نقش کانون های فرهنگی هنری مساجد در آگاه‌سازی مردم از خطرات کالای قاچاق

خبرگزاری شبستان: مدیرکل فرهنگی ستاد مرکزی مبارزه با قاچاق ارز و کالا گفت: کانون های فرهنگی هنری مساجد ضمن توجه به تقویت فرهنگ اسلامی و ایرانی، می توانند نقش مهمی در آگاه‌سازی مردم از خطرات کالای قاچاق داشته باشند.

به گزارش خبرنگار خبرگزاری شبستان از مشهد، عبدالمجید نگارش‌نژاد، صبح امروز(3 شهریور) در هشتمین دوره آموزشی فرهنگی اندیشه‌های آسمانی که در مسجد دانشگاه فرهنگیان مشهد برگزار شد، اظهار داشت: ستاد مرکزی قاچاق کالا و ارز به فرمان مقام معظم رهبری در سال 81 تأسیس شد که در آن سال ایشان فرمودند" گسترش پدیده قاچاق و تأثیر مخرب آن در امر تولید و تجارت قانونی و سرمایه‌گذاری و اشتغال، خطر جدی و بزرگی است که باید با جدیت تمام با آن مبارزه کرد."

 

وی افزود: این فرمان به عنوان یکی از محکم‌ترین فرمان‌های مقام معظم رهبری، امری واجب و شرعی برای تمامی مردم است.

 

مدیرکل فرهنگی ستاد مرکزی مبارزه با قاچاق ارز و کالا با اشاره به توجه ویژه مقام معظم رهبری به موضوع قاچاق ارز و کالا، گفت: تصمیم گیری در خصوص سیاست‌ها، اولویت‌ها، برنامه‌ها، پیشگیری و مبارزه با قاچاق کالا وارز و همچنین بررسی راهکارهای پیشنهادی برای اصلاح و یا بهبود فرایندها و بسترهای تاثیرگذار بر حوزه قاچاق کالا و ارز اعم از اقتصادی، اجتماعی، امنیتی، فرهنگی از جمله وظایف این ستاد است.

 

نگارش‌نژاد خاطرنشان کرد: امروزه قاچاق ارز و کالا با اهداف اقتصادی و فرهنگی، به عنوان یکی از ابزارهای مهم جنگ نرم دشمنان مطرح است.

 

وی با بیان اینکه کشورهای صنعتی برای فروش محصولات خود به کشورهای در حال توسعه همواره سعی بر ترویج فرهنگ استفاده از کالاهای خود را دارند، اظهار اشت: قاچاق کالا تبعات سنگینی در حوزه اقتصاد و اشتغال جوانان، تعطیلی واحدها و کارگاه‌های داخلی و خدمات دهی دولت دارد.

 

مدیرکل فرهنگی ستاد مرکزی مبارزه با قاچاق ارز و کالا افزود: مبارزه با قاچاق از جنبه های شرعی و عقلی باید مورد توجه قرار گیرد زیرا تبعات منفی آن گریبان گیر تمام اقشار جامعه می‌شود.

 

نگارش‌نژاد با اشاره به برنامه‌ریزی دشمن در جهت آسیب رساندن به ارزش‌های فرهنگی، اظهار داشت: تجمل و مصرف‌گرایی، ترویج مدها و مدل‌های مصرفی در کالاهای مصرفی، تبلیغات جذاب و اصطلاحاً پر زرق و برق و ... همگی از جمله مواردی است که در تهاجم فرهنگی توسط دشمن از طریق قاچاق کالا پیگیری می‌شود.

 

وی ادامه داد: بر اساس آمار سازمان بین‌المللی کار، هر یک میلیارد دلار قاچاق کالا حدود 100هزار فرصت شغلی در کشورها را از بین می‌برد که این می تواند اثرات جبران ناپذیری را به همراه داشته باشد.

 

مدیرکل فرهنگی ستاد مرکزی مبارزه با قاچاق ارز و کالا با بیان اینکه جوانان، خانواده‌ها، مسئولان و سازمان‌ها نقش مهمی در مبارزه با جنگ نرم دشمن در میدان قاچاق کالا و ارز دارند، گفت: ورود ورود لوازم و کالاهای آرایشی قاچاق به ایران به عنوان یکی از رکوردارترین کشورهای مصرف کننده لوازم و کالاهای آرایشی در سطح جهان، تبعات منفی بسیاری را در حوزه اقتصادی و بهداشتی رقم زده است.

 

نگارش‌نژاد خطاب به فعالان کانون‌های فرهنگی هنری مساجد گفت: شما جوانان و کسانی که در مساجد به کار فرهنگی و هنری بویژه برای نسل جوان مشغول هستید می‌توانید با آگاه‌سازی مردم و بویژه جوانان آنان را از خطرات استفاده از کالای قاچاق و مبارزه با این پدیده شوم و خطرناک آگاه کنید.

 

وی تصریح کرد: از مهم‌ترین سرفصل‌هایی که فعالان فرهنگی برای جلوگیری از مصرف کالای قاچاق می توانند انجام دهند، تقویت فرهنگ اسلامی و ایرانی، اعتماد به تولیدات داخلی، عدم توجه به تبلیغات کالای خارجی، پرهیز از تجمل‌گرایی و مصرف‌گرایی است.

 

 

کد خبر 481720

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha