طرح‌های پژوهشی بایستی به مراکز و نهادهای بومی استان سپرده شوند

خبرگزاری شبستان: مدیرکل میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری گلستان گفت: طرح‌های پژوهشی بایستی به مراکز و نهادهای بومی استان سپرده شوند.

به گزارش خبرگزاری شبستان از گرگان و به نقل از روابط ‌عمومی اداره‌ کل میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری گلستان، ابراهیم کریمی،  مدیرکل میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری گلستان در جلسه با جهاد دانشگاهی استان گلستان افزود: بسیاری از فعالیت‌ها و وظیفه‌مندی‌های این اداره‌کل بر پایه و اساس پژوهش است و فعالیت‌های این اداره کل را نمی‌توان از پژوهش جدا کرد.

 

به گفته وی، نقش پژوهش در توسعه همه‌جانبه پایدار چنان برجسته و انکارناپذیر است که می‌توان آن را بدون تردید نیروی محرک توسعه در همه حوزه‌ها اعم از فرهنگ، اقتصاد، سیاست و جامعه دانست. اما علیرغم اعتراف و اذعان نسبت به اهمیت مقوله پژوهش، این حوزه با دشواری‌های ساختاری و عملکردی فراوانی مواجه است.

 

مدیرکل میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری گلستان انجام اقدامات در حوزه گردشگری را گسترده دانست و تصریح کرد: مردم انتظارات زیادی در این حوزه دارند که به حق هم هست بنابراین راهکارهایی باید برای توسعه این بخش در شورای پژوهشی تعریف شود.

 

وی صنعت گردشگری گلستان را دارای ظرفیت های بالقوه دانست و گفت: با وجود چنین ظرفیت‌هایی متاسفانه هنوز برای ماندگاری حجم مسافران عبوری برنامه ریزی نشده است.

 

کریمی خاطرنشان کرد: در دوره جدید سعی کرده‌ایم پژوهش در ساختار اداری و مالی این اداره‌کل ارتقا یافته و هریک از پژوهش‌ها تبدیل به منابع و مآخذ قابل اعتنای آکادمیک و علمی شوند.

 

رئیس شورای پژوهشی اداره‌کل میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری استان گلستان در پایان تاکید کرد: بروزرسانی سند جامع توسعه همه‌جانبه و پایدار میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری استان گلستان و تهیه نسخه جدید آن، با توجه به شرایط و سال‌های پساتحریم خواهد بود و برخلاف نسخه قبلی که بر مبانی و ادبیات نظری سند تکیه داشتیم در نسخه فعلی، بر راهکارها و پیشنهادهای عملیاتی حوزه‌های سه‌گانه میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری استان نظرداریم.

 

کد خبر 481863

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha