رسانه و مطامع قدرت ها در بهره گیری از حوادث آخرالزمانی

خبرگزاری شبستان:آمریکا و غرب با رسانه های خود می خواهند با یک دروغ بزرگ تر که کاملا تخیلی و غیر واقعی است، مثل حمله فضایی ها به زمین، اضطراب و نگرانی شدیدی در مردم ایجاد کند.

خبرگزاری شبستان: هر حاکمیتی دارای تفکر و پشتوانه های ایدئولوژیک و قوانین مورد پسند خود است که با بهره مندی از کانال ها، سایت ها، صفحات روزنامه ها و مجلات حرف و ایده خود را به مردم القا می کند و با حاکمیت طرز فکرش، حکومت ظاهریش را ادامه و ریشه دار می کند.

در جامعه جهانی امروز که به واسطه وسائل ارتباط جمعی عصر اطلاعات نامیده شده است. آنهایی که قدرت رسانه ای قوی تری دارند، در جنگ نرم که هجوم لشکریان فرهنگی با یکدیگر است را پیروزمندانه طی می کنند و در پی فتح قله های بعدی و خاکریزهای کوچک و بزرگ دشمن هستند.

در این مجال درصددیم تا با نگاهی به کتاب "هالیوود، رسانه در آخرالزمان" نوشته حجت الاسلام محمد لک علی آبادی به تبیین و روشنگری این مساله بپردازیم.

 

رسانه و مطامع قدرت ها

آمریکا جنگ خلیج فارس را به مدد رسانه های تصویری و سینما به راه انداخت. جنگ عراق را نیر همین طور با ساختن یک دروغ ساده که صدام سلاح های هسته ای یا کشتار جمعی دارد و به شدت برای امنیت ما خطرناک است.

در حالی که اگر هم آمریکا می خواست به تلافی یازده سپتامبر و القاعده کاری کند تا عصبانیتش تخلیه شود ربطی به عراق نداشت و همان کاری که بر سر افغانستان آورد کافی بود چرا که تمام این بدبختی، لشکر کشی و قتل و تجاوز به خاطر یک دروغ بود.

دروغی که می دانید از فرط تکرار توسط رسانه های مختلف به ویژه تصویری و باز هم به ویژه سینما راست و حقیقی جلوه داده می شود تا جنگ عراق را توجیه کند یا مثلا می خواهد با یک دروغ بزرگ تر که کاملا تخیلی و غیر واقعی است مثل حمله فضایی ها به زمین اضطراب و نگرانی شدیدی در مردم ایجاد کند.

در این مورد به واسطه فیلم های سینمایی مانند جنگ ستارگان و از این قبیل تبلیغ می کند که باید تسلیحات خود را افزایش دهیم تا خطر حمله فضایی ها کاهش پیدا کند و یا با این توجیه که ما از شر سارقان تبهکاران و قاتلان در امان نیستیم باید مثل آب خوردن مجوز حمل یا خرید اسلحه به مردم بدهیم حتی به کودکان.

کد خبر 485034

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha