فعالیت ۵۰ گروه سرود در کانون های فرهنگی کهگیلویه و بویراحمد

خبرگزاری شبستان: مسئول دبیرخانه کانون های فرهنگی و هنری مساجد کهگیلویه و بویراحمد، با بیان این که در حال حاضر ۵۰ گروه سرود در کانون های استان فعالیت دارند، گفت: با وجود این تعداد گروه های سرود می توان در منطقه حرفی برای گفتن داشت.

به گزارش خبرنگار خبرگزاری شبستان از یاسوج، اختتامیه نخستین جشنواره سرود رضوی اعضای کانون های فرهنگی مساجد کهگیلویه و بویراحمد شامگاه چهار شنبه (11 شهریور) با حضور مدیر کل فرهنگی و هنری ستاد عالی مساجد کشور، معاون سیاسی و امنیتی استاندار، مدیر کل فرهنگ و ارشاد اسلامی، مسئول دبیرخانه کانون های فرهنگی و هنری مساجد، روحانیت، اعضای کانون های مساجد و مربیان گروه های سرود کهگیلویه و بویراحمد در تالار هنر اداره کل فرهنگ و ارشاد اسلامی این استان برگزار شد.

 

رضا قاسمی، مسئول دبیرخانه کانون های فرهنگی و هنری مساجد کهگیلویه و بویراحمد، در این اختتامیه امام رضا(علیه السلام) را با توجه به کلمه لهوان که در زیارتی از این امام همام خوانده بود، پناه دهنده بیچارگان دانست و ادامه داد: در ادامه این زیارت آمده، کسی که خراسان را برای او، خراسان نامیدند.

 

وی، افزود: با توجه به این که در گذشته نام خراسان طوس بوده، و خراسان به معنای جایی است که خورشید تابیده و مردم از آن بهره می برند و با ورود این همام به این شهر آن را خراسان نامیدند.

 

قاسمی، با بیان این که امام رضا(علیه السلام) دارای اوصاف و ویژگی های خاصی است، عنوان کرد: این برای ما ایرانیان افتخار بسیار بزرگی است که میزبان امامی با این اوصاف و لقب های خوب و شایسته هستیم.

 

مسئول دبیرخانه کانون های فرهنگی و هنری مساجد کهگیلویه و بویراحمد، اظهار داشت: اگر نتوانیم امام را از نزدیک زیارت کنیم چنین برنامه هایی برای ما فرصتی ایجاد می کند که دلهایمان را به ضریح امام مهربانی ها گره زده و از آن بهره ببریم.

 

وی، اذعان کرد: برگزاری این جشنواره بهانه ای بود تا به اشکال مختلف (شاعران با سرودن شعر، اعضای گروه، داوران و همه دست اندر کاران اجرایی برنامه) با امام مهربانی ها ارتباط برقرار کرده و دلهایمان را روانه خراسان کنیم.

 

قاسمی، یادآور شد: جشنواره سرود رضوی در سال های گذشته مربوط به کانون های روستایی بوده ولی به دلیل این که امسال جشنواره با حضور نمایندگان کانون های فرهنگی و هنری مساجد سراسر استان برگزار شد، نخستین جشنواره استانی نام گرفت.

 

این مسئول فرهنگی، با اظهار این که کیفیت این جشنواره نسبت به سال های گذشته بهتر بوده، ادامه داد: امیدواریم با حمایت مسئولان در ستاد عالی بتوانیم جهت غنی سازی، بالا بردن کیفیت و محتوای کار برنامه ها و دوره های آموزشی ویژه مربیان و اعضای گروه های سرود را برگزار کنیم.

 

قاسمی، با بیان این که در حال حاضر 50 گروه سرود در کانون های فرهنگی وهنری سراسر استان داریم، گفت: با وجود این تعداد گروه های سرود در کانون ها می توان در منطقه حرفی برای گفتن داشت.

 

وی، به نخستین آلبوم سرودهای رضوی اشاره و اضافه کرد: تاکنون چنین آلبومی در کشور تهیه نشده است.

 

قاسمی، در پایان به رونمایی آلبوم رضوی اشاره و اظهار داشت: با رونمایی از این آلبوم علاقه مندان می توانند از تصنیف ها و آهنگ های آن در تهیه کارهای خود استفاده کنند.

 

کد خبر 483677

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha