خبرگزاری شبستان: حجاب به پوششی گفته میشود که بر روی بدن قرار گرفته و بدن را میپوشاند، شلوار، پیراهن، مانتو، تیشرت و یا هر پوشش دیگری که به ذهن میرسد نوعی حجاب محسوب میشود هدف از حجاب تنها محافظت از پوست در مقابل عوامل خارجی نیست و حجاب هر فرد نشاندهنده آداب و رسوم و عقاید و اعتقادات آن شخص نیز است.
در دین اسلام هدف از حجاب نه تنها جنبه محافظت فیزیکی داشته بلکه نوعی محافظ روانی نیز محسوب میشود. در آیه 30 سوره نور صراحتا خداوند متعال اعلام میکند که زنان حجاب خود را حفظ و خود را از نگاه نامحرم دور کنند، همچنانکه در روایات اسلامی نیز به اهمیت حجاب و عفاف اشاره شده و آمده حیا از ایمان است و کسی که حیا ندارد ایمان هم ندارد.
ائمه اطهار (ع)، بزرگان جامعه اسلامی همچون امام و رهبر معظم انقلاب و آیتالله مطهری مباحث مهم در مورد حجاب بیان کردهاند. حجاب و عفاف در عظمت زن و ارزش اجتماعی او نقش اساسی دارد و حجاب زن آثار اجتماعی و پیامدهای اخلاقی فراوانی را برای جامعه اسلامی به ارمغان میآورد.
امروز سردمداران استکبار جهانی تنها راه ضربه زدن به کشورهای اسلامی را رواج بدحجابی و بیحجابی میدانند، از این رو بسط گسترش آثار و اندیشه شهید مطهری در مورد عفاف و حجاب در جامعه ضرورتی انکارناپذیر است و در یک جمله از شهید مطهری حجاب مصونیت است نه محدودیت.
حجتالاسلام علی ملانوری، مدیر کل کانونهای تخصصی مساجد کشور با توجه به اهمیت این موضوع از تأسیس کانونهای تخصصی حجاب و عفاف با هدف ترویج این فرهنگ انسانی و اسلامی با هدف ارتقای امنیت اخلاقی و اجتماعی در جامعه خبر داد و به خبرنگار شبستان گفت: کانونهای تخصصی حجاب و عفاف با عنایت به نقش مساجد و کانونهای تخصصی در نهادینه کردن فضیلت حجاب و عفاف و افزایش سطح بینش و بصیرت اعضای کانونهای فرهنگی و هنری و سایر نوجوانان و جوانان تشکیل میشود.
وی ترویج فرهنگ حجاب و عفاف، ارایه الگوهای مناسب فرهنگی و ارتقای امنیت اخلاقی و اجتماعی را از جمله مهمترین اهداف تشکیل کانونهای تخصصی حجاب و عفاف در سطح کشور برشمرد.
حجتالاسلام ملانوری یادآور شد: شرایط اختصاصی برای احراز کانون تخصصی حجاب و عفاف منوط به فعالیت حداقل دو نفر مبلغ خواهر در کانون در حوزه حجاب و عفاف در کنار سایر شرایط عمومی تشکیل کانونهای تخصصی است.
وی ادامه داد: تربیت مربی، برگزاری کلاسها و کارگاهها، دورههای آموزشی برای اعضای کانون و خانوادهها، حضور مستمر و مؤثر در محیط مجازی، تولید نشریه تخصصی و توزیع آنها و برگزاری کرسیهای آزاداندیشی را از جمله فعالیتها و برنامههای کانونهای تخصصی حجاب و عفاف برشمرد.
حجت الاسلام ملانوری گفت: تعامل و همکاری با حوزههای علمیه، نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاهها، سازمان تبلیغات و امور بانوان و امور اجتماعی استانداری ها و نیز امور بانوان نیروی انتظامی به منظور استفاده از ظرفیتهای متقابل از دیگر اقداماتی است که در این راستا انجام می شود.
مدیر کل کانونهای تخصصی حجاب و عفاف از تأسیس 32 کانون تخصصی در سطح استانهای کشور با موضوع حجاب و عفاف خبر داد و گفت: در حال حاضر 440 کانون تخصصی در سراسر کشور در زمینههای مختلف فعالیت میکنند که در سال جاری 252 کانون تخصصی نیز با موضوعات مختلف به این تعداد اضافه شده است که در راستای نیازها و برنامهریزیهای صورت گرفته تشکیل شدند و به توسعه فعالیتهای تخصصی در کانونها بر اساس اولویتها میپردازند.
پایان پیام/
نظر شما