به گزارش خبرگزاری شبستان از زنجان و به نقل از روابط عمومی بنیاد شهید و امور ایثارگران استان زنجان، علی کاظمی، با اشاره به اینکه مرکز ارتباطات و مراجعات هاتف (هدایت الکترونیک تامین فراگیر) یک شبکه ارتباطی است گفت: این شبکه همه سطوح، مبادی اجرایی، عملیاتی و تصمیم گیری را به یکدیگر متصل می کند و برای سازمان این امکان را به وجود می آورد که با همه ایثارگران جامعه هدف در کوتاه ترین، سریع ترین و دقیق ترین شکل ممکن ارتباط برقرار کند.
وی اظهار کرد: مرکز هاتف باید بتواند در تمامی بنیادهای سطح استان از طریق سیستم های یکپارچه مورد استفاده قرار گیرد.
کاظمی گفت: همچنین تلفن ارتباطی 1616 که پس از تاسیس هاتف در سال 84 با انعقاد قراردای با شرکت مخابرات در نظر گرفته شد نیز مسیری را مهیا کرد که جامعه هدف برای ثبت درخواست های غیرحضوری خود می توانند از این سامانه استفاده کنند.
وی ادامه داد: پس از ثبت درخواست، کارشناس مربوطه ضمن ارجاع درخواست به حوزه تخصصی و رسیدگی، نتیجه را از طریق تماس تلفنی به اطلاع درخواست کننده می رساند.
مدیرکل بنیاد شهید و امور ایثارگران استان زنجان با اشاره به شعار این طرح با عنوان 'نمی آیید اما پاسخ می گیرید'، اضافه کرد: در این پروسه امکان نظارت بر پاسخ تولید شده و انطباق با قوانین و مقررات جاری نیز فراهم می شود.
کاظمی بااشاره به لزوم بررسی آسیب شناسانه نارسایی های ارتباطی و پایه گذاری مناسبات کارآمد ارتباطی افزود: بررسی این موارد به گونه ای که نیازمندی های جامعه هدف را با رویکرد حل مساله و ایجاد شرایط بهینه برای مخاطبان در چارچوب های تعریف شده رفع کند از جایگاه ویژه ای برخوردار شد.
وی بااشاره به چارچوب های تعریف شده درپاسخگویی به نیازهای جامعه هدف افزود: این چارچوب ها شامل ایجاد فضای دسترسی ارتباطی امن میان سازمان و مخاطبان، تسهیل در پاسخگویی به جامعه هدف، مدیریت فضای انتظارات جامعه هدف، اعتماد سازی و افزایش اعتبار سازمانی، فراهم نمودن زمینه های لازم جهت تصمیم گیری مبتنی بر دانایی، ایجاد تحرک درسازمان ازطریق کنترل، نظارت برگردش کارهای تعریف شده و ایجاد تمرکز در ارایه خدمات می شود.
مدیرکل بنیاد شهید و امور ایثارگران استان زنجان با اشاره به نتایج اقدامات صورت گرفته اظهار کرد: طی پنج ماهه نخست امسال 12 هزار و 368 درخواست از طریق این سیستم ثبت شده است.
کاظمی با اشاره به گزارش های آماری ماهانه به صورت نمودار گفت: این نمودارها در موضوعات مختلف به همراه تحلیل آمارهای موجود و تفکیک میزان مراجعات استان و شهرستان، حوزه های تخصصی مدیریت را در تصمیم گیری های درست سازمانی براساس واقعیات موجود و مشکلات مرتبط با جامعه ایثارگری یاری می کند.
نظر شما