وصیت پیامبر(ص) در زمینه قرآن و عترت مغفول مانده است

خبرگزاری شبستان: امام جمعه یاسوج، اذعان کرد: وصیت پیامبر که همان حدیث ثقلین یعنی کتاب الله و عترت است در برخی جاها مفغول مانده و رنگ واقعی خود را پیدا نکرده است.

به گزارش خبرنگار خبرگزاری شبستان از یاسوج، آیت الله سیدعلی اصغر حسینی، امام جمعه مرکز کهگیلویه و بویراحمد امروز(25 مرداد) در دیدار معاون قرآن و عترت وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی ضمن تبریک ولادت باسعادت کریمه اهل بیت حضرت فاطمه معصومه(سلام الله علیها) از حضور حجت الاسلام حشمتی در استان تشکر کرد.

 

وی، در ادامه با بیان این که استان کهگیلویه و بویراحمد از لحاظ موقعیت استان جدیدی است، افزود: به دلایلی بخشی از این استان به خوزستان، فارس و استان های دیگر الحاق شد.

 

آیت الله حسینی، با اشاره به این که استان از لحاظ وسعت و جمعیت یک صدم جمعیت کشور را در خود جای داده، اظهار کرد: شهر یاسوج سابقه ممتدی(یعنی در 100 سال اخیر) در شهریت ندارد؛ هر چند شهرهای قدیمی در شهرستان های استان از دوران صفویه وجود داشته است.

 

رئیس شورای فرهنگ عمومی کهگیلویه و بویراحمد، با بیان این که غالب مردم به استان به صورت عشیره ای زندگی می کنند، عنوان کرد: بعد از انقلاب کمک های خوبی به این استان شد؛ در زمینه فرهنگی فعالیت هایی صورت گرفته که کم بوده و نیازمند حمایت مسئولان است.

 

وی، با بیان این که قدم های بسیاری برای رشد توسعه کشور نیاز بوده تا نسبت به سایر کشورهای پیشرفته باشیم، افزود: به تبع در استان ما نیز نیازمند این تلاش ها هستیم.

 

آیت الله حسینی، اذعان کرد: وصیت پیامبر که همان حدیث ثقلین یعنی کتاب الله و عترت است که در برخی جاها مفغول مانده و رنگ واقعی خود را پیدا نکرده و امیدواریم با تلاش، اهمیت و دقت مسئولان وزارت ارشاد شاهد رشد و ترقی در این زمینه باشیم.

 

وی فعالیت های فرهنگی در استان، را به نسبت قبل خوب توصیف کرد و گفت: هرچند از فرزندان این استان هستم و در زمان بازگشت به استان هیئت مذهبی در شهر یاسوج نداشتیم که باتلاش های صورت گرفته هیئت هایی در حال فعالیت و برنامه های فرهنگی خوبی در حال اجراست.

 

امام جمعه یاسوج، با بیان این که ضرب المثلی هست که « حق گرفتنی است، نه دادنی»، ادامه داد: مدیران هر دستگاه باید تلاش کنند که جهت پیشرفت استان فعالیت هایی را انجام دهند.

 

وی، گفت: استان کهگیلویه و بویراحمد در زمان رژیم ستم شاهی مورد مظلومیت خاصی قرار گرفت که نیازمند سال ها تلاش و فعالیت جهت رفع عقب ماندگی استان در زمینه های مختلف است.

کد خبر 479260

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha