به گزارش خبرنگار شبستان، حسین نوش آبادی، سخنگوی وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی امروز سه شنبه 27 مرداد در نشست خود با اهالی رسانه گفت: سیاست رسمی وزارت ارشاد جذب هنرمندان و نخبگانی است که به دلایل مختلف فاصله گرفته اند. اگر امکان حضور این افراد فراهم شود و سابقه ضدیت با جمهوری اسلامی ایران نداشته باشند و همچنین سابقه همکاری با شبکه های معاند نداشته باشند طبیعی است که آنها را برای خدمت به ملت خود دعوت می کنیم.
نوش آبادی در مورد همکاری وزارت ارشاد با نیروی انتظامی در خصوص برگزاری کنسرت ها بیان کرد: یک پیش نویس اولیه برای همکاری ارشاد و نیروی انتظامی تهیه شده تا شاهد اجرای مطلوب کنسرت ها باشیم، این پیش نویس هنوز نهایی شده و اشکالاتی متوجه آن است، ما نشست هایی با مقامات نیروی انتظامی در ناجا داشتیم. در حال حاضر نواقص و ابهامات این شیوه نامه در حال برطرف شدن است.
وی با بیان اینکه اجرای کنسرت ها با همکاری سه نهاد صورت می گیرد، عنوان کرد: ناجا، قوه قضاییه و ارشاد عهده دار اجرای کنسرت ها هستند و ما به دنبال همکاری این سه نهادیم تا برنامه های هنری ما به خصوص کنسرت ها به خوبی برگزار شود.
سخنگوی وزیر ارشاد ادامه داد: هر نهاد باید وظیفه خود را انجام دهد، نقش بدل برای هم ایفا نکنیم، سیاست وزارت ارشاد همکاری با نهادهای قضایی و انتظامی است، صدور مجوز برای برنامه های هنری و کنسرت ها بر عهده وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی است.
نوش آبادی در مورد پخش کلیپ های غیرمجاز در فضاهای مجازی اظهار داشت: هر نوع کار هنری اعم از ساخت کلیپ های موسیقی، تصویری و صوتی باید فرآیند قانونی خود را طی کند، اگر این فرآیند قانونی طی نشود آن محصول غیرمجاز تلقی می شود و حمایتی از جانب ارشاد نمی شود و با سازندگان آن به عنوان متخلف برخورد می شود.
وی خاطرنشان کرد: در سطح بازار نوارها و کلیپ هایی وجود دارد که غیرمجاز تولید و توزیع می شود و به دست مصرف کننده می رسد برخی مخاطبان این ذهنیت را دارند که این محصولات دارای مجوز هستند.
سخنگوی وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی با اشاره به اینکه وزارت ارشاد نقش نظارت بر محتوا و صدور مجوز محصولات را به عهده دارد، تصریح کرد: وظیفه جمع آوری محصولات فرهنگی هنری غیرمجاز به عهده نهادهای مرتبط از جمله ستاد صیانت از محصولات فرهنگی است.
نوش آبادی در مورد خدمات صندوق اعتباری هنر گفت: تمام کسانی که عضو صندوق اعتباری هنر هستند ممکن است الزاما از امکانات آن برخوردار نباشند، گام اول شناسایی هنرمندان، نویسندگان و خبرنگاران است؛ گام بعدی حمایت از این افراد با توجه به توان و استعداد صندوق است.
وی اظهار داشت: بیمه کردن نویسندگان و هنرمندان و خبرنگاران بر عهده موسسات فرهنگی که آنها در آن مشغول به کار هستند و رسانه های مربوطه است کاری که ما کردیم این بود که اگر رسانه ها خبرنگاران خود را بیمه کنند با توجه به اعتباری که گذاشتیم آن رسانه ها را برای بیمه کردن افراد حمایت می کنیم.
سخنگوی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی با بیان اینکه حمایت ما از سایت ها و روزنامه ها جدای صندوق اعتباری است، گفت: خبرنگارانی هستند که عضو ثابت رسانه نیستند آنها را از طریق صندوق اعتباری هنر شناسایی می کنیم و در صورت واجد شرایط بودن آنها را بیمه می کنیم.
نوش آبادی تصریح کرد: هیچ هنرمند و خبرنگاری نباید نسبت به وضعیت و شرایط خود نگران باشد، ما درصددیم که هیچ نویسنده، هنرمند و روزنامه نگاری از خدمات تامین اجتماعی، بیمه تکمیلی و رفاهی محروم نباشد.
وی در مورد فیلم هایی که در شبکه های ماهواره ای خارجی تبلیغ می شود، تصریح کرد: بر اساس آیین نامه ای که ارشاد تصویب کرده تبلیغ فیلم از طریق شبکه های خارجی معاند با رضایت صاحب نظر تخلف است و جرم تلقی می شود.
سخنگوی وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی از همکاری خوب و صمیمانه صدا و سیما برای تبلیغ فیلم ها با وزارت ارشاد خبر داد و افزود: صدا و سیما گام بلندی برای تبلیغ فیلم ها برداشته است و جا دارد از همین جا از صدا و سیما تشکر کنم، صدا و سیما بیش از 90 درصد برای تیزرهای تبلیغی فیلم ها تخفیف قایل می شود.
نوش آبادی در مورد ترانه عرب کش که در سایت ها موجود است، خاطرنشان کرد: وزارت ارشاد به این ترانه و ترانه هایی از این دست مجوز نداده و نمی دهد، سیاست ما تقریب مذاهب و همبستگی ملی است، هر حرکت و اثری که بخواهد برخلاف سیاست های کلی جمهوری اسلامی مبنی بر حفظ انسجام باشد محکوم است و مجوز نمی گیرد.
نظر شما