به گزارش خبرنگار خبرگزاری شبستان، کاظم جلالی، نماینده و رییس مرکز پژوهش های مجلس شورای اسلامی در هم اندیشی چگونگی تحقق مبانی برنامه ششم توسعه در بخش میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری اظهار کرد: تدوین برنامه توسعه در مرکز پژوهش های مجلس شورای اسلامی آسیب شناسی کرده ایم که این برنامه نویسی بیشتر شبیه انشانویسی است.
وی افزود: سازمان ها در تدوین برنامه به دنبال این هستند تا چند پاراگراف برای سازمان خود در برنامه توسعه بگنجانند که عمدتا کیفی است و نمی توان آن را بررسی و ارزیابی کرد.
جلالی تصریح کرد: بنده تردید داریم باید برنامه بنویسیم یا ننویسیم.
این نماینده مجلس بیان کرد: اگر بخواهیم یکی از مصادیق جدی اقتصاد مقاومتی مبتنی بر توانمندی های داخلی صحبت کنیم باید به بحث میراث فرهنگی و صنایع دستی اشاره کنیم.
وی ادامه داد: اقتصاد مبتنی بر توان و ظرفیت های داخلی کشور می تواند اقتصاد مقاومتی باشد.
جلالی با بیان اینکه شرایط کشور در حال تحول است، تصریح کرد: به مرور از دوران تحریم فاصله می گیریم و به دوران پسا تحریم می رسیم ما باید خودمان را برای شرایط پسا تحریم آماده کنیم.
وی بیان کرد: آیا ترویج گردشگری صرفا با تقویت و تغییر نگاه در سازمان میراث فرهنگی انجام می شود اما اینگونه نیست چندین سازمان برای جذب گردشگر دخیل هستند چرا که باید به گردشگران توجه زیادی داشته باشیم، اگر یک نگاه سیستماتیک نداشته باشیم اتفاقات تلخی می افتد.
رییس مرکز پژوهش های مجلس شورای اسلامی بیان کرد: 108 سال است که در ایران قانون می نویسیم اما بسیاری از بحث هایی که در مجلس می کنیم و مشکلاتی که پیش می آید همچنان تکراری است.
وی ادامه داد: در این فضا که دولت تدبیر و امید نگاه کارشناسانه ای دارد و فرصت را فراهم کرد تا قوانین را به نوعی آسیب شناسی کنیم صرفا همه نگاه ها نباید به برنامه ششم توسعه باشد.
جلالی بیان کرد: ما می توانیم تمام این قوانین را با تشکیل یک تیم مشترک بازبینی کنیم زیرا یکی از مشکلات ما تلنبار شدن قوانین کشورمان است و بسیاری از این قوانین هنوز بازبینی نشده اند.
جلالی یادآور شد: شاید قوانین در بخش میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری نیز تلنبار شده باشد اما با کارشناسان بخش پژوهشی مجلس می توانیم این قوانین را آسیب شناسی کنیم تا شاید این سازمان از این نظر چابک تر شود.
نظر شما