سي امين جشنواره سراسري قرآن و عترت دانشجويان با معرفي نفرات برتر پايان يافت

خبرگزاری شبستان: سي امين جشنواره سراسري قرآن و عترت دانشجويان با حضور معاون قرآني وزير فرهنگ و ارشاد اسلامي، معاون فرهنگي و اجتماعي وزيرعلوم و جمعي از مسئولان استان كردستان در سنندج پايان يافت.

به گزارش خبرنگار خبرگزاري شبستان از سنندج، نفرات برگزيده سي امين جشنواره سراسري قرآن و عترت دانشجويان در بخش هاي مختلف معرفي و با اهداي لوح تقدير، تنديس جشنواره و هديه نقدي از آنها تجليل شد.

 

برگزيدگان در اين جشنواره به مرحله ملي آن كه تا پايان سال تحصيلي امسال برگزار مي شود، راه يافتند.

 

 در رشته تخليص كتاب ساناز حسن زاده از دانشگاه صنعتي اصفهان رتبه اول، فرزانه سياوشي از دانشگاه اصفهان رتبه دوم را از آن خود كردند و هيئت داوران در اين بخش هيچ اثري را شايسته رتبه سوم نشناخت.

 

در رشته شعر، هيئت داوران در اين بخش هيچ اثري را شايسته رتبه اول نشناخت و فرحناز حمزه از دانشگاه فردوسي مشهد رتبه دوم و روزا روديني از دانشگاه شهيد باهنر كرمان رتبه سوم را كسب كردند.

 

هيئت داوران در بخش فيلم كوتاه هيچ اثري را شايسته رتبه اول نشناخت، رتبه دوم اين بخش را مرتضي فروتن تنها از دانشگاه تربت حيدريه، رتبه سوم هم سعيد ارغياني از دانشگاه حكيم سبزواري را بدست آوردند.

 

عليرضا سميعي شهركي از دانشگاه صنعتي شيراز رتبه اول بخش فيلمنامه نويسي، شيرين زارع پور از معارف اسلامي قم رتبه دوم و مصطفي ستاري از دانشگاه صنعتي سجاد مشهد رتبه سوم اين بخش را به خود اختصاص دادند.

 

در رشته مقاله و پ‍ژوهش ها هم زهرا محققيان از دانشگاه اصفهان حائز رتبه اول، معصومه شيردل از دانشگاه الزهرا (س) رتبه دوم و حميدرضا نادري از معارف اسلامي حائز رتبه سوم شدند.

 

رتبه هاي اول تا سوم رشته ترجمه و مفردات قرآني در بخش برادران را به ترتيب محمدرضا ابراهیمیان از دانشگاه زنجان، فاطمه خالقی از دانشگاه فردوسی مشهد و پیمان فیروزی از دانشگاه سیستان و بلوچستان كسب كردند.

 

در رشته مفاهیم قرآنی، فرزانه محمدپور از دانشگاه سیستان و بلوچستان، زهره محمود دهنوی از دانشگاه صبح صادق و عارف پیشه ‌ور از دانشگاه بیرجند رتبه هاي برتر را از آن خود کردند.

 

در رشته دیدگاه و سیره معصومین، علی‌محمد صالحی از دانشگاه صنعتی اصفهان، محمدمهدی سعادت‌یار از دانشگاه شیراز و سبحان معتمدی‌جویباری از دانشگاه دامغان، سه عنوان برتر را به دست آورند.

 

در رشته آشنایی با احادیث و ادعیه، مینا محمدی از دانشگاه زنجان، علیرضا چکشیان از دانشگاه تربیت مدرس تهران و سیدعلی میرافضلی از دانشگاه صنعتی شریف تهران حائز رتبه هاي برتر شدند.

 

در رشته احکام هم، سحر کمانگر از دانشگاه گیلان، سیدمجید حسینی از دانشگاه زنجان و الناز شکری از دانشگاه بوعلی سینای همدان، عناوین نخست را به خود اختصاص دادند.

 

در رشته ترتیل برادران، مجید فقیه از دانشگاه قرآن و عترت اصفهان رتبه نخست، محمدمهدی میرجلیلی و سیدمیلاد صالحی، نیز هر دو از دانشگاه امام صادق برادران، عناوین دوم و سوم را كسب كردند.

 

در رشته قرائت تلاوت تحقیق، سعید حاجیان از پژوهشکده نهج‌البلاغه، رتبه نخست را به دست آورد و امید حسینی‌‌ن‍ژاد از فردوسی مشهد و علی محمدپور از موسسه عالی راه دانش بابل رتبه هاي دوم و سوم را از آن خود كردند.

 

در رشته حفظ 5 جزء، محمد ستمار از دانشگاه گیلان، رتبه اول و میلاد احمدوند از دانشگاه رازی و سعید یوسفی از دانشگاه خوارزمی نیز به ترتیب رتبه هاي دوم و سوم این رشته را به خود اختصاص دادند.

 

حمید جهانشاهلو از دانشگاه شهیدباهنر کرمان، رضا باقری از دانشگاه محقق اردبیلی و مصطفی مرادی هم از دانشگاه شهید بهشتی، برگزیدگان رشته حفظ 10 جزء و جلال رضایی از دانشگاه علوم اسلامی رضوی مشهد، محمدرضا رضایی از دانشگاه قم و امیرحسین عطارزاده از دانشگاه امام صادق، برگزیدگان بخش حفظ 20 ج‍زء شدند.

 

در رشته حفظ کل نيز موسی معتمدی از دانشگاه قم رتبه نخست را به دست آورد و رضا نژادتبریزی از دانشگاه قرآن و حدیث قم و فرهاد رشوندی از دانشگاه ارومیه نیز به ترتیب عناوین دوم و سوم را از آن خود کردند.

 

در بخش اذان هم  مصطفی فلاح از دانشگاه خوارزمی، سامان مترصدی از دانشگاه گیلان و احسان رمزی از دانشگاه خراسان رضوی، سه رتبه برتر را به خود اختصاص دادند.

 

در بخش مداحی هم  محمد قربانی از دانشگاه صنعتی شریف، حسین عبدلی از دانشگاه ملایر و سیدمرتضی حسینی از دانشگاه معارف قرآن اصفهان به ترتیب حائز رتبه‌های اول تا سوم شدند.

 

در رشته ترتیل بخش خواهران فهیمه گلپایگانی از دانشگاه مازندران رتبه نخست، فرزانه کلالی از دانشگاه فردوسی مشهد رتبه دوم و ندا مرادی از دانشگاه شهید بهشتی رتبه سوم را کسب کردند.

 

در رشته تلاوت تحقیق نسا منبوهی از دانشگاه شهید چمران اهواز رتبه اول، مریم هاشمی از دانشگاه بین المللی امام رضا(ع) رتبه دوم و زهرا حسین پور از دانشگاه شیراز رتبه سوم را به خود اختصاص دادند.

 

در رشته حفظ 5 جزء هم به ترتیب زهرا یوسفی از دانشگاه امام صادق(ع)، سعیده نصیری فرد از شهیدمدنی آذربایجان و فاطمه مرادی از دانشگاه امام خمینی(ره) قزوین رتبه های اول تا سوم را از آن خود کردند.

 

فائز سادات قریشی نسب از دانشگاه یزد، فاطمه اسماعیلی از دانشگاه امام صادق(ع) و فاطمه خالقی از دانشگاه فردوسی مشهد به ترتیب رتبه های اول تا سوم رشته حفظ 10 جزء قرآن کریم را کسب کردند.

 

در رشته حفظ 20 جزء قرآن کریم هم نرگس خوشبخت از دانشگاه اصفهان رتبه اول، مهدیه شمس از دانشگاه یزد رتبه دوم و فاطمه بدیعی از دانشگاه کاشان رتبه سوم را بدست آوردند.

 

در رشته حفظ کل قرآن کریم هم رتبه اول را طاهره نایبی موحدی از دانشگاه مذاهب اسلامی، رتبه دوم را ملیحه طالبیان از دانشگاه کاشان و رتبه سوم را هم زهرا قربانی از دانشگاه معارف قرآن و عترت اصفهان کسب کردند.

 

در رشته مداحی نیز زهرا کولیوند از دانشگاه شاهد رتبه اول، مریم اسکندری از دانشگاه خوارزمی رتبه دوم و ملیحه مشرفی از دانشگاه فردوسی مشهد رتبه سوم را به خود اختصاص دادند.

 

 

 

کد خبر 483549

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha