اعلام بی اطلاعی ۸۷ درصد مردم از پدافند غیرعامل

خبرگزاری شبستان:مدیرکل پدافند غیرعامل استانداری همدان گفت: برطبق نظر سنجی پدافند غیرعامل کشور ۸۷ درصد مردم از پدافند غیرعامل اظهار بی اطلاعی کردند.

به گزارش خبرگزاری شبستان از همدان، رسول حسینی، مدیرکل پدافند غیرعامل استانداری همدان امروز(10 شهریور) در جلسه پدافند زیستی فرمانداری همدان گفت: دروس پدافند غیرعامل در دوره متوسطه دوم به دانش آموزان یاد داده می شود که برطبق نظرسنجی های به عمل آمده بسیاری ازاین افراد مفهوم پردافند غیرعامل را نمی دانستند.

 

وی افزود: برطبق نظرسنجی پدافند غیرعامل کشور 87 درصد از مردم اظهار بی اطلاعی در این زمینه را داشتند و مابقی آن را یک موضوعی نظامی می دانستند.

 

وی با بیان اینکه پدافند غیرعامل موضوعی کاملا غیر نظامی است، تصریح کرد: این در حالیست که باید در راستای شناسایی و معرفی پدافند غیرعامل به مردم آموزش داده شود.

 

حسینی اظهار داشت: همچنین براساس اعلام آمار از 62 دستگاه اجرایی استان همدان در خصوص پدافند غیرعامل 20 دستگاه اعلام کردند که کارمند و کارشناس دو حوزه مدیریت بحران و پدافند غیرعامل را هدایت می کنند و تنها 5 دستگاه اجرایی دارای کارشناس متخصص در این زمینه را داشتند.

 

مدیرکل پدافند غیرعامل استانداری همدان ابراز داشت: پدافند غیرعامل مربوط به آلودگی هوا، بیولوژی، آب ، استحکام ساختمان و... می باشد که 95 درصد ساختمان و ابنیه های استان همدان از مبحت 21 و ماده 15 برخوردار نیستند.

 

وی خاطرنشان کرد: در راستای آموزش و شناسایی پدافند غیرعامل باید برنامه ریزی مدون و منسجمی تدوین کرد تا آحاد مختلف مردم راه کارهای مقابله با آن را فرا گیرند.

 

وی تصریح کرد: از سکونت 5 هزار ساله انسان در روی کره زمین تنها 368 سال جنگ نبوده و 4 میلیارد نفر بر اثر جنگ های رخ داده کشته شدند.

 

وی گفت: همچنین از سال 1965 تا 1990 میلادی سه هفته در کشورها جنگ رخ نداده که در طی این سال ها 220 جنگ به وقوع پیوسته و بیش از 200 میلیون نفر از بین رفتند.

 

حسینی با بیان اینکه شورای پدافند غیرعامل با ریاست استاندار همدان است، افزود: تاکنون یازده کارگروه در این زمینه تشکیل شده است و شهرستان همدان نخستین شهرستان در زمینه پدافند غیرعامل است.

 

مدیرکل پدافند غیرعامل استانداری همدان با اشاره به یانکه پدافند زیستی دارای هشت گام است، ابراز داشت: قرار گاه زیستی هر شهرستان برعهده فرماندار آن است و در راستای شناسایی تهدیدات و فرصت های آن اقداماتی را انجام می دهند.

 

وی، تعیین حوزه هیا عملکردی، امنیت، تشکیل ستاد، اجرای طرح عملیاتی، تشکیل تیم مدیریتی در هر شهرستان، راه اندازی سامانه اطلاع رسانی و آموزش از گام های پدافند غیرعامل است.

 

وی خاطرنشان کرد: اگر در آب سنگین اراک انفجاری رخ دهد به شهرستان ملایر و برخی روستاهای شهرستان تویسرکان آسیب می رساند و باید در این زمینه آمادگی خود را بیش از پیش داشته باشیم.

 

حسینی گفت: 12 دانشجو در مقطع کارشناسی و کارشناسی ارشد در دانشگاه امام حسین(ع)  و بقیه الله در حوزه پدافند غیرعامل تحصیل می کنند.

 

وی افزود: دستگاه های اجرایی می توانند نیم تا دو درصد از محل تخصیص خود برای آموزش و کارهای اجرایی پدافند غیرعامل برداشت کنند.

 

وی اظهار کرد: صرفه جویی در آب، امنیت اسناد پزشکی، آموزش و استحکام ساختمان ها در پدافند غیرعامل محسوب می شوند

 

کد خبر 483320

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha