مرکزعلمی کاربردی صنایع دستی تبریز دانشجو می پذیرد

خبرگزاری شبستان: مرکز آموزش علمی کاربردی صنایع دستی تبریز در پنج رشته دانشجو می پذیرد.

به گزارش خبرگزاری شبستان از تبریز و به نقل از روابط عمومی، مرکز آموزش علمی کاربردی صنایع دستی تبریز، علی فلسفی میاب، رئیس مرکز آموزش علمی کاربردی صنایع دستی تبریز ضمن اعلام این خبر گفت: با توجه به علاقمندی دانشجویان و تایید مرکز، دو رشته جدید به مجموع رشته های مقطع کارشناسی ناپیوسته دانشگاه افزوده شدند.

 

به گفته وی، دانشگاه جامع علمی کاربردی صنایع دستی تبریز هم اکنون در رشته های صنایع دستی(هنرهای چوبی)، نقاشی، مدیریت گردشگری، مرمت و احیا، هنرهای تجسمی(نقاشی) در مقطع کارشناسی ناپیوسته برای ترم مهرماه دانشجو می پذیرد.

 

فلسفی زمان ثبت نام در این رشته های را به مدت یک هفته از روز شنبه 7 شهریورماه تا 14 شهریورماه سالجاری اعلام کرد و افزود: علاقمندان می توانند برای ثبت نام در رشته های اعلام شده دانشگاه جامع علمي كاربردي صنایع دستی تبريز از طريق پايگاه اينترنتي سازمان سنجش آموزش كشور به نشاني(www.sanjesh.org) اقدام نمایند.

 

به گفته رییس دانشگاه جامع علمی کاربردی صنایع دستی تبریز در صورتی که امکان ثبت نام اینترنتی فراهم نباشد، علاقمندان می توانند با مراجعه به محل دانشگاه و ارائه مدارک لازم، با همکاری دست اندرکاران مرکز به شکل رایگان اقدام به ثبت نام نمایند.

 

رییس مرکز آموزشی جامع علمي كاربردي صنایع دستی تبريز گسترش فعالیت این مرکز آموزشی را گامی در جهت اشاعه آموزه های فرهنگی در میان اقشار مختلف جامعه دانست و گفت: حضور علاقمندان به آموزش رشته های فرهنگی و هنری، زمینه ساز افزایش ارتباط مردم با مصادیق تاریخی و فرهنگی است و این امر در شهر تبریز که پیشینه ای تاریخی در این زمینه دارد بسیار راهگشاست.

 

فلسفی ابراز امیدواری نمود شاهد حضور علاقمندان به رشته های هنری و فرهنگی در محیط تاریخی دانشگاه جامع علمی کاربردی صنایع دستی تبریز در محل مقبره دوکمال باشیم.

 

گفتنی است مرکز جامع علمی کاربردی صنایع دستی تبریز وابسته به سازمان میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری تحت پوشش موسسه آموزش عالی علمی-کاربردی میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری بوده و در مجموعه تاریخی فرهنگی «باغ کمال» مستقر است.

 

باغ کمال در محله بیلانکوه تبریز، مدفن هنرمندانی چون کمال الدین بهزاد، کمال الدین مسعود خجندی، سلطان محمد نقاش، سلطان محمد مجلّد، مولانا طوسی، مشربی شیروانی و هنرمندان سرشناس دیگری می باشد. پس از تاسیس این مرکز، ارائه آموزشهای علمی کاربردی، تربیت نیروهای متخصص و آموزش و حفظ و احیای هنرهای سنتی و صنایع دستی ایران اجرایی شده است و این مرکز هم اکنون با گسترش فعالیت خود در مقاطع کاردانی و کارشناسی ناپیوسته (کاردانی به کارشناسی) دانشجویانی را در رشته های مختلف پذیرش می نماید. 

دانشگاه جامع علمی کاربردی صنایع دستی تبریز درخیابان 7 تیر، نرسیده به چهار راه عباسی، کوچه شیخ کمال، باغ کمال واقع است

کد خبر 482684

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha