حجت الاسلام و المسلمین سید حسین گلمیرزاده، با بیان این مطلب به خبرنگار شبستان از گیلان گفت: جشنواره شیوه های نوین تدریس معارف دین(شکوه اندیشه) علاوه بر ایجاد انگیزه و تبادل اطلاعات بین مخاطبین، مهارت ها و توانایی های افراد را در تدریس آشکار می کند.
حجت الاسلام گلمیرزاده با اشاره به اینکه نظام آموزشی کشور نیازمند شیوه های نوین تدریس معارف دین است، خاطر نشان کرد: نظام آموزشی کشور همگام با عصر ارتباطات و اطلاعات بوده و با پیشرفت تکنولوژی کارکرد های سنتی تدریس محدود شده است.
معاون فرهنگی سازمان تبلیغات اسلامی تاکید کرد: نظام آموزشی کشور باید با شناخت هر چه بیشتر جامعه در حال بازنگری و تدوین کتب در حوزه علوم و معارف اسلامی باشد تا بتواند شبهات دینی را با علم روز رفع کرده و نظم روانی را در جامعه ایجاد کند.
حجت الاسلام گلمیرزاده، دیدگاه ها و راهکارهای شیوه های نوین تدریس معارف دین را موجب کارآمدتر شدن نظام آموزشی دانست و افزود: نظام آموزشی کشور با مطالعات دینی نوعی عقیده و باور را در فرد ایجاد کرده که این امر بر اخلاق و روان دانش آموزان تاثیر به سزایی دارد.
وی ادامه داد: آموزش معارف دینی و آشنا کردن دانش آموزان با آموزه ها و تعالیم اسلامی خیزشی است برای تربیت افرادی که به لحاظ شخصی و اجتماعی، افرادی توانمند و با هدف والا هستند.
معاون فرهنگی سازمان تبلیغات اسلامی بر ضرورت جشنواره شکوه اندیشه اشاره و خاطر نشان کرد: دبیران دینی و قرآنی بایستی در حوزه تدریس علوم و معارف اسلامی با زبانی ساده و به دور از ابهام، موضوعات دینی را به دانش آموزان آموخته و در آنها شوق ایجاد کنند.
حجت الاسلام گلمیرزاده با اشاره به اینکه پیامبر(ص) با مردم عصر خویش با زبان خاص آنان معارف دینی را بیان می کردند، افزود: ما باید با زبانی روشن با اقشار نوجوان و جوان سخن گفته تا زمینه بی تعهدی در آنان را نسبت به مسایل دینی ایجاد نکنیم.
وی به سخن امام خمینی(ره) اشاره و اذعان کرد: امام خمینی(ره) تدریس دروس معارف را یکی از مهم ترین عوامل ترویج اسلام در سطح جامعه و در میان اقشار دانشگاهی و نخبه دانست.
حجت الاسلام گلمیرزاده با بیان اینکه ما بایستی برای علوم و معارف دینی اهمیت زیادتری قائل شویم، افزود: ما باید با محور قرار دادن علوم و معارف دینی در همه زمینه ها به ویژه در نظام آموزش مدارس، دانش آموزان را به لحاظ فردی و اجتماعی به شخصیتی کارآمد، برجسته و الگو مدار برای جامعه تبدیل کنیم.
وی با اشاره به اینکه معلمان، مربیان آموزش و پرورش، مدرسین کانون های فرهنگی و حوزه های علمیه باید با تعلیم و تربیت اسلامی، قشر نوجوان و جوان نوپا را توانمند کنند، اذعان کرد: ما باید با تدریس دروس معارف دینی و شیوه های نوین تدریس در مدارس و دانشگاه های دینی، انسان هایی با خلق و خوی الهی گونه و پیامبر گونه پرورش دهیم.
گفتنی است، جشنواره ملی شیوه های نوین تدریس معارف دین(شکوه اندیشه) از سری برنامه های ششمین جشنواره بزرگ جوانان مساجد کشور در چهار بخش قرآن با محوریت روانخوانی، اعتقادات با محوریت معاد، احکام با محوریت روزه و اخلاق با محوریت آداب سفر، به همت دبیرخانه نظارت بر کانون های فرهنگی و هنری مساجد گیلان، (22 تیر) سال جاری در رشت برگزار می شود.
پایان پیام/
نظر شما