بیشترین کمبود مسجد در استان مربوط به نواحی روستایی شهر کرمانشاه است

مدیرکل تبلیغات اسلامی استان کرمانشاه، با اعلام اینکه کمتر از یک هزار و 200 مسجد در استان وجود دارد، گفت: بیشترین کمبود مسجد در استان مربوط به مناطق روستایی شهرستان کرمانشاه است.

به گزارش خبرگزاری شبستان از کرمانشاه، حجت الاسلام دکتر اسماعیل قبادی، مدیرکل تبلیغات اسلامی استان کرمانشاه، به مناسبت روز اطلاع رسانی و تبلیغات دینی روز گذشته(4 تیر)در جمع خبرنگاران گفت: مسجد از مهم ترین پایگاه های دینی محسوب می شود که بسیار مورد توجه نظام است.

 

وی ادامه داد: متاسفانه در کشور ما تولیت مساجد به سازمانی خاصی داده شده و مسائل عمرانی آن به سازمان دیگری واگذار شده که این امر باعث موازی کاری شده که می توان گفت هر دو سازمان عملکرد خوبی ندارند.

 

حجت الاسلام قبادی، در ادامه با بیان اینکه مسجد در جمهوری اسلامی بسیار مورد توجه قرار گرفته است، گفت: مسجد باید ام القری و پایگاه مسلمانان باشد، اما با امکاناتی که در اختیار ما می گذارند، اینگونه نیست.

 

وی با اعلام اینکه کمتر ازیک هزار و 200 مسجد در استان وجود دارد، اضافه کرد: بیشترین کمبود مسجد در استان مربوط به مناطق روستایی شهرستان کرمانشاه است.

 

مدیرکل تبلیغات اسلامی استان کرمانشاه، در ادامه از رسانه ها خواست تا با بیان مشکلات مساجد مسئولان را به فکر این بیندازند که این نهاد مهم باید یک متولی داشته باشد.

 

وی بیان کرد: برای احداث مسجد تبلیغ می کنیم و هنگامی که نقطه یابی انجام دادیم، هیات امنا تشکیل شد و از افراد خیر دعوت کردیم، می بینیم دستمان خالی است که از این اقدامات حمایت کنیم.

 

حجت الاسلام قبادی، با بیان اینکه مناطق اهل سنت استان مساجد فعال تری دارند، گفت: خوشحالیم که اعلام کنیم که به برکت نظام جمهوری اسلامی و توجه به همه مناطق، روستایی در مناطق اهل سنت استان نیست که مسجد نداشته باشد.

 

وی در ادامه با بیان اینکه یکی از وظایف این سازمان اعزام مبلغ به سراسر استان است، تصریح کرد: سال 89 نسبت به سال 88اعزام مبلغ در استان 30 درصد افزایش داشت، اما با این افزایش همچنان پاسخ کاملی به درخواست های اعزام مبلغ در استان داده نشده است.

 

مدیرکل تبلیغات اسلامی استان کرمانشاه در ادامه عنوان کرد: در سال گذشته برای نخستین بار 350 نفر از مبلغات به سراسر استان اعزام شدند که بیشتر آنان بانوانی هستند که در حوزه های علمیه استان تحصیل کرده بودند.

 

وی یادآور شد: در آینده پیش بینی می شود 50 درصد مبلغان اعزامی به استان زن باشند، چرا که حضور گسترده زنان در حوزه های علمیه و تاثیرگذاری آنان بر جامعه بسیار زیاد است.

 

حجت الاسلام قبادی، در ادامه از برگزاری همایش بزرگ بیداری اسلامی در منطقه خبر داد و گفت: این همایش با حضور فرهیختگان از سراسر کشور و کشورهای یمن، بحرین و عراق،( 13 تیر) در پاوه برگزار می شود.

 

وی افزود: این همایش با حضور روحانیان برجسته شیعه و سنی در مسجد جامع پاوه برگزار می شود. 

پایان پیام/

کد خبر 48368

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha