به گزارش خبرنگار خبرگزاری شبستان از یزد، علی نمازی، مدیر کل امور اقتصادی و دارایی استان یزد امروز (۹شهريور) در نشست خبری مدیران دستگاه های مجموعه وزارت امور اقتاصد و دارایی استان یزد به مناسبت هفته دولت گفت: تحقق شعار سال می تواند توسعه همه جانبه و پیشرفت اقتصادی را به دنبال داشته باشد که مجموعه اقتصادی و دارایی استان یزد با همکاری با مردم در راستای تحقق این شعار گام برمی دارند.
وی افزود: خانواده اقتصاد و امور دارایی استان یزد یک خانواده پنج هزار نفری هستند که شامل مجموعه شرکت های بیمه دولتی، بانک های دولتی و دستگاه های اقتصادی و دارایی هستند که در استان انجام وظیفه می کنند.
مدیر کل امور اقتصادی و دارایی استان یزد خاطرنشان کرد: وزارت اقتصاد و امور دارایی به عنوان ابر وزارتخانه است، زیرا وظایفی فراتر از برخی از وزارتخانه های دیگر برعهده دارد و در ارتباط با دیگر وزارتخانه ها فعالیت می کند و اولین وزارتخانه ای است که سند راهبردی خود را تنظیم کرده است.
نمازی تصریح کرد: این وزارتخانه اولین وزارتخانه ای است که اولویت های راهبردی 22 مسئولیت خود را تهیه کرده است.
وی ادامه داد: اولویت راهبردی وزارتخانه شامل بهبود وضعیت کسب و کار، تحقق درآمدها، افزایش مشارکت بخش خصوصی، گسترش پژوهش های کاربردی، افزایش بهبود کسب و کار است که در استان نیز در این راستا گام برداشته ایم.
نمازی بیان کرد: ما کاهش نرخ تورم 22 درصدی داشتیم که کاهش آن باعث ثبات اقتصادی و افزایش سرمایه گذاری شد و در این راستا نیز افزایش یک درصدی نرخ مشارکت اجتماعی، افزایش ۲ و نیم برابری درآمدهای استان، افزایش 90 درصدی اعتبارات عمرانی استان در راستای تلاش برای توسعه زیرساخت های استان، افزایش 60 درصدی حجم معاملات و سهام در استان، افزایش 45 درصدی مانده تسهیلات بانک های دولتی، افزایش 25 درصدی سهم بخش صنعت از تسهیلات بانک های دولتی داشتیم که این نشانگر فعالیت های این بخش در راستای توسعه است.
وی افزود: مهمترین سیاست های اقتصادی استان شامل بهبود فضای کسب و کار، افزایش جلب مشارکت بخش خصوصی، تحقق اهداف اقتصاد مقاومتی، استفاده از ظرایط و فرصت های پساتحریم است.
نمازی خاطرنشان کرد: ما در کشور رتبه سوم فضای کسب و کار را دارا هستیم که سرمایه گذاری و ورود به فضای کسب و کار را توجیه دهنده نشان می دهد.
وی با اشاره به جذب سرمایه گذاری خارجی افزود: با توجه به تحریم ها و مشکلاتی که داشتیم بسیاری از نتایج پیش بینی شده کسب نشد ولی تا الان 30 میلیون دلار توسط 19 سرمایه گذار خارجی وارد استان شد که بخش صنایع معدنی و فولاد از جمله این بخش ها است.
مدیر کل امور اقتصادی و دارایی استان یزد خاطرنشان کرد: مرکز خدمات سرمایه گذاری استان، مرمت ساختمان مالیه استان، تدوین فرصت های سرمایه گذاری استان در حوزه های مختلف، طراحی سایت مرکز، طراحی لوح فشرده معرفی یزد به عنوان مرکزی برای سرمایه گذاری از جمله فعالیت ها در راستای افزایش سرمایه گذاری در استان یزد است.
نمازی تصریح کرد: مهمترین تنگناهای اقتصادی استان شامل وجود بیش از يك هزار و ۴۰۰ طرح نیمه تمام استان، بیکاری جوانان تحصیل کرده استان، عدم تامین مالی مناسب در بخش تولید است که باید برای آنها برنامه ریزی کرد.
وی ادامه داد: ثبت نام بیش از 97 درصد از افراد مشمول سهام عدالت نیز از دیگر برنامه های ما است که حدود 620 هزار نفر در استان یزد مشمول آن شدند.
نظر شما