مدیرانی که توسعه گرا نباشند در کاروان مدیریتی کردستان جایگاهی ندارند

خبرگزاری شبستان: معاون هماهنگی امور عمرانی استانداری کردستان گفت: کارگروه زیربنایی تمام ظرفیت خود را جهت تسهیل گری در ورود بخش خصوصی بکار می گیرد و در این راستا مدیرانی که توسعه گرا نباشند در کاروان مدیریت استان جایگاهی ندارند.

به گزارش خبرگزاری شبستان از سنندج و به نقل از پایگاه اطلاع رسانی استانداری کردستان؛ امیر قادری، معاون هاهنگی امور عمرانی استانداری کردستان در جلسه کارگروه زیربنایی استان کردستان با بیان این مطلب اظهار داشت: مشارکت بخش خصوصی در اجرای طرح های زیربنایی رنجی را که کردستان در کمبود زیرساخت ها احساس می کنند جبران خواهد کرد.

 

وی افزود: مشارکت از ارکان اصلی توسعه است و همه باید در مسیر توسعه پایدار جامعه مشارکت فراگیر داشته باشند و در این زمینه سیاست و راهبرد اساسی ما حمایت از بخشی خصوصی برای مشارکت و حضور فعال در مسیر توسعه است.

 

معاون هاهنگی امور عمرانی استانداری کردستان خاطر نشان کرد: هیچ محدودیتی برای حضور بخش خصوصی برای  مشارکت در توسعه استان نداریم و از آن استقبال می کنیم.

 

قادری اظهار داشت: در تمام دنیا هم تجربیات نشان داده که توسعه با حضور بخش خصوصی صورت گرفته و برنامه ریزی برای توسعه با همکاری با بخش خصوصی محقق شده است.

 

معاون عمرانی استانداری کردستان گفت: در استان کردستان نیز راهی غیر از ارائه مشوق های لازم برای حضور بخش خصوصی در طرح های عمرانی و زیربنایی در استان نداریم.

 

وی در مورد جانمایی شهرک مشاغل شهری یا صنوف مزاحم در شهر بیجار به عنوان دستور العمل این جلسه نیز گفت: به این منظور و برای ساماندهی این شهرک ها در سطح استان باید با همکاری دستگاه های اجرایی متولی نسبت تهیه نقشه ای جامع از مکان های مناسب برای احداث این شهرک ها اقدامات لازم به عمل آید.

 

قادری ادامه داد: در صورت نیاز و برای ارتقا سطح کمی و کیفی ساخت این شهرک ها می تواند از مشاورین مجرب و توانا استفاده کرد.

 

وی اظهار داشت: اعضای این کارگروه باید در هر کدام از شهرستان های تابع استان و با همکاری اتحادیه مربوطه نسبت به بررسی شرایط لازم برای احداث این شهرک ها با رعایت همه قوانین و مقررات و ارائه الگوهای متناسب با هر شهرستان  تلاش خود را مضاعف کنند.

 

معاون عمرانی استانداری کردستان گفت: باید در ساخت این شهرک ها به حفظ مباحث زیست محیطی و رعایت مباحث سیما و منظر متناسب با شهرستان توجه ویژه ای صورت گیرد.

 

وی گفت: تصویر روشنی از اینکه نیازمند چه اقدامی هستیم و در کنار اعتبارات دولتی توجه به بخش خصوصی ضروری است، می بایست در ذهن اعضاء کارگروه زیربنایی استان ترسیم شود.

 

قادری در ادامه سخنان خود گفت: توسعه همه جانبه و پایدار قطعا بدون ورود و حضور بخش خصوصی مقدور نخواهد شد و شرایط برای تامین نیازهای توسعه استان در تصمیمات کارگروه زیربنایی لحاظ خواهد شد.

 

معاون هماهنگی تاکید کرد: بایستی تلاش شود تا هیچ محدودیتی در پذیرش بخش خصوصی در راستای توسعه هماهنگ استان نداشته باشیم ومسلما  ورود بخش خصوصی سیاستی موفق در پیگیری مطالبات مردمی در راستای توسعه همه جانبه استان خواهد بود.

 

وی ابراز داشت: در این راستا استاندار کردستان با مدیریتی آگاهانه، راهبردی و هوشمندانه در پی حل مشکلات توسعه استان هستند.

 

قادری از مدیران دستگاه های و خدمات رسان استان خواست تا نسبت به ارائه خدمات زیربنایی برای این شهرک ها اقدامات مقتضی را به عمل آورند.

 

معاون هماهنگی امور عمرانی استانداری کردستان خواستار تکریم ارباب رجوع توسط مدیران و کارکنان دستگاه های اجرایی در هنگام مراجع ارباب رجوع برای پیگیری روند پرونده و مطالبات شد.

 

وی اذعان داشت: برای تسریع در روند توسعه استان باید دیدگاه توسعه محور همراه با تفکر هوشمند و آگاهانه را نهادینه کرده و با تمام توان در مسیر رشد و توسعه استان حرکت کنیم.

 

قادری ابراز داشت: بایستی شرایط صدور مجوز و اجرای طرحهای عمرانی و زیربنایی در استان توسط دستگاه های اجرایی به دقت کارشناسی شده تا از هرگونه ناهماهنگی و بروکراسی زائد اداری در روند صدور مجوز برای مردم و متقاضیان جلوگیری به عمل آید و هرگونه کم کاری و نیز عدم رعایت قوانین از سوی مدیران دستگاه های اجرایی پذیرفتنی نیست.

 

وی  از وجود برخی ناهماهنگی ها درساماندهی نواحی منفصل شهری و حاشیه شهرها انتقاد کرد و در ادامه سخنان خود گفت: هرگونه تغییر و توسعه در نواحی منفصل شهری باید با رعایت قانون و متناسب با نقشه جامع شهری و نقشه تفصیلی شهرها صورت گیرد.

 

معاون عمرانی استانداری کردستان گفت: به دلیل کمبود منابع آبی در سطح استان توجه به رعایت الگوی مصرف و جلوگیری از مصرف بی رویه آب و حفظ منابع آبی در اجرای طرح های عمرانی در استان بسیار حائز اهمیت است.

 

وی در بخشی دیگر از سخنان خود به تشریح عملکرد کارگروه امور زیربنایی استان کردستان در شش ماهه نخست سال 94 پرداخت و گفت: در شش ماهه نخست سالجاری تاکنون سه جلسه کارگروه امور زیربنایی با بیش از 90  مصوبه برگزار شده که از این میزان بیشترین تعداد 32 مورد مربوط به شهرستان سنندج و شهرستان بیجاربا 15 مصوبه است.

 

قادری تاکید کرد: مجموعا از کل موارد مطرح شده در این کارگروه بیش از 73درصد مورد موافقت قرار گرفته که در این راستا مساحت طرح های  موارد مورد موافقت واقع شده  بیش از 16 میلیون  و 245 هزار و 280 متر مربع بوده است.

 

وی به تفکیک طرح های مصوب این کارگروه در بخش های اقتصادی و سایر بخش های استان در شش ماهه نخست سالجاری پرداخت و گفت:  بیشترین موارد موافقت شده به ترتیب شامل بخش کشاورزی با 29 مورد، دام و طیور با 27 مورد و گردشگری 7 مورد بوده است.

 

معاون هماهنگی امور عمرانی استانداری کردستان اذعان داشت: از نکات قابل توجه در این آمار می توان به مساحت بیش از دو میلیون و 176 هزار متر مربعی بخش گردشگری اشاره کرد که 89 درصد از کل مساحت مصوب کل بخش های اقتصادی بدون در نظر گرفتن مساحت محدوده های الحاقی به شهرها در بخش شهرسازی را به خود اختصاص داده که نشان دهنده بیشترین تمایل سرمایه گذاری به این بخش در استان کردستان است.

 

وی در پایان مهمترین مصوبات کارگروه زیربنایی استان از نظر مساحت در شش ماهه نخست سالجاری را طرح تعیین و تثبیت خط محدوده محلات حاشیه شهر بانه، طرح جامع منطقه نمونه گردشگری دوکانان بانه، تعیین و تثبیت خط محدوده محله تازه آباد، طرح تولید آهن اسفنجی، طرح های مجتمع تفریحی و توریستی و گردشگری، تولید محصولات گلخانه ی هیدروپونیک سبزی و سیفی و طرح پرورش آهو در بخش های شهرسازی، گردشگری، صنعت و معدن، کشاورزی و دام و طیور در سطح شهرستان های استان برشمرد.

 

کد خبر 485010

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha