با کمک قرآن می توانیم اعتقادات را درست کنیم

خبرگزاری شبستان: معاون قرآن و عترت وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی کشور، اظهار داشت: اعتقادات ما (توحید، نبوت و معاد) در جامعه دچار آسیب هایی می شود که با کمک قرآن می توانیم این اعتقادات را درست کنیم.

به گزارش خبرنگار خبرگزاری شبستان از یاسوج، حجت الاسلام محمدرضا حشمتی، معاون قرآن و عترت وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی کشور، امروز (25 مرداد) در همایش بزرگ تجلیل از فعالان قرآنی که در سالن هنر اداره کل فرهنگ و ارشاد اسلامی کهگیلویه و بویراحمد در یاسوج برگزار شد، با تبریک روز دختر و آغاز دهه پر برکت کرامت، گفت: وظیفه خود می دانم که به همه کسانی که در موسسات قرآنی فعالیت می کنند، سرکشی کرده و مشکلات آنها را حل کنیم.

 

وی، افزود: اینکه روز اول ذی القعده و همزمان با ولادت کریمه اهل بیت، حضرت معصومه(سلام الله علیها) همایش بزرگ تجلیل از خادمان قرآنی برگزار شده و در خدمت شما هستم را به فال نیک می گیرم.

 

حشمتی، با اشاره به آیه «و ننزل من القرآن ما هو الشفاء و رحمه للمونین» اضافه کرد: یکی از اسم های قرآن شفاء بوده که در سوره «اسرا» آمده و موجب شفاء و رحمت است.

 

معاون قرآن و عترت وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی کشور، ادامه داد: اعتقادات ما(توحید، نبوت و معاد) در جامعه دچار آسیب هایی می شود که با کمک قرآن می توانیم این اعتقادات را درست کنیم.

 

وی، به برخی رفتارها و اعمال نادرست در جامعه اشاره و گفت: با مراجعه و کمک گرفتن از قرآن می توانیم اخلاق پسندیده را جایگزین آنها کنیم.

 

حشمتی، در ادامه گفت: آنچه که در قرآن در مورد پیامبران آمده است، سبک زندگی ائمه و مومنین است که آن را به عنوان الگو در زندگی خود باید به کار بگیریم.

 

معاون قرآن و عترت وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی کشور، گناه را از دیگر آسیب های جامعه دانست و ادامه داد: گناه به معنای درد بوده و وقتی گناه در جامعه زیاد شود یعنی درد زیاد شده که باید به مراجعه به قرآن درد را رفع کنیم.

 

این مسئول قرآنی و کشوری، با بیان اینکه: در جامعه امروزی گناه، هواهای تفسانی و آسیب های اجتماعی زیاد شده، عنوان کرد: این ها به معنای مریضی بوده و ما باید برای رفع مریضی و بیماری از قرآن که منبع شفاء است کمک گرفته و این امراض را رفع کنیم.

 

وی، با اشاره به اینکه برخی می گویند علومی که از غرب آمده خوب است، یادآور شد: درست است که استفاده از علوم بشری مفید و خوب بوده، اما بسیاری از برنامه ریزی های مملکت ما بدون مراجعه به قرآن و تنها با کمک علوم غربی انجام می شود؛ وقتی کتابی به نام قرآن داریم باید به آن مراجعه و برای انجام کارها و برنامه ریزی ها از آن کمک بگیریم.

 

معاون قرآن و عترت وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی کشور، اظهار داشت: استعداد و زمینه های خوبی در این استان وجود دارد که امیدواریم با برگزاری جلسات و محافل بیشتر بتوانیم فعالیت های قرآنی را گسترش دهیم.

 

حشمتی، عنوان کرد: کمک به موسسات قرآنی، بیمه کردن فعالان قرآنی، تاسیس صندوق ویژه فعالان و خادمین قرآنی، تاسیس سامانه جامعه قرآنی که همه در آن سهیم باشند، صدور مجوز برای موسسات قرآنی، آموزش نیروی انسانی برای موسسات و تربیت مربی برای استان، از کارهای مهمی است که در برگشت از سفر به آنها خواهیم پرداخت.

 

کد خبر 479299

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha