یکی از عوامل تعیین کننده در بخش اقتصادی، همراهی دستگاه قضایی با دستگاه اجرایی است

خبرگزاری شبستان: استاندار خوزستان، یکی از عوامل تعیین کننده در بخش اقتصادی را همراهی دستگاه قضایی با دستگاه اجرایی دانست و اظهار داشت: این همراهی، سایر دستگاه های ذی ربط به ویژه دستگاه های امنیتی و انتظامی نیز همکاری بیشتری با دولت خواهند داشت.

به گزارش خبرگزاری شبستان از اهواز و به نقل از روابط عمومی دادگستری کل استان خوزستان، دکتر عبدالحسن مقتدایی استاندار خوزستان، در دیدار صمیمانه با رئیس کل دادگستری، قائم مقام، معاونان رئیس کل و دادستان عمومی و انقلاب مرکز استان، ضمن ابراز خوشحالی از برگزاری این دیدار صمیمانه، گفت: اگر اتفاق مثبتی در استان می افتد مرهون زحمات همه عزیزان در تمامی دستگاه ها و ادارات و نهادهاست.

 

وی ابراز کرد: بدون شک یکی از عوامل تعیین کننده در بخش اقتصادی، همراهی دستگاه قضایی با دستگاه اجرایی است چرا که به تبع این همراهی است که سایر دستگاه های ذی ربط به ویژه دستگاه های امنیتی و انتظامی نیز همکاری بیشتری با دولت خواهند داشت.

 

وی ادامه داد: متاسفانه در برخی پروژه ها قرائت کهنه ای از برخی قوانین صورت گرفته و مانع از ادامه روند ساخت چند پروژه در استان شده بود که با حمایت دستگاه قضایی و با رعایت موضوعات قانونی، این پروژه ها رفع توقیف شد و قطعاً به زودی با بهره برداری از آنها شاهد افزایش رفاه شهروندان در استان خواهیم بود.

سر

مقتدایی، به طرح های راه اندازی بندر شادگان و پایانه مرزی شلمچه و طرح های متعدد گردشگری در استان اشاره کرد و افزود: با بهره برداری از تعدادی از این طرح ها شاهد کاهش 28 درصدی آمار سرقت در برخی مناطق استان بودیم.

 

وی تصریح کرد: در اجرای پروژه های عمرانی و رفاهی، مهمترین مسئله شناخت فرهنگ منطقه است تا زمینه تعامل و بستر توسعه فراهم شود.

 

وی اضافه کرد: به رغم اقدامات موثر در حمایت از سرمایه گذاران، هنوز برخی افراد برای سرمایه گذاری در استان تردید دارند که باید با همدلی و همراهی دستگاه های استان از جمله دستگاه های اجرایی، قضایی این تردیدها را مرتفع و آرامش بیشتری را بر جامعه حکمفرما کرد.

 

دکتر فرهاد افشارنیا رئیس کل دادگستری خوزستان،  با استاندار خوزستان و معاونان که وی به مناسبت هفته دولت برگزار شد، ضمن گرامی داشت یاد و خاطره شهدای دولت به ویژه شهید رجایی و شهید باهنر، گفت: مردم استان خوزستان خدمات قابل توجهی را چه پیش از انقلاب و چه بعد از آن و در دوران دفاع مقدس و سازندگی به کشور ارائه کرده اند و هر خدمتی که برای آنان انجام دهیم، بدون شک شایسته این مردم شریف است.

 

وی از زحمات مجموعه استانداری خوزستان و ادارات استان طی سال های اخیر قدردانی کرد و افزود: در دولت تدبیر و امید خدمات شاهد خدمات قابل توجهی در این استان بودیم که به سهم خود و کارکنان دادگستری استان از زحمات همه دولتمردان تقدیر و تشکر می کنم.

 

دکتر افشارنیا، تصریح کرد: دستگاه قضایی این آمادگی را دارد که در زمینه تأمین امنیت و هر موضوعی که می تواند در چارچوب وظایف دولت قرار گیرد، به دولت کمک کند تا شاهد سرمایه گذاری و به تبع آن افزایش رفاه و امنیت در استان باشیم.

 

وی این دیدار را بیعتی دوباره میان دستگاه قضایی و دولت خواند و اضافه کرد: اگر دولت می خواهد تحولی در استان ایجاد کند، نیاز است از سرمایه گذاری حمایت کند تا با ایجاد زمینه برای سرمایه گذاران و کارآفرینان، ثروت و درآمدهای مشروع مردم و استان نسبت به گذشته افزایش یابد.

 

رئیس کل دادگستری خوزستان، بیان داشت: علت عمده سرقت های خرد در استان به دلیل بالا بودن نرخ بیکاری است که امیدواریم با گسترش چتر حمایت دولت از سرمایه گذاران شاهد افزایش اشتغال و به دنبال آن افزایش امنیت و ثبات در این استان باشیم.

 

در ادامه این دیدار سید روح الله طباطبایی قائم مقام دادگستری خوزستان، نیز با ارائه آماری از تصادفات جاده ای و حوادث ناشی از کار در این استان، خواستار توجه جدی تر دولت به راه های ارتباطی و نظارت بر صنایع و مشاغل شد.

 

وی با بیان اینکه تنها بر مبنای پرونده هایی که در سیستم cms (سیستم مدیریت پرونده های قضایی) ثبت و ضبط شده است، در سال 92، بر اثر حوادث ناشی از کار در استان  110 نفر کشته و 650 نفر مصدوم شدند، عنوان کرد: این افراد انسان های مولد، کارآمد و مفید جامعه هستند و باید با حساسیت بیشتری به این مقوله نگاه کرد.

 

طباطبایی، تاکید کرد: بخش اعظمی از حوادث ناشی از کار، به دلیل سهل انگاری، همراهی بدون ضابطه، عدم نظارت صحیح بازرسان اداره کار و عدم استاندارد محیط کاری اتفاق می افتد که باید با توسعه و استانداردسازی مانع از بروز چنین حوادثی شد.

 

وی همچنین خواستار توجه بیشتر در تعیین نقاط گردشگری و رعایت تناسب میان وسعت مکان گردشگری با حجم گردشگران در مطالعات طرح های گردشگری استان شد و گفت: قطعاً گردشگری موجب ایجاد آسایش، رفاه و اشتغال در منطقه می شود اما نباید موجب تضعیف بافت فرهنگی و دینی منطقه شود.

 

حجت الاسلام عبدالحمید امانت بهبهانی معاون اجتماعی و پیشگیری از وقوع جرم دادگستری استان خوزستان، نیز در این دیدار با تأکید بر اهمیت امر پیشگیری در جامعه، خواستار توجه و حمایت بیشتر استانداری از این امر شد و  بیان کرد: افزایش آمار طلاق در جامعه نگران کننده است و باید برای کاهش این آسیب اجتماعی به صورت زیربنایی اقدام کرد و راهکارهای اساسی را به کار بست.

 

وی با اشاره به اینکه یکی از اقدامات این معاونت راه اندازی مجدد بنیاد صیانت از خانواده است که برای رسیدن به نتیجه مطلوب نیاز به مساعدت دستگاه اجرایی است.

 

همچنین عبدالعباس زبیدی نیا معاون قضایی رئیس کل دادگستری خوزستان، تصریح کرد: شوراهای حل اختلاف نقش بی بدیلی در کاهش حجم ورودی پرونده به دستگاه قضایی دارند.

 

وی با تأکید بر نقش شوراهای حل اختلاف در کاهش اختلافات و افزایش فرهنگ صلح و سازش در جامعه، اظهار داشت: باید از ظرفیت سران عشایر در این زمینه استفاده کرد.

 

رئیس اداره شوراهای حل احتلاف استان خوزستان ادامه داد: بسیاری از موضوعات مطرح در شوراها، زیرساخت اجتماعی دارد و همه دستگاه ها باید برای رفع این مسائل قدم برداند.

 

در پایان این دیدار رئیس کل دادگستری استان خوزستان با اهدای لوح تقدیر از زحمات استاندار خوزستان تقدیر کرد.

 

کد خبر 483053

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha