به گزارش خبرگزاری شبستان از رشت، دکتر علیرضا خصوصی، مدیر عامل جمعیت هلال احمر گیلان امروز(28 مرداد) در نشست هم اندیشی با خبرنگاران رسانهها و جراید استان که در سالن جلسات هلال احمر استان برگزار شد، با تبریک دهه کرامت و پاسداشت روز خبرنگار در 17 مرداد از خبرنگاران به عنوان سربازان اطلاع رسانی و آگاهای بخش جامعه یاد کرد وگفت: خبرنگاران در هر سطوح از خبر رسانی این وظیفه را دارند که اخبار درست را در اختیار مردم بگذارند.
وی با بیان اینکه نظام جمهوری اسلامی ایران علی رغم همه مشکلات اقتصادی که وجود دارد ولی خدمات بسیار زیادی را به مردم در دورترین نقاط ارایه میدهد، افزود: اگر این کارهایی که انجام می شود اطلاع رسانی نشود و سایر مردم در اقصی نقاطی که هستند در جریان این خدمات رسانی نباشند، بازتاب فعالیت هایی که انجام می گیرد کم رنگ شده و از بین می رود به گونه ای که اصلا کاری صورت نپذیرفته است.
دکتر خصوصی تصریح کرد: جامعه ای که فعال فرهنگی نداشته باشد و اعتقادی به اطلاع رسانی در آن جامعه وجود نداشته باشد همیشه در خاموشی به سر می برد و رشد نخواهد کرد.
وی اضافه کرد: صدای شما خبرنگاران صدای حق، عدالت و حرکت شما خداپسندانه و مردم پسندانه است.
دکتر خصوصی با اشاره به اینکه امام حسین(ع) و 72 نفر از یارانش در مقابل همه هجمه ها ایستادند و منادی حق و عدالت و آزادی بودند تا انقلابی را بجا بگذارند که اسلامی باشد، اظهار کرد: اما کسی که ماند و این افتخار را به آیندگان شناساند حضرت زینب(س) بود و امروز شما خبرنگاران مفتخر به تاسی از آن حضرت هستید.
وی با بیان اینکه خبرنگاران قدیس هستند، ادامه داد: وجدان بیدار خبرنگاران با سلامت نفسی که دارند همیشه بهترین ها را برمی گزینند و برای تعالی جامعه از هیچ تلاشی فرو گذار نیستند.
دکتر خصوصی در ادامه سخنانش به تشریح فعالیت های معاونت های مختلف این جمعیت پرداخت و گفت: در حال حاضر تعداد 164خانه های داوطلبی در سطح استان مشتمل بر 11 پایگاه در مراکز ادارات و سازمانهای مختلف استان، تعداد 68 پایگاه روستایی، 55 پایگاه در مساجد، تعداد 16 پایگاه در مراکز هلال احمر در شعبات و 14 پایگاه به صورت متفرقه و مستقر در شورای محلات شهری یا روستایی و مشغول هستند.
وی اضافه کرد: با مشارکت داوطلبان در طرحهای ملی از قبیل طرح همای رحمت، فرشتگان رحمت، نیابت و... در کلیه شعب استان در مجموع چهار هزار و 994 سبد حمایتی به ارزش ریالی بیش از 4 میلیارد ریال تحویل خانواده های نیازمند و قریب به 600 میلیون ریال ارائه خدمات حمایتی جهت مددجویان و بیماران نیازمند و آسیب دیده از سوانح شده است .
دکتر خصوصی همچنین با تشریح طرح دادرس جمعیت هلال احمر گیلان(آموزش دانش آموزان در روزهای سخت)، اظهار کرد: این طرح در 367 مدرسه استان اجرا شد و تیمهای دادرس نیز در واحدهای آموزشی تشکیل شده است.
وی طرح سحاب را از دیگر برنامه های این جمعیت عنوان کرد و ادامه داد: در اجرای این طرح اکیپهای سواره در مسیرهای پرترد و مستعد حادثه اعزام میشود.
دکتر خصوصی با بیان این که در اجرای این طرح در سال جاری 9 اکیپ در قالب 60 نفر به مسیرهای پرتردد برای امدادرسانی اعزام شدند، یادآور شد: دو هزار و 904 نفر از مسافران از خدمات این طرح بهره مند شدند.
وی برگزاری دوره های آموزشی را از دیگر برنامه های مهم هلال احمر گیلان نام برد و خاطر نشان کرد: این دوره ها بازآموزی جاده ای، کوهستان، برگزاری دوره تخصصی آوار، سیلاب، حمایت روانی و اسکان را شامل می شود.
دکتر خصوصی با بیان این که یک خودروی آمبولانس نیز در شعبه های جمعیت هلال احمر استان گیلان فعال است، افزود: در کنار هر خودرو نیز یک خودروی امدادی نیز فعالیت دارد.
وی با اشاره به اینکه به ازای هر سه شعبه جمعیت نیز، یک خودروی پشتیبان فعال است بیان کرد: با توجه به اینکه طی یکسال گذشته این جمعیت به بیش از 4 هزار نفر حادثه دیده و خانوادههای گرفتار در برف و سیل امداد رسانی کرده است، خاطر نشان کرد: به علت شناور بودن جمعیت استان گیلان به ویژه در روزهای تعطیل و تابستان به خودروهای امدادی بیشتری نیاز است.
دکتر خصوصی با اشاره به اینکه حداکثر زمان حضور نیروهای امدادی در تماس با تلفن گویای 112 ، پنج دقیقه و 49 ثانیه است که در کوتاهترین زمان ممکن برای امدادرسانی اقدام می شود، گفت: تمام تلاش ما تحقق شعار هر خانواده یک امدادگر با هدف آموزش همگانی است که امیدواریم در اشاعه آن بیشتر تلاش کنیم.
نظر شما