قوانین بانک رسالت با استفاده از فتوای تمام علما تدوین شده است

خبرگزاری شبستان: مدیرعامل بانک قرض‌الحسنه رسالت، با اشاره به استفاده از فتوای تمام مراجع تقلید در قوانین این بانک گفت: برای اینکه عموم مردم بتوانند از نظر شرعی به قرض‌الحسنه رسالت اعتماد کنند از مقلدان شیعه و سنی در تدوین قوانین استفاده شده است.

به گزارش خبرنگار خبرگزاری شبستان از اصفهان، محمدحسین حسین‌زاده مدیرعامل بانک قرض‌الحسنه رسالت، ظهر امروز(۱۱ شهریور) در نشست خبری با خبرنگاران که به مناسبت هفته بانکداری اسلامی برگزار شد با بیان اینکه بانک قرض‌الحسنه رسالت، بانک تخصصی در حوزه بانکداری بدون ربا است، اظهار داشت: این بانک خصوصی هیچ فعالیتی به جز عقد سپرده‌ها در راستای قرض الحسنه ندارد.

 

وی با اشاره به اینکه بر اساس اصل اساسی در قرض‌الحسنه‌ها امور فرهنگی مورد توجه است، ابراز داشت: موصوعات پولی و مالی در کنار مباحث فرهنگی در قرض‌الحسنه‌ها مطرح می‌شود.

 

مدیرعامل بانک قرض‌الحسنه رسالت، اضافه کرد: هم‌چنین جنبه دیگر قرض‌الحسنه رعایت احکام شرعی است به طوری که قرض‌الحسنه با رعایت جنبه‌های شرعی قرض‌الحسنه است.

 

وی در ادامه با اشاره به استفاده از فتوای تمام مراجع تقلید در قوانین بانک قرض‌الحسنه رسالت افزود: برای اینکه عموم مردم بتوانند  از نظر شرعی به قرض‌الحسنه رسالت اعتماد کنند از مقلدان شیعه و سنی در تدوین قوانین این بانک استفاده شده است.

 

وی با تاکید بر اینکه در قرض‌الحسنه نباید شرط غیرجایز وجود داشته باشد، اضافه کرد: این به این معناست که نباید برای پرداخت تسهیلات و وام حسابی مسدود شود بلکه باید طبق عملکرد حساب، وام به صاحب آن تعلق گیرد.

 

حسین زاده، در ادامه با اشاره به اینکه اجتماعی بودن از ویژگی‌های بانک قرض‌الحسنه رسالت است، افزود: از این رو بیش از 75 درصد از سرمایه‌ این قرض‌الحسنه برای رفع مشکلات جامعه در ابعاد مختلف و به ویژه  اشتغال به صورت تسهیلات به متقاضیان واگذار می‌شود.

 

وی در ادامه  با بیان اینکه گروه هدف بانک قرض‌الحسنه رسالت عامه مردم هستند، افزود: سقف وام پرداختی بانک قرض الحسنه رسالت که از حدود سه سال پیش فعالیت خود را شروع کرده و هم اکنون 280 شعبه در سراسر کشور دارد 20 میلیون تومان است ضمن اینکه این بانک در حال حاضر سه میلیون و 300 هزار مشتری دارد.

 

مدیرعامل بانک قرض‌الحسنه رسالت، با تاکید بر اینکه وام مشروط، جایز نیست، گفت: اصل شیوه وام برای مردم باید به گونه‌ای باشد که مردم دچار مشکل نشوند و در این راستا در بانک قرض‌الحسنه رسالت مبلغ و مدت پرداخت وام با توجه به عملکرد حساب برآورد می‌شود.

 

وی با بیان اینکه استان اصفهان استان نمونه در زمینه بهینه ساختن بانکداری اجتماعی است، افزود: بانک قرض‌الحسنه رسالت، همکاری تنگاتنگی را با معاونت علمی و تحقیقاتی ریاست جمهوری داشته و وام‌هایی را در سراسر کشور پرداخت کرده است.

 

حسین‌زاده، همچنین به کسب رتبه نخست بانک رسالت استان اصفهان در بحث علاقه‌مندی به فرهنگ قرض‌الحسنه اشاره کرد و گفت: سیاست بانک قرض‌الحسنه رسالت استان محوری است به این معنی که به میزان ایجاد منابع در یک استان باید به همان میزان تسهیلات به آن استان اعطا شود.

 

وی پیرامون صندوق‌های قرض الحسنه مشکل‌دار تحت پوشش بانک قرض‌الحسنه رسالت گفت: 35 صندوق قرض الحسنه مشکل‌دار با هماهنگی بانک مرکزی ساماندهی شدند و تمام وجه مردم پرداخت شد.

 

همچنین، ابراهیم مسکین، مدیر شعب بانک قرض‌الحسنه رسالت استان اصفهان در ادامه این نشست تعداد سپرده گذاران این بانک در استان اصفهان را 125 هزار نفر اعلام کرد و اظهار داشت:  بانک قرض الحسنه رسالت در استان اصفهان 12 شعبه دارد که هشت شعبه آن در شهرستان‌های کاشان، نجف آباد، زرین شهر و خمینی شهر و چهار شعبه آن در شهر اصفهان قرار دارند.

 

کد خبر 483627

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha