بهره برداری از بیمارستان تخصصی و فوق تخصصی قلب و عروق در همدان

خبرگزاری شبستان: رییس دانشگاه علوم پزشکی استان همدان با بیان اینکه یک سال و نیم از اجرای طرح تحول سلامت در کشور می گذرد، گفت: حدود ۳۰۰ هزار بیمار بستری در همدان تحت پوشش این طرح قرار گرفته اند .

به گزارش خبرگزاری شبستان از همدان، دکتر حبیب الله موسوی بهار ، رییس دانشگاه علوم پزشکی همدان امروز (27 مرداد) در جمع خبرنگاران گفت: خوشحالیم با زحمات بنیاد مرحوم فرشچیان یک بیمارستان درمانی آموزشی و پژوهشی تخصصی و فوق تخصصی منحصر به فرد در غرب کشور بهره برداری می رسد.

 

وی افزود: عملیات احداث این بنا از سال86 آغاز شد ولی عملیات ساخت از سال87 شروع شد و در اواخر سال 91 و نیمه اول 92 به خاطر مشکلات مالی ، عملیات ساخت متوقف شد و از تابستان 92 و استقرار دولت جدید و کمک های دولت و بنیاد فرشچیان روند ساخت ادامه پیدا کرد.

 

رییس دانشگاه علوم پزشکی همدان با بیان اینکه اعتبارات عمرانی اختصاص داده شده از طرف دولت صد درصد بود و این اعتبارات به صورت پیش از موعد تخصیص یافت، اظهار داشت: همزمان با پایان مراحل ساخت ،تجهیز بیمارستان را شروع نمودیم، این بیمارستان دارای زیر بنای  ۲۷ هزار و ۵۰۰ متر مربع است که در 9 طبقه ساخته شده و دارای 217 تخت بستری می باشد.

 

موسوی بهار تصریح کرد: در تمامی مراحل طراحی و ساخت این پروژه با استفاده از نظرات بهترین متخصصین و استانداردهای درمانی، بالاترین سطح کیفیت رعایت شده است ، و این بیمارستان دارای بخشهای تخصصی و فوق تخصصی تشخیصی و درمانی قلب و عروق شامل  بخش جراحی که شامل  چهار اتاق عمل جراحی قلب، ریکاوری و بخشهای پشتیبان می باشد است.

 

وی افزود: همچنین 4 بخش بستری با ظرفیت هر بخش 26 تخت و جمعاً 104 تخت بستری عادی ، 5 بخش سی سی یو با ظرفیت 44 تخت، بخش آی سی یو با ظرفیت 26 تخت و همچنین بخش های اورژانس سرپایی و اورژانس تحت نظر با 14 تخت به همراه اتاق سی پی آر و اتاق ایزوله ، همچنین بخشهای تشخیصی تخصصی شامل آنژیو گرافی ، سی تی آنژیو ، پزشکی هسته ای، اکو گادیو گرافی ، سونوگرافی ، تست ورزش ، رادیولوژی و آزمایشگاههای تخصصی و بخش بازتوانی قلب از جمله بخش های  تخصصی وفوق تخصصی موجود در این بیمارستان می باشد.

 

موسوی بهار خاطر نشان کرد: درمانگاههای تخصصی و فوق تخصصی ،بخش های پشتیبان و بخش های آموزشی  هم جز امکانات دیگر این بیمارستان می باشد. تجهیزات قابل استفاده بیمارستان اکباتان به تدریج به این مکان منتقل خواهد شد، در ابتدای امر بخش های درمانگاه ، تست ورزش و آنژیوگرافی منتقل می گردد، و به تدریج با نظر جراحان و متخصصین بخش های بستری هم به این بیمارستان منتقل می شوند.

 

پروژه انتقال بیمارستان اکباتان به این مکان حدود ۲ ماه دیگر

رییس دانشگاه علوم پزشکی  همدان  با بیان اینکه ما از بنیاد محروم فرشچیان و فرزندان ایشان قدردانی می کنیم که در سخت ترین روزها ما را یاری نمودند ، ابراز داشت: ما مردم همدان قدردان زحمات این خانواده هستیم، سه شنبه هفته آینده با حضور وزیر محترم بهداشت و خانواده محترم فرشچیان و خانواده علوم پزشکی استان این بیمارستان به صورت رسمی افتتاح خواهد شد ولی بهره برداری از آن از همین امروز آغاز می شود و پروژه انتقال بیمارستان اکباتان به این مکان بین یک ماه تا یک ماه و نیم طول می کشد.

 

ایجاد رشته طب سنتی به شکل سلامت کده در همدان

موسوی بهار گفت: امروزه نزدیک به  یک سال و نیم از اجرای طرح تحول سلامت در کشور می گذرد ، حدود 300 هزار بیمار بستری در همدان تحت پوشش این طرح قرار گرفته اند و 18 هزار زایمان طبیعی طی آن در استان انجام شده است. اعتبار 150 میلیارد تومانی در استان برای این طرح تخصیص یافته و برای ساخت پروژه های در راستای این طرح نیز مبلغ 50 میلیارد تومان  هزینه شده است، در مجموع 200 میلیارد تومان به اجرای طرح تحول سلامت استان تخصیص یافته است.

 

رییس دانشگاه علوم پزشکی همدان  اظهار داشت: یکی از برنامه های  ما استقرار پزشک متخصص مقیم در بخش اورژانس این بیمارستان می باشد به گونه ای که متخصص قلب به صورت 24 ساعته در بخش اورژانس حضور داشته باشد. یکی دیگر از طرح های ما حوزه توریسم سلامت است که بتوانیم به بیمارانی از کشورهای عراق ، آذربایجان و تاجیکستان خدمت رسانی نمائیم.

 

وی افزود: ایجاد رشته طب سنتی به شکل سلامت کده در وزارت بهداشت تصویب شده و این رشته در 10 مرکز کشور شروع به کار خواهد کرد که یکی از آنها همدان خواهد بود.

 

ساخت چهار بیمارستان در استان همدان

دکتر رشید حیدری مقدم معاون توسعه مدیریت و منابع دانشگاه علوم پزشکی همدان نیز در ادامه این نشست گفت: در پروژه هایی که توسط خیرین ساخته می شود 40 درصد خیرین هزینه می کنند ، بنیاد مرحوم فرشچیان بیش از 40 درصد هزینه کرده است و لازم است از خانواده محترم مرحوم فرشچیان تشکر و قدردانی نماییم.

 

وی افزود: از نظر نیروی انسانی مورد نیاز ،ما مجوز استخدام پیمانی 94 نفر را کسب کرده ایم و آزمون را در نیمه اول مهرماه برگزار می کنیم ، هم اکنون ما چهار بیمارستان در حال ساخت در استان داریم بیمارستان های شهر های بهار ، تویسرکان و نهاوند و بیمارستان  اکباتان همدان، که امیدواریم با سفر ریاست محترم جمهوری برای تکمیل این بیمارستان ها تأمین اعتبار شود.

 

وی ابراز داشت: هدف ما در تجهیز بیمارستان قلب فرشچیان این است که بهترین تجهیزات دنیا را خریداری نمائیم. میزان اعتبار مورد نیاز برای تجهیز بیمارستان 30 میلیارد تومان است و تمام تجهیزات قابل استفاده و به روز بیمارستان اکباتان به این بیمارستان منتقل خواهد شد. 

 

دکتر عبادیان معاون درمان دانشگاه علوم پزشکی همدان  گفت: در سال گذشته ما رکورد ورود 85 متخصص به استان را داشتیم و هم اکنون در همه شهرستان های استان اکثر متخصصان حضور دارند.

 

وی افزود: هم اکنون 13 ، 14 متخصص قلب در شهرستان های استان مشغول به فعالیت هستند  در مرکز استان پزشکان فوق تخصص حضور دارند و نیاز به اعزام بیمار به سایر استان های کشور بسیار کاهش یافته و پژشکان ما قادر به انجام اعمال جراحی پیشرفته ای هستند.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

کد خبر 479994

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha