به گزارش خبرنگار خبرگزاری شبستان از رشت، حجت الاسلام محمدحسین توانایی، استاد دانشگاه، امروز(۱۸ شهریور) در کارگاه آموزشی امر به معروف و نهی از منکر که در سالن اجتماعات بانک صادرات رشت با حضور جمعی از کارکنان ادارات برگزار شد اظهار کرد: امر به معروف و نهی از منکر از وظایف بسیار مهمی است که بیش از پیش بایستی بدان توجه شود.
وی با بیان اینکه با اجرایی شدن قانون امر به معروف و نهی از منکر با اشخاصی که به نوعی مقرارت اسلامی را رعایت نمیکنند، برخورد جدی خواهد شد گفت: در ادارات افرادی که مسئول امر به معروف شناخته شدهاند و آموزشهای لازم را فرا گرفتهاند، موظف هستند در این راستا تذکر لسانی را انجام دهند.
این استاد دانشگاه تصریح کرد: امر به معروف و نهی از منکر در واقع نوعی دلسوزی به اشخاصی هست که دوستشان داریم پس موظفیم که نکات لازم را به آنهایی که نمیدانند، بشناسانیم.
حجت الاسلام توانایی اذعان کرد: امر به معروف و نهی از منکر اصل 8 قانون اساسی کشور است در گذشته امر به معروف و نهی از منکر قانون نبود و اکنون بعد از گذشت سی و شش سال از انقلاب امسال در سطح کشور قانونی شده است.
وی خاطر نشان کرد: قانون امر و به معروف و نهی از منکر به موجب رعایت شئونات اسلامی در کشور اجرایی شده است تا از بسیاری از ناهنجاریهای جامعه و دستگاههای اجرایی جلوگیری شود.
این استاد دانشگاه با بیان اینکه امر به معروف و نهی از منکر دشنام و ناسزا ندارد، بلکه نکات با محبت و لطف به افراد منتقل میشود اذعان کرد: با هر شخص حقوقی یا حقیقی که در ادارات با ناسزا امر به معروف و نهی از منکر کند، برخورد جدی خواهد شد و به جزاء نقدی و حبس محکوم خواهد شد.
حجت الاسلام توانایی هر گونه سوء استفاده از طرح امر به معروف و نهی از منکر را برابر با مجازات و قانونی دانست و گفت: اگر شخص حقوقی با استفاده از قدرت، سمت و اختیاراتی که دارد اقدام به تغییر شغل و تهدید همکاران در این زمینه نماید با وی برابر قانون برخورد جدی و محکوم خواهد شد.
وی اظهار کرد: هچ کس حق و مسئولیت این را ندارد که با اجرای این قانون به حیثیت کسی در جامعه و اداره لطمه وارد کنند بلکه از روی محبت و دلسوزی تذکرات لازم منتقل خواهد شد.
گفتنی است، این کارگاه آموزشی جهت توجیه امر به معروف و نهی از منکر با حضور جمعی از کارکنان ادارات به مدت سه ساعت در سالن اجتماعات بانک صادرات رشت برگزار شده است.
نظر شما