به گزارش خبرنگار خبرگزاری شبستان، علی اصغر فانی، در چهل و یکمین مجمع عمومی مدیران دبیرخانه های نظام اداری کشور گفت: دبیرخانه ها قلب سازمان ها هستند و رکن اصلی بروکراسی محسوب می شوند.
وی افزود: اگر دبیرخانه ها نباشند بروکرواسی نیست و اگر بروکراسی نباشد سوابق اداری از بین می رود، بنابراین نقش دبیرخانه ها کلیدی است و سازمان ها باید تلاش کنند تا قلب شان سالم بتپد.
وزیر آموزش و پرورش تصریح کرد: در سال های اخیر ورودی فناوری اطلاعات و ارتباطات کمک کرده تا روال دبیرخانه ها روان و سالم باشد.
فانی بیان کرد: لازمه توسعه دولت الکترونیک فراهم شدن زیرساخت های الکترونیکی است که امیدواریم هر روز شاهد توسعه این بخش باشیم.
فانی عنوان کرد: آموزش و پرورش عهده دار اداره 105 هزار مدرسه پراکنده در سطح ایران است و این مدارس در مناطقی حضور دارند که هیچ یک از دستگاه های دولتی در آنجا نیست اما پرچم جمهوری اسلامی بر سردر مدارس ما نصب شده و اینان دبیرخانه دارند.
فانی بیان کرد: از تعداد 105 هزار مدرسه تعداد 110 مدرسه فقط یک دانش آموز دارد و تعداد 4800 مدرسه با کمتر از 5 دانش آموز مشغول به فعالیت هستند. برای تحقق عدالت آموزش و پرورش و انسداد مبادی بی سوادی این اقدامات انجام گرفته است.
وزیر آموزش و پرورش مطرح کرد: هزار و یک میلیون همکار فرهنگی در آموزش و پرورش وجود دارد که هیچ یک از دستگاه های اجرایی با این تعداد همکاری ندارند و این تعداد بسیاری از امور اداری را به خود اختصاص می دهد.
به گفته فانی، هرساله تعداد 130 میلیون جلد کتاب برای بیش از 13 میلیون دانش آموز چاپ می شود و اکنون نیز کتاب های سال تحصیلی 94-95 که در حال توزیع هستند کتاب های درسی سال تحصیلی 95-96 زیر چاپ قرار گرفته است.
وزیر آموزش و پرورش یادآور شد: برای چاپ کتاب های درسی همکاران ما 14 ماه نیاز دارند تا این کتاب ها را آماده کنند، بنابراین ما 2 ماه زودتر کتاب های سال تحصیلی 94-95 را برای چاپ داده ایم.
وی تصریح کرد: با اتکای تمرکززدایی به دنبال افزایش اختیارات مدارس هستیم تا حجم مکاتبات کاغذی آموزش و پرورش کاهش یابد.
نظر شما