جشنواره اختراعات رویش خراسان در بیرجند ‌آغاز شد

خبرگزاری شبستان: جشنواره منطقه ای اختراعات رویش خراسان امروز (۲۷ مرداد) با حضور معاون پژوهش و برنامه ریزی بنیاد ملی نخبگان در بیرجند ‌آغاز به کار کرد.

به گزارش خبرنگار خبرگزاری شبستان از بیرجند، معاون پژوهش و برنامه ریزی بنیاد ملی نخبگان در این مراسم گفت: اگر می‌خواهیم کشوری با توسعه پایدار داشته باشیم باید در تمامی زمینه‌های صنعت، مدیریت، فناوری، قرانی و غیره فعالیت کنیم.

 

دکتر غلامعلی منتظر تاکبد کرد: باید به مخترعین کمک کنیم تا ایده‌های آن‌ها تبدیل به محصول شود.

 

وی با اشاره اینکه توانمندسازی مخترعین از مهم‌ترین موضوعاتی است که این بنیاد پیگیری می‌کند، گفت: برای توسعه کشور باید نخبگان را شناسایی و آنها را در مسیر درست قرار دهیم.

 

معاون پژوهش و برنامه ریزی بنیاد ملی نخبگان با بیان اینکه ما در بنیاد ملی نخبگان در حال تلاش برای توانمندسازی و ایجاد بستر مناسب برای نخبگان هستیم، افزود: در این جشنواره تلاش می‌شود تا مخترعین بر‌تر شناسایی شوند تا ایده آن‌ها در بازار تبدیل به محصول شود.

 

سید سعیدرضا احمدی زاده رییس بنیاد ملی نخبگان خراسان جنوبی نیز با بیان اینکه در این جشنواره 96 مخترع حضور دارند، گفت: کار داوری جشنواره را 19 داور کشوری و 8 داور استانی بر عهده دارند.

 

وی با بیان اینکه 60 درصد مخترعان از سه استان خراسان جنوبی، رضوی و شمالی هستند، افزود: مابقی اختراعات از سایر استانها هستند که در رشته های مهندسی مکانیک، مواد متالوژی، کشاورزی، پزشکی، برق مخابرات، برق قدرت، الکترونیک، عمران، هوافضا، صنایع غذایی، دارو، شیمی، پتروشیمی، علوم دارویی و برق کنترل باهم رقابت می کنند.

 

رییس بنیاد ملی نخبگان خراسان جنوبی افزود: اختراعات مخترعان حدود 2 سال طول خواهد کشید تا تبدیل به محصول شود، لذا نباید مخترعان ناامید شوند.

 

احمدی زاده با اشاره به اینکه بنیاد ملی نخبگان در خراسان جنوبی سعی کرده که با کمترین هزینه بیشترین خدمت را به نخبگان ارائه کند، گفت: سال گذشته 77 درصد اعتبارات ما صرف نخبگان شد.

 

وی شناسایی استعدادها و تجاری سازی اختراعات را از جمله اهداف این جشنواره عنوان کرد و ادامه داد: مخترعان در این جشنواره به مدت سه روز در بیرجند با هم به رقابت می پردازند.

 

وی خاطرنشان کرد: افراد برگزیده در این جشنواره از تسهیلات بنیاد ملی نخبگان از جمله اعتبارات نوآوری، پژوهشی، وام ۸۰۰ میلیون ریالی مسکن برخوردار می شوند.

 

ادیبی، رییس بنیاد ملی نخبگان استان کردستان و سفیر ایران در ویتنام هم در این مراسم با تاکید بر حمایت از نخبگان گفت: امید است این جشنواره بتواند پل ارتباطی بین نخبگان داخل کشور با خارج باشد.

 

وی گفت: خراسان جنوبی دارای نخبگان زیادی است که می توان از انها در خارج کشور هم استفاده کرد.

 

 

 

کد خبر 479868

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha