به گزارش خبرگزاری شبستان به نقل از حوزه هنری، محمدمهدی بهداروند، نویسنده و پژوهشگر، درباره ثبت خاطرات آزادگان گفت: خاطرات آزادگان بخش مهمی از تاریخ كشور ماست كه لازم است نسبت به ثبت و ضبط آن همت داشته باشیم.
خاطرهنگار كتاب خواندنی «زندان الرشید» اظهار كرد: هر كدام از اسرا با وقایعی مواجه شده اند كه میتوانند با بیان آن ها از زاویه دید خودشان، بخشی از حقیقت اردوگاههای عراق در جنگ تحمیلی را نمایان كنند و خواندن این خاطرات چه برای كسانی كه در جبهه های نبرد حق علیه باطل بوده اند و چه كسانی كه در آن شرایط حضور نداشته اند، میتواند جذاب و عبرتآموز باشد و میتوانم بگویم مردم تشنه شنیدن و دانستن خاطرات آزادگان هستند.
وی ادامه داد: در این میان خوشحالم كه كتاب «زندان الرشید» نیز مورد توجه اقشار مختلف واقع شده است. این كتاب از آنجا كه شامل خاطرات اسارت سردار گرجیزاده فرمانده سپاه است، وقایع ناب و حساسی را روایت میكند. نگارش كتاب خاطرات سردار گرجی زاده در سال 1390 شروع شد و برای تدوین آن 40 ساعت مصاحبه با سردار گرجیزاده صورت گرفت. تدوین این كتاب سختی داشت اما از جایی سفارش نشده بود. درواقع این سردار، همكلاس و همرزم من بودند و دوست داشتم كه خاطرات ایشان در كتابی گردآوری شود.
این نویسنده متعهد كشورمان با تاكید بر اینكه گردآوری خاطرات رزمندگان و آزادگان یك وظیفه است، بیان كرد: من معتقدم هركس كه در دفاع مقدس شركت كرده، لازم است خاطراتی كه دارد را روایت كند؛ چراكه این خاطرات به همه مردم و به آیندگان تعلق دارد.
بهداروند همچنین گفت: پیشنهادهایی برای ساخت فیلم تلویزیونی بر مبنای این كتاب مطرح شده است اما هنوز جدی نیست. این در حالی است كه فكر میكنم چنین آثاری قابلیتهای زیادی برای تبدیل شدن به فیلم سینمایی یا سریال تلویزیونی را دارند و منبع خوبی برای بازگویی بخش مهم و سرنوشتسازی از تاریخ كشورمان هستند.
نظر شما