شرکت اجباری نوآموزان استثنایی در آمادگی ها/بررسی مردودی ۴۷ هزار کلاس اولی

خبرگزاری شبستان: رییس سازمان آموزش و پرورش استثنایی کشور گفت: آمادگی یک و ۲ به صورت اجباری و رایگان برای نوآموزان استثنایی برگزار می شود تا به مدارس عادی هدایت شوند.

مجید قدمی، رییس سازمان آموزش و پرورش استثنایی کشور در گفتگو با خبرنگار اجتماعی خبرگزاری شبستان درباره نوآموزان استثنایی بیان کرد: تحصیل نوآموزان استثنایی در پیش دبستانی ها رایگان است.

 

وی افزود: ما آمادگی یک و 2 را به صورت اجباری برای نوآموزان ناشنوا، کم توان ذهنی، نابینا و حرکتی جسمی برگزار می کنیم تا آمادگی های لازم را برای ورود به مدارس کسب کنند.

 

قدمی تصریح کرد: به نوآموزان ناشنوا گفتاردرمانی و به کم توان های ذهنی قوانین و مقررات را یاد می دهیم تا هنگامی که وارد مدرسه شدند مسئولیت پذیری و قانونمداری را یاد گرفته باشند.

 

معاون وزیر آموزش و پرورش تاکید کرد: شرکت در کلاس های آمادگی برای نوآموزان اجباری و رایگان است و از پنج سالگی باید در پیش دبستانی ها حضور داشته باشند.

 

وی ادامه داد: پیش دبستانی های نوآموزان استثنایی مجزا از پیش دبستانی های مدارس عادی است اما پس از تحصیل در این آمادگی ها به مدارس عادی هدایت می شوند.

 

به گفته وی، کتاب های ناشنوایان، نابینایان و دانش آموزان ناتوان جسمی حرکتی همانند کتاب های دانش آموزان عادی است و 72 هزار دانش آموز در مدارس استثنایی تحصیل می کنند و تعداد 49 هزار در مدارس عادی تحت پوشش طرح آموزش فراگیر هستند.

 

 رییس سازمان آموزش و پرورش استثنایی کشور با بیان اینکه نو آموزان دیر آموز به مدارس عادی هدایت می شوند بیان کرد: سالانه 30 تا 40 هزار نو آموز از طریق پایگاه های سنجش سلامت شناسایی می شوند.

 

وی  در ادامه درباره ی مردودی 47 هزار دانش آموز که گفته می شود دیر آموز هستند تصریح کرد:همه این دانش آموزان را نمی توانیم بگوییم که دیر آموز هستند بلکه باید مشخصات این دانش آموزان بررسی شود تا مشخص شود چند درصد جزو دانش آموزان دیر آموز هستند که مشخصات را دریافت خواهیم کرد.

 

قدمی با بیان اینکه ضریب هوشی تنها دلیل  افت تحصیلی دانش آموزان نیست عنوان کرد:  معلم هایی که توانایی بالایی برای تدریس دارند باید برای پایه ابتدایی انتخاب شوند اگر معلم اول ابتدایی توانایی لازم را نداشته باشد دانش اموزان دچار اختلال یادگیری می شوند.

 

کد خبر 485459

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha