به گزارش خبرگزاری شبستان از قم، یکصد و چهل و دومین جلسه رسمی و علنی شورای اسلامی شهر قم امرز (8 شهریور) با حضور اعضای شورای اسلامی شهر برگزار شد.
مصطفی سعادت طلب، رئیس کمیسیون امور زیربنایی شورای اسلامی شهر قم در این جلسه با اشاره به موضوع ساخت و سازهای غیرمجاز در شهر گفت: ساماندهی ساخت و ساز ها و تخلفات ساختمانی یکی از دغدغه های ماست که امیدواریم شهرداری بتوانددقت نظر داشته باشد.
وی گفت: یک ساختمان در مسیر شورا است که انواع و اقسام تخلفات را انجام داده و به شهردار قبلی و شهرداران مناطق گفته ام و هیچ توجه ای نشد.
سعادت طلب ابراز داشت: این ساختمان با مشکلات بسیاری مواجه است و ابتدایی ترین مسائل فنی را رعایت نکرده است.
رئیس کمیسیون امور زیربنایی عنوان داشت: در برخی موارد شهرداری می بیند و می خواهد کاری انجام دهد اما نمی تواند کاری کند که باید به شهرداری در جلوگیری از تخلفات کمک کرد.
*کمک جهت احداث مسجد
در ادامه این جلسه موضوع اخذ مجوز واگذاری زمین به منظور احداث مسجد در منطقه دو شهرداری قم پرداخته شد که مورد تصویب قرار گرفت.
همچنین موضوع احداث زمین برای باغ موزه انبیا در حاشیه بلوار پیامبراعظم(ص) مورد بررسی قرار گرفت که سعادت طلب در این خصوص گفت: این باغ موزه به صورت لکه سبز در بلوار پیامبر اعظم(ص) که به عنوان یک بلوار فرهنگی می تواند نقش موثری داشته باشد.
*معماری اسلامی در پروژه ها رعایت شود
محسن عابدینی پور عضو شورای اسلامی شهر در این خصوص بیان داشت: در این زمینه باید به گونه ای باشد که معماری اسلامی در نظر گرفته شود و تنها با یک طرح مصوب نمی توان کارها را دنبال کرد.
حجت الاسلام روحانی رئیس کمیسیون فرهنگی شورای اسلامی شهر نیز در این خصوص گفت: در این طرح باید به موضوع معماری توجه شود و پیشنهاد می شود فراخوانی اعلام شده تا همه بتوانند در این راستا نظرات خود را اعلام کنند.
در ادامه ناصر رعیت پور دیگر عضو شورای اسلامی شهر خواستار بازگشت این طرح به کمیسیون برای بررسی بیشتر شد که سعادت طلب با این موضوع مخالفت کرد، اما در نهایت این به تصویب اعضای شورا رسید و مقرر شد که به کمیسیون برگردد.
*طرحی که به تصویب نرسید
از دیگر مسائل مطرح شده اخذ مجوز عقد قرارداد با مرکز خدمات حوزه علمیه قم بود که در خصوص احداث ساختمان طلاب در خیابان 15 خرداد بود که زمین خریداری شده که زمین اوقافی بوده و مقرر شد تا مرکز خدمات به اوقاف اجاره دهد.
محمد ملکی عضو شورای اسلامی شهر قم در مخالفت با این طرح گفت: در این زمینه ارزش افزوده ملک داده نمی شود و چون زمین تفکیک شده است ارزش آن بیشتر می شود.
وی گفت: این موضوع اشتباهی است و باید زمین یک جا و زمین تفکیک شده جدا از هم باشد و بتوان از آن استفاده کرد.
سید محمد آتش زر دیگر عضو شورای اسلامی شهر در این خصوص گفت: ما در این زمین که اوقافی است ما می توانیم پذیره ندهیم اما باید اجاره را پرداخت کنیم.
وی بیان داشت: در زمین های اوقافی ما مشکلات بسیاری داریم که به نظر می رسد اگر با مسئولان اوقافی صحبت شود که بتوانیم مشکل را برطرف کنیم بسیار مناسب است.
ولی الله بیاتی رئیس شورای اسلامی شهر قم نیز در توضیح این طرح گفت: این زمین توسط یک خیر به مرکز خدمات داده شده و اجاره آن نیز توسط مرکز خدمات ارائه می شود.
یکی از دغدغه های اعضای شورای اسلامی شهر در خصوص عدم تعهد پرداخت مرکز خدمات حوزه در خصوص پذیره بود که خواستار بررسی دقیق شدند.
البته این نکته نیز در نوع خودش جالب توجه است که شورایی ها روی پروژه ای صحبت می کردند که چند روز پیش کلنگ زنی و عملیات احداث آن نیز آغاز شده است.
در انتها پس از 40 دقیقه بررسی این موضوع به رای گیری گذاشته شد که تصویب نشد.
نظر شما