به گزارش خبرنگار خبرگزاری شبستان از سنندج، سالار مرادی، ماینده مردم شهرستان های سنندج،کامیاران ودیواندره شامگاه گذشته (اول شهریور) در نشستی با خبرنگاران استان که در سالن اجتماعات باشگاه فرهنگیان سنندج برگزار شد، در پاسخ به سوالات آنها اظهارداشت: بزرگترین مشکل استان در زمینه سرمایه گذاری مربوط به رکودی بود که در حوزه صنعت و تولید کشور در چندسال اخیر ایجاد شد.
وی عنوان کرد: در سال گذشته تقویت واحدهای نیمه فعال و راکد در دستور کار قرار گرفت و یکی از وظایف نمایندگان در این رابطه هم پیگیری مداوم وضعیت این واحدها و جذب سرمایه گذار و کمک به حل مشکلات معیشتی مردم است.
وی با اشاره به اینکه در طول این دو سالی که از عمر دولت تدبیر و امید می گذرد شاهد ورود سرمایه گذار دولتی به استان نبوده ایم، اظهارداشت: البته این مسئله هم به درگیر بودن دولت در حوزه سیاست خارجی برمی گردد که در این مدت فرصت پرداختن به سرمایه گذاری در استان هایی هم چون کردستان را نداشته اند.
نماینده مردم شهرستان های سنندج، کامیاران و دیواندره در مجلس شورای اسلامی ادامه داد: با توجه به آمار بالای بیکاری، پایین بودن درآمد سرانه مردم استان نسبت به میانگین کشوری و ضعیف بودن شاخص های توسعه نمی توان انتظار حرکت ملموس و قابل رویتی از بخش خصوصی داشت.
اولویت نخست نمایندگان مردم کردستان در مجلس تامین آب روستایی است
مرادی بزرگترین مشکل روستاها را کمبود آب شرب و کشاورزی ذکر کرد و گفت: در حال حاضر اولویت ما راه روستایی نیست بلکه مباحث مربوط به تامین آب شرب و کشاورزی روستاهاست.
وی عنوان کرد: در طول بیش از سه سالی که به عنوان نماینده مردم در مجلس خدمت کردم عملکرد قابل دفاعی در حوزه مدیرت سدها و شبکه پایاب و ممانعت از خروج آب سدهای استان به سایر استان های کشور دارم.
وی اظهارداشت: از محل اعتبارات حل بحران آب کشور که جزو دستورات مقام معظم رهبری است اعتبارات مطلوبی به استان اختصاص داده شده است.
نماینده مردم شهرستان های سنندج، کامیاران و دیواندره در مجلس شورای اسلامی افزود: 53 میلیارد تومان برای تکمیل پروژه سد سیازاخ دیواندره مصوب شده که هنوز تخصیص داده نشده است.
مرادی، بحران مهاجرت در استان را جدی خواند و خاطرنشان کرد: در صورتی که راهکاری برای این بحران اندیشیده نشود نرخ رشدجمعیت در این استان از میزان کنونی هم کمترخواهد شد.
وی بیان داشت: متاسفانه نرخ رشد جمعیت استان کردستان بسیار کاهش پیدا کرده است و اگر این روند به همین صورت ادامه پیدا کند شاهد تبعات سیاسی، اجتماعی و اقتصادی غیرقابل جبرانی در استان خواهیم بود.
شاخص های فرهنگی کردستان ظرفیت مشارکت در تعالی فرهنگ ملی را دارند
وی با اشاره به اینکه مقام معظم رهبری استان کردستان را به عنوان استانی فرهنگی نامیدند، عنوان کرد: شاخص های فرهنگی کردستان به حدی است که می تواند در اثرگذاری و تعالی فرهنگی ملی هم مشارکت داشته باشد.
نماینده مردم شهرستان های سنندج، کامیاران و دیواندره در مجلس شورای اسلامی ادامه داد: با توجه به فرمایشات معظم له در خصوص کردستان می بایست مدیر فرهنگی این استان از میان نیروهای بومی انتخاب می شد.
مرادی بر عمل و توجه به فرمایشات رهبری از سوی مدیران ومسئولان تاکید کرد و اظهارداشت: پذیرش مدیر غیربومی حتی اگر بسیار حرفه ای و توانمند هم باشد در حوزه فرهنگی برای ما سخت است و این مطلب را هم در تریبون مجلس مطرح کردم.
وی با بیان اینکه دولت در حوزه انتخاب مدیرحوزه فرهنگی در کردستان خوب عمل نکرده است، بیان داشت: شخصا نسبت به این نوع عملکرد دولت تدبیر وامید در حوزه فرهنگی استان انتقاد دارم.
نظر شما