به گزارش خبرنگار خبرگزاری شبستان از سنندج، جت الاسلام و المسلمین محمدرضا حشمتی، معاون قرآن و عترت وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی امروز (11 شهریور) در جلسه هم اندیشی اصحاب قرآن و عترت کردستان که در مجتمع فرهنگی هنری فجر سنندج تشکیل شد، اظهار کرد: نظام به انجام کار قرآنی در سطح کشور اعتقاد دارد، و کارهای فاخری در این زمینه پیش بینی شده است که باید توسط فعالان قرآنی انجام شود.
وی اطلاع از فعالیت های قرآنی، رفع نواقص، آشنایی با رویکرد حوزه دین، تقویت حوزه های مرتبط، ترویج آموزش های قرآنی، شتابدهی به فعالیت ها و آشنایی با چهره های شاخص کردستان از جمله اهداف برگزاری این نشست با فعالان قرانی کردستان عنوان کرد.
معاون قرآنی وزیر ارشاد، با بیان اینکه سیاست های وزارت ارشاد بر حسب مردم ایران تدوین شده است، عنوان کرد: معاونت قرآن وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی امکاناتی دارد و برای اختصاص این امکانات استثنایی نداریم و این تسهیلات هر جا که نیاز باشد پوشش داده می شود.
حجت الاسلام حشمتی، با اشاره به اینکه موسسات یه شکل مستقل عمل می کنند و اداره آنها بر عهده خودشان است، اظهار کرد: موسسات قرآنی می توانند به عنوان تشکلات مردمی در حوزه های علمی، تبلیغی، ترویجی و تحلیلی فعالیت کنند.
وی با بیان اینکه کردستان در زمینه علوم قرآنی دارای استعدادهای خوبی است، اظهار داشت: این استان ظرفیت های خوبی در زمینه تفسیر، حفظ، قرائت و جز استان های سرآمد کشور است و زمینه خوبی برای فعالیت دارد.
معاونت قرآن و عترت وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی، اذعان کرد: دولت برای ارتقای سطح فعالیت های قرآنی مانند دیگر بخش ها، معاونت قرآن و عترت را برای فعالیت های علوم قرآنی در نظر گرفته و در استان ها پست های سازمانی خوبی را پیش بینی کرده است و به محض اینکه وضعیت دولت از لجاظ اقتصادی بهتر شود این پست ها ابلاغ می شود و شاهد تحولات بیشتری در زمینه علوم قرآنی خواهیم بود.
حجت الاسلام حشمتی، با بیان اینکه به دلیل مشکلات اقتصادی با کمبود اعتبار مواجهه شدیم، اظهار داشت: امیدواریم مجموعه اعتبارات پیش بینی شده در سطح کشور در راه نشر و معارف قرآنی هزینه خواهد شد.
وی راه نجات انسان ها را بازگشت یه قرآن دانست و افزود: ما قرآن و کتابی واحد داریم که همه مذاهب به آن اتفاق نظر دارند و همه آن را راه نجات بشریت می دانند.
وی با بیان اینکه جامعه ما با مضامین قرآنی آشنا نیست و بخشی از جامعه کاملا با قرآن غریب است، خاطر نشان کرد: لازم است اندیشمندان بیشتر با قرآن مانوس شوند و تدبر در قرآن داشته باشند.
نظر شما