به گزارش خبرنگار اجتماعی خبرگزاری شبستان، حمید کلانتری، معاون وزیر تعاون کار و رفاه اجتماعی در مراسم افتتاح نمایشگاه توانمندی های تولیدی بخش تعاون گفت: موضوع مهم در عرصه تولید، بازاریابی و فروش محصولات است لذا تولیدکننده پیش از تولید باید به فروش بیاندیشد.
وی با بیان اینکه حدود ١٤ سال است که چنین نمایشگاهی از توانمندی های بخش تعاون در کشور برگزار نشده بود، اظهار داشت: حضور تعاونی ها در این نمایشگاه فرصتی برای آشنایی هرچه بیشتر اعضای تعاونی ها با امکانات این بخش است.
کلانتری، میانگین هزینه ایجاد هر شغل در بخش تعاون را ٥٠ میلیون تومان ذکر و تصریح کرد: برای ایجاد شغل در بخش های دیگر به طور میانگین٢٥٠میلیون تومان باید هزینه کرد.
براساس این گزارش، نمایشگاه توانمندی های بخش تعاون با هدف نمایش ظرفیتها و توانائیهای شرکتهای تعاونی از 16 تا 19 شهریور 1394 در مصلی امام خمینی (ره) دایر است.
این نمایشگاه به معرفی و ارائه توانمندیها و تولیدات و خدمات شرکتهای تعاونی و اتحادیههای تخصصی پرداخته است و به شناسایی و توسعه بازار برای کسب و کارهای تعاونی و ایجاد تعاملات شبکهای آنان کمک می کند.
در این نمایشگاه شرکت های تعاونی با گرایشهای تولیدی، توزیعی و خدماتی و نیز تعاونیهای خاص از جمله دانشبنیان و زنان از تمامی استانهای کشور در فضایی به مساحت حدود 7000 مترمربع حضور دارند و به معرفی تولیدات و خدمات خود میپردازند.
در این نمایشگاه همچنین دستگاهها و نهادهای علمی و اجرایی مرتبط با تعاونیها، منجمله بانکها، بیمهها، صندوق ضمانت سرمایهگذاری بخش تعاون، اتاق تعاون ایران، انجمن علمی تعاون و خانه تعاونگران و.... حضور فعال دارند.
همچنین به منظور توسعه بازار تعاونیها و گسترش شبکههای ارتباطی و تقویت برند تعاونی و بهرهمندی مدیران شرکتهای تعاونی و کارشناسان بخش تعاون، شش نشست تخصصی با عناوین و زمانبندی ذیل تشکیل میگردد.
براساس این گزارش، نشست های تخصصی در حاشیه نمایشگاه توانمندی های بخش تعاونی کشور با عناوین توسعه بازار تعاونیها و تامین مالی، آمیختههای بازار یابی(P4) ، توسعه بازار تعاونیها و تجارت الکترونیک، توسعه بازار تعاونیها در دوران پسا تحریم، توسعه بازار تعاونیها و سیاستهای ارزی و صادراتی، توسعه بازار تعاونیها و برنامه ششم توسعه از 16 تا 19 شهریور برگزار می شود.
توسعه بازارتعاونها، گسترش شبکه های ارتباطی و تقویت برند تعاونی هدف اصلی نشستهای تخصصی نمایشگاه توانمندی های بخش تعاونی کشور است.
براساس این گزارش، ابزارهای تامین سرمایه، خلق منابع و اعتبار، نقش بازار سرمایه و مدیریت منابع مالی از محورهای اصلی نشست تخصصی توسعه بازار تعاونیها و تامین و مدیریت منبع مالی است.
همچنین محصول، قیمت، توزیع و ترفیع از محورهای اصلی نشست تخصصی آمیخته بازاریابی(Marketing Mix) (P4) می باشد.
نشست تخصصی توسعه بازار تعاونیها و تجارت الکترونیک نیز با محورهای بازارهای مجازی و روشهای نوین بازاریابی، نقش IT و زیر ساختهای آن در تجارت الکترونیک و نقش شبکه های ارتباطی حقیقی و مجازی در تقویت همبستگیهای درون گروهی تعاونیها برگزار می شود.
همچنین یکسان سازی نرخ ارز و نقش ارزش پول ملی در صادرات و واردات از رویکردهای اصلی برگزاری نشست تخصصی توسعه بازار تعاونیها و سیاست های ارزی و صادراتی است.
براساس این گزارش، نشست تخصصی توسعه بازار تعاونیها در دوران پسا تحریم نیز با محورهای اصلی رفع موانع پولی، بانکی، بیمهای و حمل و نقل بینالمللی و بازار بین المللی تعاونیها برگزار می شود.
نشست تخصصی توسعه بازار تعاونیها و برنامه ششم توسعه اقتصادی، اجتماعی و فرهنگی نیز با رویکرد برقراری تعاملات با مسئولین و کمیسیونهای تخصصی مجلس شورای اسلامی، سیاستهای اجرایی اقتصاد مقاومتی، ظرفیتهای قانونی و برنامههای دولت در توسعه بازار تعاونیها و نقش حمایتی دولت در توسعه کارآفرینی و تعاونیهای دانش بنیان برگزار می شود.
نظر شما