رزمایش‌های تخصصی در آبان‌ماه/ پیشرفت‌های دافوس از زبان ژنرال آجودان رییس جمهور

خبرگزاری شبستان: رزمایش‌های تخصصی در آبان‌ماه، پیشرفت‌های دافوس از زبان ژنرال آجودان رییس جمهور، طراحی سامانه فرماندهی و کنترل پایش تهدیدات برای اولین بار در کشور از سرتیترهای عناوین حوزه دفاعی امنیتی در هفته گذشته بود.

به گزارش خبرنگار سیاسی امنیتی خبرگزاری شبستان، رزمایش‌های تخصصی در آبان‌ماه، پیشرفت‌های دافوس از زبان ژنرال آجودان رییس جمهور، طراحی سامانه فرماندهی و کنترل پایش تهدیدات برای اولین بار در کشور از سرتیترهای عناوین حوزه دفاعی امنیتی در هفته گذشته بود. ادامه اخبار و رویدادهای این حوزه را در گزارش زیر بخوانید:

وقتی بی توجهی مسئولان روستاها را بارانداز قاچاق می کند

محمدابراهیم قارزی مدیر گروه جهادی سبزوار بخش روداب در مورد فعالیتهای این گروه جهادی به خبرنگار سیاسی خبرگزاری شبستان گفت: این گروه جهادی مناطقی از قوچان، فریهان، جغتای، جوین، سیستان و بلوچستان روستای رسک را با محوریت اقتصاد مقاومتی تحت پوشش قرار داده است.

وی با بیان اینکه بخش روداب از شهرستان سبزوار بزرگترین بخش کشور شناسایی شده است گفت: مهمترین محرومیت این منطقه نداشتن آب آشامیدنی است این منطقه بزرگتر از سه استان کشور است و 60 تا 64 درصد ارتزاق مردم منطقه فقط با یارانه و کمک کمیته امداد است.

وی ادامه داد: این اردو از مهرماه 93 تاکنون به صورت هر هفته در مناطق محروم فعالیت می کند عمده ترین فعالیت ما در بخش روداب سبزوار است بیشترین معضلات این بخش بحث کمبود آب و امر اشتغال است.

وی ادامه داد: این مردم به دلیل نبود آب آشامیدنی و نبود شغل به شهرهای دیگر مهاجرت می کنند روستاییان ما با کمک کمیته امداد و یارانه با 250 تا 300 هزار تومان امورات ماهیانه خود را می گذراند به همین دلیل برخی از مردم تنها راه نجات خود را مهاجرت به شهرها می دانند.

توافق هسته ای به معنای پایان جبهه گیری ما با جبهه استکبار نیست

حجت الاسلام حاج صادقی، جانشین نماینده ولی فقیه در سپاه در سپاه در همایش خبرنگاران افتخاری سپاه تهران بزرگ با بیان اینکه در تصمیم گیری های سیاسی، اجتماعی و ملی دو رکن اساسی وجود دارد، گفت: تصمیم سازان باید به دو رکن دانش و تخصص لازم و معاینه صحیح توجه داشته باشند.

وی ادامه داد: یکی از قوی ترین سیاستمداران و مدیران واقعیت ها را نشناسند و معاینه صحیح نداشته باشند گرفتار بزرگترین خطای راهبردی می شوند.

نماینده ولی فقیه در سپاه گفت: تمام انبیا و اولیا یک هدف بیشتر نداشتند اما رفتار آنها متفاوت بود چون واقعیت های خارجی متفاوت بودند. واقعیت شناسی برای مدیران و جامعه تعیین کننده است و کسانی که ماموریت اطلاع رسانی بر عهده دارند باید به این موضوع توجه کنند.

وی با بیان اینکه طبق آیه قرآن خبرنگار باید عادل باشد و به اصول و معیارها توجه کند، گفت: یکی از مهمترین عوامل تصمیم گیری های غلط و سقوط بزرگان به خاطر اطلاعات غلط آنهاست. در قضیه فتنه 88 می توانم شهادت بدهم که بعضی بزرگان اطلاع صحیح نداشتند و به راه خود ادامه می دادند و خیلی ها به خاطر اطلاعات غلط و موضع گیری های غلط تصمیم گیری غلط انجام دادند.

پیشرفت‌های دافوس از زبان ژنرال آجودان رییس جمهور

امیر ولیوند فرمانده دانشکده فرماندهی و ستاد ارتش جمهوری اسلامی ایران در مراسم 80 امین سالگرد تاسیس این دانشکده (دافوس) به تشریح پیشرفتهای آن پرداخت.

بنابراین گزارش وی افزایش اعتبار و جایگاه علمی دافوس، استفاده از تجارب فرماندهان پیشین این دانشکده و تعلیق ترجمه درخصوص برنامه های جنگی و تبدیل نیروها به خودنویس از تجربه بزرگان از جمله پیشرفت های این دانشکده در سالهای اخیر خواند.

امیر ولیوند در ادامه ضمن اعلام موفقیت دافوس برای کسب عنوان سالمترین و مطمئنترین دانشگاه کشور از سوی وزارت علوم تحقیقات و فناوری افزود: ما در سالهای اخیر از تجربه دانش آموختگان دافوس های خارج از کشور از جمله کشورهای پاکستان، عمان، چین، مالزی و روسیه نیز بهره مند شدیم.

وی ادامه داد: اعضای هیئت علمی دانشکده های معتبر چون دانشگاه تهران، تربیت مدرس و علامه طباطبایی در سالهای اخیر در دانشکده دافوس رفت و آمد داشتند و همچنین تعداد اعضای هیئت علمی این دانشکده به 70 نفر افزایش یافته است.

امیر ولیوند در ادامه پیشرفتهای دافوس در حوزه نشر و انتشار کتاب را از دیگر موفقیت‌های این دانشکده در سالهای اخیر عنوان کرد و گفت: در 3 و نیم سال گذشته 60 عنوان کتاب در این دانشکده به چاپ رسیده و پیشرفت ما در این حوزه به حدی بوده که توانسته ایم نمایشگاه کتاب دافوس را مستقل برگزار کنیم.

هشتادمین سالگرد تاسیس دافوس برگزار شد

در سالن شهید سرلشکر ستاد ولی الله فلاحی هشتادمین سالگرد تاسیس دانشگاه فرماندهی و ستاد ارتش جمهوری اسلامی ایران با حضور اساتید و اعضای هیئت علمی این دانشگاه برگزار شد.

بنابراین گزارش در این جلسه امیر ولیوند، امیرسرتیپ حسین ولیوند فرمانده این دانشگاه به تشریح برنامه هاو پیشرفتهای دانشگاه دافوس از سالهای اخیر پرداخت.

به گزارش شبستان دانشگاه فرماندهی و ستاد ارتش در سال 1314 تاسیس شد و از همان تاریخ تا پیروزی جمهوری اسلامی ایران در چندین نوبت ساختار سازمانی آن به دانشگاه و دانشکده تغییر کرد این دانشگاه در سال 1357 همزمان با پیروزی انقلاب اسلامی ایران به منظور بازنگری اساسی در سامانه آموزش و محتوای دروس و مدارک تعطیل شد و با آغاز جنگ تحمیلی برای طراحی عملیاتها و کسب تجارب عملی اساتید این دانشگاه راهی جبهه شدند.

این دانشگاه در سال 1361 با شکل و محتوای نوین و متناسب با نیازمندیهای دوران دفاع مقدس با حضور مقام معظم رهبری بازگشایی و با ادغام دانشکده های دافوس زمینی و هوایی و دریایی ارتش جمهوری اسلامی در سال 1369 تغییرات عمده ای در ساختار آموزشی و عملیاتی دافوس ارتش پدید آمد.

بنابراین گزارش سامانه فرماندهی، معاونت آموزشی و تحصیلات تکمیلی، معاونت پژوهش و تولید علم، پژوهشکده دفاع مقدس، مدیریت فصلنامه و مدیریت فاوا و ستاد و یگان پشتیبانی از جمله ساختار درون سازمانی دانشگاه فرماندهی و ستاد فعلی ارتش است.

این دانشگاه در راستای ارتقای سطح آموزشهای علمی و عملی خود در رده های میانی تیپ به بالا یگانهای همطراز آجا و سایر نیروهای مسلح در رشته های مدیریت دفاعی دانشجو می پذیرد.

ایران جنگهای ناهمگون را نامتوازن می‌خواند

امیر سرتیپ حسین ولیوند فرمانده دانشگاه فرماندهی و ستاد ارتش جمهوری اسلامی ایران در حاشیه مراسم 80 امین سالگرد تاسیس این دانشگاه در جمع خبرنگاران درخصوص این دانشگاه و همکاری آن با دافوسهای کشورهای دیگر گفت: ما با کشورهایی چون پاکستان، عمان، چین، مالزی و روسیه تبادل تجارب داریم و آنها از تجارب جمهوری اسلامی ایران در 8 سال دفاع مقدس بهره می‌برند.

وی درخصوص تقدیر سازمان سنجش کشور از دافوس در 2 سال گذشته توضیح داد: طبق ارزیابی سازمان سنجش کشور در 2 سال گذشته دانشگاه فرمانده و ستاد ارتش جمهوری اسلامی ایران به عنوان سالمترین و مطمئن‌ترین دانشگاه در فرایند مصاحبه و جذب دانشجو شناخته شد.

امیر ولیوند راجع به طرح های مصوب این دانشگاه برای آموزش راجع به جنگهای ناهمگون نیز گفت: تعریفی که کشورهایی مثل آمریکا از مقابل با تروریست به عنوان جنگ ناهمگون دارند ما قبول نداریم و در این مورد معتقدیم این جنگها جنگهای نامتوازن هستند.

نقش راهبردی سپاه در مرکزیت تمدن بزرگ اسلامی

سردار سرتیپ پاسدار حسین سلامی، جانشین فرمانده کل سپاه در جشنواره مالک اشتر دانشگاه جامع امام حسین(ع) که در تالار بصیرت این دانشگاه برگزار شد، با اشاره به اینکه مرزهای میان مردم در جهان قالب جغرافیایی و فراجغرافیایی دارد، اظهار داشت: انقلاب اسلامی با نگاه فراتر از مرزهای جغرافیایی و بر‌اساس تحولی که در ارزش‌ها، نگرش‌ها و باورهای بخشی از جهان به صورت حداقلی جهان اسلام ایجاد کرده در حال پیشروندگی است و این تغییر و تحولات زمینه‌ساز ایجاد تمدن نوین اسلامی است که موجب شده انقلاب اسلامی، بزرگ‌ترین چالش برای قدرت‌های بزرگ به‌شمار آید.

وی با بیان اینکه هیچ تحولی در بیرون نیست که متکی به یک واقعیت در درون باشد، همه حقایق را بازتاب تحول در قلوب مردم دانست و گفت: امروز برای تصرف یک جغرافیا، دیگر به لشکرکشی و استفاده از قدرت و صلابت نیاز نیست و بهترین راه، تصرف ذهن‌ها است.

سردار سلامی ادامه داد: مرزهای جغرافیایی امروز واقعیت تقسیم‌بندی سیاسی در جهان نیست، مرزهای سیاسی امروز صورت ظاهر و ترسیم‌کننده خطوط حاکمیت دولت‌ها است، در حالی که امروز جدال اصلی بر سر ترسیم مرزهای عقیده، اندیشه و فکر است.

داعش و هم پیمانان آن زیر چرخ های تحولات آینده حذف خواهند شد

سردار سرلشکر بسیجی دکتر سیدحسن فیروزآبادی، رییس ستاد کل نیروهای مسلح در گفت و گویی با تبیین تحولات جاری در منطقه و عقیم ماندن سیاست ها و سناریوهای دشمنان اسلام اظهار کرد: ارزیابی‌ها از دولت‌مرکزی‌عراق این است که بسیار خوب عمل‌کرده است و با به دست آوردن موفقیت‌های مهم در تثبیت حاکمیت عراق و حفظ تمامیت ارضی و استقلال این کشور ، در برابر دشمنان ملت عراق موفق نیز بوده است.

وی با اشاره به شکل‌گیری برخی تحرکات شیطنت آمیز در این کشور؛ تصریح کرد: مردم شریف عراق اعم از سنی و شیعه مراقبت کنند، بروز بعضی از کمبودها مصنوعی بوده و فراخوان تظاهرات خیابانی با تحریک گروهای خاص و بعضاً غیرمسلمان و نیز منفجر کردن خطوط انتقال برق ایران به عراق و خرابکاری های دیگر که در این راستا صورت می پذیرد، درپی آن است تا سخن از ناکارآمدی دولت مرکزی بگویند.

رییس ستاد کل نیروهای مسلح با بیان اینکه هر انقلاب موفقی اینگونه جوسازی ها و کارشکنی ها را در برابر خود دیده است تاکید کرد: ملت انقلابی عراق بایستی بیش از پیش از خود خویشتنداری نشان دهد و دولت مرکزی را در راه پیشرفت ها و فائق آمدن بر دشمنان یاری کند.

سرلشکر فیروزآبادی در پاسخ سوالی در مورد آینده سوریه گفت: بحمد الله دولت مرکزی سوریه جان دوباره‌ای به خود گرفته است و به پیروزی‌های مهمی در جبهه های مختلف نائل شده است.

طراحی سامانه فرماندهی و کنترل پایش تهدیدات برای اولین بار در کشور/ رزمایش‌های تخصصی در آبان‌ماه

سردار غلامرضا جلالی رئیس سازمان پدافند غیر عامل کشور در همایش سامانه‌های حفاظت جمعی مدرن با اشاره سیاست‌های کلی نظام گفت: در ابلاغ های سیاست های کلی نظام توسط رهبر معظم انقلاب در بند پنجم تهیه طرح جامع پدافند غیر عامل در برابر سلاح های غیر متعارف نظیر هسته ای، شیمیایی، میکروبی جزء تکالیفی بود که به سازمان پدافند غیر عامل و بقیه دستگاه ها ابلاغ شد، در دوران جنگ و بعد از آن در حوزه های جدید بلاتکلیف بودیم و تقسیم وظیفه انجام نشده بود، بعد از ابلاغ سیاست ها تلاش زیادی انجام گرفت تا بتوانیم این حوزه را سازماندهی کرده، تهدیدات را به لحاظ سطح و موضوع در حوزه های مختلف دسته بندی کنیم.

جلالی در خصوص نحوه دسته بندی تهدیدات گفت: اینکه تهدیدات، حوادث طبیعی یا محیطی، فرآیندی و صنعتی در حوزه های صنعتی، تروریستی و ناشی از کشورهای متخاصم باشد، سطح موضوع به اندازه ای متفاوت است، و اینکه آیاحادثه که اتفاق افتاده ناشی از جریان فرآنیدهای صنعتی و تولیدی و یا بر اساس حوادث محیطی است؟

وی اظهار داشت: یک دسته از تهدیدات، تهدیدات تروریستی است که به اشتباه موضوع تروریسم را با یک تعریف غلط به همه حوزه ها تعمیم می دهند، یک تهدید مشخص به نام آمریکا و سایر متحدانش وجود دارد و لذا وقتی آن ها راجع به تهدیدی به نام تروریسم صحبت می کنند عموماً اشاره‌شان به کشورهایی مانند ایران است که تروریست و یا پشتیبان تروریست عنوان می کنند، لذا استفاده از این تعریف غلط در حوزه کشاورزی، زیستی یا هر حوزه دیگر را که فقط تهدید را با تروریسم تعریف کند یک غلط مسطلح است که متأسفانه در حوزه های مختلف تکرار شده است.

 

کد خبر 478842

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha