنين شناسي در همه استان ها فراهم مي شود و قزوين به عنوان قطب درمان ناباروري در كشور مطرح خواهد شد و به عنوان اولين نمونه اجرايي پزشكي از راه دور در كشور كار صورت مي گيرد.

وي خاطر نشان كرد: بيش از 95 درصد زوج هاي نابارور قابل درمان هستند در نتيجه درمان زوج ها در حدود 1.5 سال زمان نياز دارد كه بيش از 3 ميليون نفر به جمعيت كشور افزوده مي شود.

فائزي يادآور شد: در همين راستا براي اين كار زميني پيشنهاد شد كه در مجاورت بزرگترين بيمارستان استان و مجاورت اتوبان قرار دارد كه عمليات اجراي اين پرژوه انتهاي پاييز آغاز و بهار 97 به بهره برداري مي رسد.

کد خبر 485574

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha