به گزارش خبرنگار خبرگزاری شبستان از یاسوج، نشست کار گروه فرهنگی و اجتماعی استان بویراحمد، امروز(17 شهریور) با حضور معاون سیاسی و امنیتی استاندار، مدیر کل امور فرهنگی و اجتماعی استاندار و دیگر دستگاه های عضو این کارگروه در استانداری کهگیلویه و بویراحمد برگزار شد.
سید علی فتح میر محمدی، مدیر کل امور فرهنگی و اجتماعی استانداری کهگیلویه و بویراحمد، در این نشست علت بروز آسیب ها و معضلات اجتماعی را ضعف در حوزه فرهنگی عنوان کرد و گفت: اگر مشکلات فرهنگی حل و به موقع به حل کردن آسیب های اجتماعی پرداخته شود، مشکلات سیاسی و امنیتی نیز حل خواهد شد.
وی، افزود: ضعف و نارسایی در تعاملات فرهنگی باعث ایجاد مشکل در سایر بخش ها به خصوص بخش های اقتصادی و سیاسی خواهد شد.
میر محمدی، در ادامه با اشاره به موضوع "غدیر" و تبریک این دهه پر برکت، اظهار داشت: به اعتقاد ما "غدیر" نقطه عطفی در تاریخ اسلام بوده که با امامت حضرت علی(علیه السلام) انحرافات از بین رفته است.
مدیر کل امور فرهنگی و اجتماعی استانداری کهگیلویه و بویراحمد، ادامه داد: اگر بعد از رحلت پیامبر(صل الله علیه وآله و سلم) مردم بر ولایت امام علی(علیه السلام) اجماع می کردند، قطعا امروز شاهد چنین انحرافاتی در جامعه نبوده و جهان اسلام از لحاظ علمی و معنوی پیشرفت می کرد.
وی، اذعان کرد: کسانی که در "بنیاد غدیر " در سطح ملی در حال فعالیت هستند، از روز عرفه (یکم تا 10 مهر ماه جاری) را دهه امامت و ولایت نام گذاری کرده اند.
میر محمدی، با بیان این که طبق دستور "بنیاد غدیر" این دهه را بر اساس الویت نام گذاری و هر روز یک نام مخصوص دارد، از همه دستگاه های اجرایی حاضر در جلسه خواست طبق این نام گذاری مراسم و برنامه های مربوطه را اجرا کنند.
مدیر کل امور فرهنگی و اجتماعی استانداری کهگیلویه و بویراحمد، با تاکید بر اجرا شدن برنامه ها و جشن های متناسب با این دهه در دانشگاه ها، ادارات و مدارس یادآور شد: با فعال کردن هیئت های مذهبی، تشکل های مردمی و کانون های فرهنگی و هنری مساجد سعی کنیم برنامه ای درخور این دهه تدارک دیده و اجرا کنیم.
این مسئول فرهنگی و اجتماعی، با بیان این که پذیرش همه اعمال با معیار ولایت سنجیده می شود، تصریح کرد: همه اعمال مانند نماز، روزه، حج و دیگر واجبات دینی نیز این همین منظر ارزیابی و اگر به موضوع ولایت ارادت و التزام فکری و عملی نداشته باشیم مورد قبول درگاه الهی قرار نمی گیرند.
وی، بر اجرای با محتوای برنامه های این دهه تاکید و ادامه داد: نه تنها به ظاهر برنامه ها بلکه باید به محتوای آنها توجه شده و فرمایش امام خمینی(رحمه الله تعالی علیه)، « زنده نگه داشتن این عید نه برای این است که چراغانی شود، مسئله این است که به ما یاد بدهند چطور تبعیت کنیم و این باید در همه اعصار باشد» را مورد توجه قرار داده و طبق آن برای این دهه برنامه ریزی کنیم.
میر محمدی، از سازمان شهرداری (نصب بنر و جراغانی کردن سطح شهر)، بنیاد شهید، صدا و سیما (تشکیل میزگرد، دعوت از اساتید، مصاحبه با مردم، و برگزاری جشن بزرگ مردمی با محوریت سازمان شهرداری و امور صنفی در یکی از پارک های شهر یاسوج و دیگر دستگاه های اجرایی خواست جهت برگزاری هر چه باشکوه برگزار شدن این برنامه ها نهایت همکاری را انجام دهند.
نظر شما