محمدرضا امير مرادي مديركل هواشناسي سيستان و بلوچستان با بیان این مطلب به خبرنگار شبستان گفت: پهناوری سیستان و بلوچستان حجم فعالیت در هواشناسی را دو چندان کرده است.
وی با بیان اینکه 125 ایستگاه باران سنجی در روستا و شهرهای استان فعالیت دارند، افزود: با داشتن ناپایداری، ابرهای جوششی و باران های رگباری این تعداد ایستگاه جوابگوی استان نیست.
مديركل هواشناسي استان تصریح کرد: هواشناسی استان هر روز یک بولتن روزانه دارد که در این بولتن اطلاعات 24 ساعت و 72 ساعت گذشته و پیش بینی آینده آب و هوا را در شرایط معمولی به جامعه هدف می دهد، این بولتن در سایت اداره کل هواشناسی استان جانمایی شده است.
مرادی گفت: اگر احساس شود خبر هواشناسی مهم است و اطلاع رسانی وسیع تر می خواهد اطلاعیه صادر می کنیم و بعد از این مرحله اخطاریه می دهیم.
وی با بیان اینکه از ابتدای سال جاری تاکنون 26 اخطاریه و اطلاعیه در مورد طوفان صادر شده است، افزود: سال گذشته21 اخطاریه و 23 اطلاعیه از سوی هواشناسی استان ابلاغ شده که هر 44 اخطاریه و اطلاعیه ناپایداری آب و هوا را به دنبال داشته است.
مرادی از سامانه تلفنی 134 به عنوان پل ارتباطی مردم با هواشناسی یاد کرد و گفت: به دنبال افزایش خطوط 134 هستیم تا ظریب جوابگویی به مردم ارتقا یابد.
وی با بیان اینکه مردم زرآباد بیشترین تماس را با 134 داشته اند، افزود: مردم زرآباد بدون اطلاعات هواشناسی و رصد آب و هوا به دریا نمی روند.
مدیرکل هواشناسی استان تصریح کرد: افزایش دما براساس واقعیت منعکس و میزان سنجش آن براساس تعریف جهانی انجام می شود.
مرادی تاکید کرد: از سال 1330 تا 1393 بالاترین دمای زاهدان 43درجه و از سال 1341 تا 1393 بالاترین دمای زابل 51 درجه به ثبت رسیده است.
وی افزود: در احساس دما پارامترهای رطوبت و دمای بدن انسان تاثیر دارد.
نظر شما