برگزاری دوره تربیت مربی مهدویت در مدرسه علمیه الزهرا(س) دهاقان

خبرگزاری شبستان:  مدرسه علمیه الزهرا(س) دهاقان دوره تربیت مربی مهدویت را با  هدف ارتقای توان تبلیغی و توانمند شدن طلاب در پاسخ گویی به شبهات مهدویت برگزار کرد.

حجت الاسلام محمد یوسفیان از اساتید بنیاد مهدویت قم، در گفتگوی اختصاصی با خبرنگار خبرگزاری شبستان در اصفهان، هدف از برگزاری دوره تربیت مربی مهدویت را نیاز مبلغان و ارتقای توان تبلیغی و توانمند شدن طلاب در پاسخ گویی به شبهات مهدویت برشمرد و لزوم برگزاری این دوره ها را از اساسی ترین نیاز جامعه اسلامی دانست.                   

 

وی اظهار داشت: روان شناسان می گویند شخصیت کودک تا سه سال اول شکل می گیرد، اما اسلام می گوید سعادت یا شقاوت فرزند در شکم مادر شکل می پذیرد.

 

وی با توجه به احادیث، تاثیر پذیری در سنین کودکی را مهم دانست که اگر مطلبی به او بیاموزیم، برایش ماندگار می شود، اما برای یک دانشجو این طور نیست.

 

استاد بنیاد مهدویت قم، به کارتون هایی مثل باب اسفنجی اشاره کرد و گفت: با توجه به این که کارگردان این کارتون، فیلمهای مستهجن تولید می کند، می خواهد سن آموزش مسائل جنسی را پایین بیاورد و حتی اروپایی ها نسبت به پخش این کارتون اعتراض کرده اند. 

                                                                         

وی عوامل موفقیت در کار با کودک را برشمرد و تصریح کرد: با شاگرادان باید رفیق بود و در رابطه با لطیفه گویی، در ابتدای کلاس را به دلیل انرژی گرفتن بچه ها به زمان وسط کلاس برای استراحت و در آخر کلاس، برای این که درس با شادی به اتمام برسد،لازم دانست.                                          

 

حجت الاسلام یوسفیان، قصه گویی را از غالب های مهم یادگیری برشمرد و بیان داشت: قصه گویی هنری است که قصه گو می تواند مثلا صدای خود را متناسب با شخصیت قصه تغییر دهد و حتی لهجه و زبان خود را تغییر  داده و ترجمه کند.

 

وی ادامه داد: قصه گو در طول بیان داستان نباید ثابت بایستد، بلکه می بایست ضمن استفاده از حرکات دست و بدن از تمام امکانات موجود هم استفاده کند.

 

وی تاکید کرد: برای هر پنج دقیقه اجرا، حداقل باید یک ساعت مطالعه شود تا سؤالات احتمالی پاسخ داده شود.   

 

وی همچنین تاثیر توسل به ائمه(ع) و نقش القا و آموزش غیر مستقیم را بسیار تأثیر گذار دانست.

 

استاد بنیاد مهدویت قم، تمثیل و تشبیه را مهم دانست و آیت الله حائری شیرازی را پدر مثال ایران نام برد و تمثیلات شهید مطهری، ستاد رنجبر و آقای قرائتی را جذاب برشمرد.

 

حجت الاسلام یوسفیان، غالب های خوب برای ارائه درس را استفاده از جدول، راز دایره ها، خط فانتزی، بازی با کلمات، پرسش و پاسخ، ترکیب حروف، شعر و نقاشی، کارت بازی و استفاده از راز اعداد دانست.

                                             

وی همچنین حفظ عزت نفس کودک و نوجوان را بسیار مهم برشمرد و به مبلغان توصیه کرد تمام هم و غم آنها کلاس باشد و فکر و حواس در مشکلات خانه و جای دیگر نباشد.   

       

کد خبر 482941

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha