یکی از مشکلات عمده مساجد  کهگیلویه و بویراحمد، نبود روحانی مستقر است

خبرگزاری شبستان: رئیس ستاد اقامه نماز کهگیلویه و بویراحمد، اذعان کرد: بعد از ماه مبارک رمضان، طلاب و روحانیون به شهرشان برگشته و مساجد برای اقامه نماز با مشکل روبرو می شوند.

الیاس چراغ زاده، رئیس ستاد اقامه نماز کهگیلویه و بویراحمد، با اشاره به برنامه های این ستاد به خبرنگار خبرگزاری شبستان در یاسوج، گفت: خوشبختانه امسال ستاد اقامه نماز برنامه های متنوعی داشته که در این فصلی که مدارس تعطیل هستند به طور مداوم و مستمر اجرا می شوند.

 

وی، اجرای طرح آموزش چهره به چهره را از برنامه های خوب و ارزنده ماه مبارک رمضان عنوان و اضافه کرد: این طرح آموزشی در چهار شهرستان توسط چهار نفر روحانی متخصص و توانمند در بیمارستانها، زندان ها و بازار اجرا شد.

 

چراغ زاده، تصریح کرد: این طرح به این شکل بود که روحانی با هماهنگی های قبلی در مکان مورد نظر حضور پیدا کرده و در رابطه با احکام و نماز صحبت می کرد؛ این طرح بسیار موثر و مورد استقبال قرار گرفت.

 

رئیس ستاد اقامه نماز کهگیلویه و بویراحمد، با بیان این که در بیمارستانها در رابطه با احکام، در بازار در رابطه با معامله و خرید و فروش حلال و حرام و در زندان ها در مورد مسائل عمومی به خصوص نماز و ارتباط آن با لقمه حلال و حرام صحبت می کردند، ادامه داد: خوشبختانه گزارشی که از این کار به دست آمد بسیار ارزشمند بود.

 

این مسئول مذهبی و فرهنگی، اقامه نماز در 25 باب مسجد در سطح استان که در آنها نماز صبح برگزار نمی شد را از دیگر برنامه های ماه مبارک رمضان عنوان و اظهار کرد: اقامه نماز صبح در این مساجد از ماه مبارک رمضان آغاز و همچنان ادامه دارد.

 

وی، از برگزاری جلسه ای با حضور دبیران شهرستان های استان خبر داد و گفت: قرار است در این جلسه بر برگزاری و اقامه نماز صبح در مساجد هرچند با جمعیت کم تاکید شود.

 

چراغ زاده، سرکشی امام جماعت به مسجد و همسایگان، اطلاع رسانی، طراحی و اجرای برنامه های تشویقی در مساجد را از موارد مهم جهت تبلیغ، اجرا و ادامه داشتن این امر در مساجد عنوان کرد.

 

وی اظهار کرد: در مساجد قبا دولت آباد، صاحب الزمان(عج الله تعالی فرجه الشریف)، صدا سیما، سید الشهداء(علیه السلام) تل زالی، امام حسن عسکری(علیه السلام)، امام علی(علیه السلام) در شاهد 14، حسینیه و مسجد امام علی(علیه السلام) در شهرک امام حسین(علیه السلام)، حسینیه ثارالله، مسجد امام صادق(علیه السلام) و مسجد امام حسین(علیه السلام) نماز صبح اقامه می شود.

 

وی، گفت: البته همه مساجد در ماه مبارک رمضان اقامه نماز دارند اما در برنامه ای که امسال در این ماه به شهرستان یاسوج و دیگر مراکز شهرستان های استان دادیم، به جز یکی دو مسجد(به خاطر مشکلات راه یا سایر مسائل) بقیه مساجد اقامه نماز صبح داشتند.

 

چراغ زاده، نداشتن روحانی و طلبه مستقر برای اقامه نماز در مساجد را از مشکلات استان عنوان و اذعان داشت: به جهت این که در ماه رمضان طلبه هایی از قم آمده، در روستاها و دیگر جاها حضور پیدا می کنند، اقامه نماز انجام می شود؛ ولی چون این طلاب بعد از ماه مبارک رمضان به شهرشان برگشته، مساجد روحانی مستقر ندارند برای اقامه نماز با مشکل روبرو شده و این از مشکلات عمده استان است.

 

این مسئول مذهبی، با بیان این که طلبه ها دوره ای به نام تبلیغ دارند، ادامه داد: ماه مبارک رمضان دوره تبلیغی این طلبه ها بوده و در بقیه سال باید در حوزه حضور داشته باشند.

 

رئیس ستاد اقامه نماز کهگیلویه وبویراحمد، اظهار کرد: در سطح استان چند حوزه داریم که تعدادی از این حوزه ها نوپا بوده و سطح آموزشی آن هنوز به سطح های بالا نرسیده است؛ برای ادامه تحصیل باید به جاهای دیگر مانند قم بروند.

 

چراغ زاده، در پایان یادآور شد: برای وقت دادن به برنامه «پیش اجلاسیه نماز» باید ابتدا با ستاد اقامه نماز کشور هماهنگی شود؛ چون در کل استان های کشور باید پیش اجلاسیه انجام بگیرد.

 

 

 

 

 

 

 

کد خبر 481738

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha