تعریف غرب از حقوق بشر نامعلوم است

آمریکا که خود را سردمدار حقوق بشر می داند از سال 1974 در امور 27 کشورهای جهان دخالت های بی مورد داشته و در آن کشورها با ایجاد نابسامانی حاکمانی از نوکران خود را در آن جای داده است.

به گزارش خبرگزاری شبستان، نشست تخصصی بررسی نقض حقوق بشر زنان و کودکان بحرین با محوریت سازمان های مردم نهاد صبح امروز در کانون اسلامی انصار برگزار شد.

 

نماینده زنان بحرین در ابتدای این نشست به روی سن آمد، زنی سیاهپوش با پوشیه ای بر چهره (که با توجه به شرایط امنیتی خواست نامی از آن در هیچ رسانه ای آورده نشود)، با زبان فارسی و لهجه ای عربی سخنرانی اش را این چنین آغاز کرد:«زنان نیمی از جمعیت جامعه را تشکیل داده و فعالیت آنها در جامعه  نشان دهنده برابری زنان با مردان است. زن بحرینی از زمان قدیم دوشادوش مردان در کار و فعالیت های اجتماعی شرکت کرده و از 14 فوریه هم زنان حضور گسترده ای داشتند.»

 

به گفته این بانوی جوان بحرینی زنان در بحرین نقش مفیدی در خدمات رسانی به مصدومین ایفا کرده و  حکومت بحرین هم با دانستن نقش کلیدی آنها در فعالیت های اجتماعی و سیاسی بیش از 200 نفر از زنان بحرینی را بازداشت کرده که این رقم با توجه به جمعیت کم بحرین رقم قابل توجهی است.

 

وضعیت اسف بار زنان در بحرین

وی درباره تجاوزات و هجوم نیروهای آل خلیفه و آل سعود در بحرین گفت: «چند روز پیش  یکی از زنان بحرینی به قتل عمد شهید شد و در هجوم به دانشگاه توسط نیروهای آل خلیفه یک دختر جوان در دانشگاه به شهادت و تعداد زیادی از دانشجویان هم زخمی شدند.»

 

این خانم بحرینی درباره وضعیت زنان در بحرین گفت: «نیروهای بحرینی و اشغالگران به زنان با پرتاب گاز اشک آور به سوی آنان و آزار و اذیت های شدید برخورد می کنند، در اصل زنان در زندان های بحرین زیربار شکنجه های سنگین و حتی تجاوز قرار می گیرند.»

 

وی افزود: باید توجه داشت که حکومت ستمگر بحرین هم به زنان باردار رحم نکرده و بعضی از آنها را در زندانها و زیر شکنجه به شهادت رسانده است. حتی خانواده هایی که در خارج از بحرین زندگی می کنند از مصاحبه با رسانه ها ابا دارند، آن هم به این دلیل که می ترسند برای خانواده شان مشکل ایجاد شود.

 

در ادامه  نشست یکی از دختران بحرینی با اشاره به ظلم نیروهای نظام آل خلیفه و آل سعود گفت: «نیروهای نظام آل خلیفه و آل سعود  با شناسایی کودکان زیر 15 سال آنها را به دادگاه و زندان می فرستند آن هم بدون استناد  به هیچ جرمی ؛ وی افزود:«به هر حال نظامی که حقوق مساجد و حسینیه ها را زیرپا گذاشته نمی توان انتظار داشت که به حقوق زنان و کودکان احترام بگذارد.»

 

دایه ای عزیزتر از مادر

در ادامه این نشست "خیرالله پروین" استاد حقوق دانشگاه تهران با بیان اینکه ما مسلمانیم و وظیفه داریم به داد کشورهای مسلمان و مظلوم برسیم، گفت: با توجه به ماجرای «سکینه آشتیانی» که در یکی از شهرستان های کشور اتفاق افتاد و بازخورد این رفتار توجه غربی ها را به خود اختصاص داد؛ با وجود این که این خانم خود چنین جرمی را  انجام داده بود ولی کشورهای غربی و  آمریکا همچون دایه عزیز تر از مادر عمل کرده و  چه سیاه نمایی و غوغایی که  بر سر این موضوع به راه نیانداخت.

 

در ادامه وی با ذکر اینکه کشور بحرین با وسعت 700 کیلومتر یک کشور کوچک است، خاطر نشان کرد: بیش از 70 درصد از مردم بحرین با حکومت فعلی مخالف هستند و  به تبع حقوق بشر  هم هیچ بازخوردی از خود نشان نمی دهد، برای مثال آمریکا که خود را سردمدار حقوق بشر می داند از سال 1974، 27 مرتبه به کشورهای جهان دخالت های بی مورد داشته و در آن کشورها با ایجاد بل بشو و نابسامانی حاکمانی از نوکران خود را در آن جای داده است.

 

سردمداران حقوق بشر حرف های خودشان را هم قبول ندارد!

وی افزود: باید غرب پاسخ دهد که چه تعریفی از حقوق بشر دارد، به ظاهر تعریفی دیگری به غیر از تعریف معمول که « افراد را باید بدون در نظر گرفتن رنگ، نژاد  و ملت به رسمیت شمرد .»  عنوان کرده اند آن هم به این دلیل که  شعار از سوی سردمدارانش هم  انجام نشده است.»

 

پروین با ذکر این جملات افزود: از دهه 90 به بعد کشورهای غربی و آمریکایی ها بدون داشتن مجوز از سازمان ملل به کشورهای متعدد حمله و برای توجیه خود سه هدف را در نظر گرفته اند که عبارتند از: حمله به کشورهای دیگر با هدف حفاظت از صلح و امنیت جهانی، یاری رساندن به مردم محلی، یاری رساندن بین المللی به افراد غیرنظامی که در محل وجود دارند، ولی در اصل کشورهای سردمدار حقوق بشر این جمله ها  را با در نظر گرفتن منافع خود در کشورهای جهان سوم و اسلامی در نظر گرفته اند حتی امروزه هم  به نفع شان است که مستقیم به  بحرین حمله نکنند بلکه غیرمستقیم حکومت آنها را پشتیبانی می کنند.

 

استاد حقوق بین المللی دانشگاه تهران افزود: براساس دیوان 7 بین المللی جرم با توجه به تجاوز، حمله، بر محیط ناآرامی که در کشور بحرین اتفاق افتاده است باید شورای امنیت با حفظ مسئولیت این وضعیت را پیگیری کند. آن هم به این دلیل که آل خلیفه و آل سعود به سرکوب مسلحانه گروههای غیرمسلح بازداشت غیرقانونی مردم عادی پرداخته  که در نتیجه این اقدامات و ایجاد ناامنی  مفقود شدن شهروندان، اعمال شکنجه و اذیت و آزار  بانوان، ممنوعیت تشکیل مراسم  تشیع برای کشته شدگان، سانسور اخبار، بازداشت پزشکان و پرستاران در حین خدمات رسانی به مجروحان و تخریب میدان «لولو» را در پی دارد که حقوق بشر باید پاسخگوی این اقدامات وحشیانه باشد. 

 

پروین معتقد است: اساساً در بحرین یک جرم دیگر هم با عنوان نسل کشی در حال اجراست که این عمل یکی از شنیع ترین جرم ها است. وی افزود: حکومت بحرین برای تحقق نسل کشی حکومت بحرین اقدام به مهاجرپذیری برای برهم زدن جمعیت کشور بحرین، فشار مضاعف به شیعیان و ایرانی اصل ها که در بحرین زندگی می کنند، اعمال کرده است که این اقدام نیازمند پاسخگویی سازمان ملل است.

 

به گفته پروین امروزه به دلیل وجود رسانه های قوی باید به خواسته مردم مسلمان و غیرمسلمان توجه داشت و بنابر آیات خداوند در قرآن کریم ستمگران ماندگار نخواهند بود.

 

پایان پیام/

 

کد خبر 48467

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha