بسیج سازندگی معنوی سال 90 به زودی در خراسان رضوی اجرا می شود

فرمانده مرکز بسیج طلاب و روحانیان خراسان رضوی با تاکید بر فرهنگ سازی گروه های جهادی بسیج طلاب، از اجرای این طرح از (18 تیر) امسال در استان خبر داد.

به گزارش خبرگزاری شبستان از مشهد، سید رضا سرور، فرمانده مرکز بسیج طلاب و روحانیان خراسان رضوی با بیان اینکه فرهنگ سازی در سطح مدارس علمیه خراسان و علاقمندی مدیران و طلاب بسیجی، از سال قبل روند شکل گیری و ورود گروه های جهادی بسیج طلاب به عرصه های سازندگی بویژه عرصه معنوی و فرهنگی آغاز شده، گفت: در سال جاری نیز روند با گسترش و شتاب بیشتری درحال پیگیری است.


وی افزود: اکثر شهرستان های استان در سال جاری از فعالیت جهادگران روحانی بهره مند می شوند و علاوه بر آن با توجه به توصیه امام جمعه مشهد مبنی بر پرداختن به مشکلات فرهنگی و معنوی مشهد مقدس به عنوان پایتخت معنوی جمهوری اسلامی ایران، درسال جاری به حاشیه و روستاهای پیرامون مشهد نیز توجه بیشتر شده است.


وی افزود: گروه هایی از بسیج طلاب با مأموریت در اطراف مشهد به رفع مشکلات فرهنگی و مقابله مؤثر با انحرافات فکری، اخلاقی و بزهکاری های اجتماعی با بهره گیری از روش های علمی واستفاده از آموزه های غنی دینی و ترویج ارزش های اسلامی می پردازند.


وی با بیان اینکه همراهی وهمکاری مدارس ومکاتب مشهد به حدی است که رقابت برای انجام مأموریت وایفای نقش مؤثرتر در میان مدارس و طلاب بسیجی از هم اکنون آغاز شده است، تصریح کرد: حجم امکانات محدود بسیج طلاب نمی تواند حتی نیمی از این توان را مورد استفاده قرار دهد.


وی استقبال طلاب و روحانیان بسیجی را در این طرح بسیار فراوان برشمرد واذعان داشت: حجم ثبت نام شده های بسیجی به ویژه درسطح خواهران نیز بسیار زیاد ودور از حد تصور بوده است و بسیاری از پایگاه های بسیج طلاب در شهرستان ها اعلام کرده اند که به تنهائی قادر به انجام مأموریت بسیج سازندگی بوده ونیازی به اعزام نیروی کمکی ازمرکز استان ندارند.


فرمانده قرارگاه انصارالمومنین خاطرنشان ساخت: ویژگی دیگر اردوهای جهادی امسال آن است که برخی از حوزه ها وپایگاه های مقاومت بسیج محلات ناحیه ویژه مالک اشتر مانند حوزه های 7 و20 مالک اشتر نیز به عنوان معین طرح بسیج سازندگی معنوی دراجرای اردوها مشارکت فعال دارند.


وی هدف اجرای طرح را درمرحله اول تقویت معنویت وافزایش بصیرت آحاد جامعه و در کنار آن خدمت رسانی فرهنگی و محرومیت زدائی از محرومین استان در روستاهای محروم وکم برخوردار برشمرد و افزود: اقدامات بسیار خوبی درجهت آگاهی بخشی و کاهش مشکلات فرهنگی واجتماعی در سطح استان صورت گرفته است.


وی ابراز کرد: نگاه طلاب بسیجی مدرسه عباسقلی خان به ویژه مدیریت متعهد، خلاق و کارآمد آن به مقوله فرهنگ سازی در روستاها نیز سبب شد، اردوی بسیار خوب جهادی را با هدف گذاری صحیح در اواخر زمستان 89 وایام نوروز 90 درتعدادی از روستاهای محروم تربت جام با عنوان " فرستادگان رضا (ع)" برگزار کنند که فعالیت ممتاز وبرجسته ای محسوب می شود.


فرمانده مرکز بسیج طلاب و روحانیان استان خراسان رضوی در رابطه با زمان شروع اردوها گفت: زمان اجرای طرح بستگی به نوع هماهنگی با مسئولین استان، شهرستان ومسئولین محلی متفاوت است و بخشی ازاردوها به صورت غیرمتمرکز توسط پایگاه های بسیج طلاب مدارس ومکاتب حوزه علمیه درمنطقه ای مشخص و زمان مخصوص اجرا می شود و بخشی ازاردوها به صورت متمرکز درشهرستان های سرخس وفریمان از18 تیرماه به مدت سه هفته اجرا می شود.
 

به گزارش ستاد خبری بسیج سازندگی معنوی، وی افزود: اردوهای غیرمتمرکز چون با بهره گیری ازطلاب بومی درهرشهرستان به صورت مستقل اجرا می شود، ایام ماه مبارک رمضان را نیز اجرا و برخی از آنها تا پایان تابستان نیز ادامه دارد.


وی با بیان اینکه تمامی مسئولان و ادارات در حد توان خود با این طرح همکاری داشته اند، تصریح کرد: حامی اصلی و تأمین کننده بخش مهمی از نیازهای مالی طرح بسیج سازندگی معنوی، سازمان بسیج سازندگی سپاه امام رضا (ع) بوده و در کنار آن از حمایت و همکاری مرکز مدیریت حوزه علمیه خراسان، دفتر تبلیغات اسلامی، اداره تبلیغات اسلامی استان، اداره امور فرهنگی آستان قدس رضوی، معاونت فرهنگی اجتماعی شهرداری مشهد، شهرداری منطقه 5 مشهد، برخوردار بوده و علاوه بر آن همراهی و مساعدت مدیران مدارس و مکاتب حوزه علمیه، فرمانداران، بخشداران و دستگاه های اجرائی در شهرستان های استان نیز تأثیر به سزائی در اجرای اردوها دارد.

 

پایان پیام/

کد خبر 48337

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha