به گزارش خبرگزاري شبستان از قزوين، حجت الاسلام والمسلمین محسن قرائتي ظهر امروز (11 شهريور) در ارتباط تلفني در جلسه تجليل از حافظان و قاريان قران كريم كه در استانداري قزوين برگزار شد، بيان كرد: در قرآن كريم نكات بسياري وجود دارد به طوري كه در يكي از سوره هاي قرآن خداوند متعال به انجير و زيتون قسم ياد كرده است.
وي ادامه داد: حال چرا خداوند متعال به انجير و زيتون قسم ياد كرده است، رابطه بين اين دو چيست؛ در قران كريم اسم تين يكبار و زيتون شش بار آمده است و خارجي ها تحقيق كردند كه خوردن شش زيتون و يك انجير آثاري دارد كه خوردن همين ها به تعداد بيشتر اين اثر را ندارد.
رئيس ستاد اقامه نماز كشور خطاب به دانش آموزان قاري و حافظ قرآن كريم تصريح كرد: قران پر از نكته است و سعي كنيد ارتباط خود را با اين كتاب آسماني عميق كنيد و رابطه دائمي با قرآن داشته باشيد و ان شاالله اين رابطه دائمي و عميق باشد و قرآن را از مهجوريت درآوريم.
وي تأكيد كرد: در قران كريم كلمه صلاة 88 بار آمده است و شما بايد پرچم دار نماز باشيد.
در ادامه اين جلسه مديركل تبليغات اسلامي استان قزوين اظهار كرد: رويكرد قرآني در استان قزوين روند خوبي را طي مي كند البته خلاها در اين حوزه زياد است و قزوين ظرفيت هاي بيشتري دارد كه بايد اين ظرفيت ها فعال شده تا شاهد رشد و جهش خوبي در اين حوزه باشيم.
حجت الاسلام علي نعمت الهي عنوان كرد: شوراي عالي قرآن در استان جلساتي را دارد ولي بارها تأكيد كرده ايم كه همه دستگاه ها دارند در اين حوزه فعاليت مي كنند مانند سازمان تبليغات، اداره فرهنگ و ارشاد، اداره كل اوقاف و آموزش و پرورش ولي اين فعاليت ها هدفمند نيست و هدفمندي اين فعاليت ها نيز بايد در شوراي عالي قرآن صورت گيرد.
وي با تأكيد بر لزوم برگزاري جلسات شوراي عالي قرآن با حضور مقامات و مديران استاني توضيح داد: جلسات كارشناسي شوراي عالي قرآن تشكيل مي شود ولي لازم است جلسات اين شورا با حضور مديران برگزار شود و با همفكري چشم انداز 10 ساله استان در اين حوزه تدوين شود و اين چشم انداز را طي 2 تا سه برنامه چند ساله پيش ببريم.
مديركل تبليغات اسلامي استان قزوين خاطر نشان كرد: در خصوص تعداد حافظان قرآن، قاريان، موسسات و غيره بايد در جلسه شوراي عالي قرآن سياست گذاري و برنامه ريزي شود.
در ادامه معاون فرهنگي و پرورشي اداره كل آموزش و پرورش استان قزوين گفت: مقام معظم رهبري فرمودند سرمايه گذاري در آموزش و پرورش يعني سرمايه گذاري در همه حوزه ها، بنابراين اگر اين موضوع نهادينه شود دغدغه اي در حوزه فرهنگي و ديني نخواهيم داشت.
حجت الاسلام انصاري افزود: در آموزش عمومي قرآن متولي آموزش و پرورش است و همه دستگاه ها بايد برنامه آورند تا برنامه واحدي در اين بخش ارائه شود از همين رو درصدد هستيم اين موضوع را در شوراي آموزش و پرورش مطرح كرده و نهايي كنيم.
وي در خصوص اجلاس سراسري نماز يادآور شد: آموزش و پرورش در اين حوزه ورود يافته و كارگروه هاي مختلفي را داشتيم و درصدد هستيم برنامه هايي را در ايام برگزاري اجلاس داشته باشيم تا شكوه خاصي را به اجلاس بدهد.
نظر شما