رسانه ها برای جلوگیری از رشد قانون گریزی به پلیس کمک کنند

خبرگزاری شبستان: فرمانده نیروی انتظامی سیستان و بلوچستان گفت: رسانه ها برای جلوگیری از رشد قانون گریزی و کاهش ناهنجاریها در جامعه به پلیس کمک کنند.

به گزارش خبرنگار خبرگزاری شبستان از زاهدان، سردار حسین رحیمی فرمانده نیروی انتظامی سیستان و بلوچستان امروز( 22 مرداد) در نشست خبری با اصحاب رسانه بیان داشت: کسانی که در عرصه اطلاع رسانی و رسانه تلاش می کنند، قطعا در خصوص مشارکت مردم در حوزه های مختلف اجتماعی و حکومت داری گامهای بلندی بر می دارند.

 

وی با تاکید بر اینکه فضای نظام جمهوری اسلامی باز بوده به طوری که در این فضا آزاد اندیشیدن، آزاد گفتن و آزاد قلم زدن فراهم شده است، افزود: آزادانه در بخش های مختلف دیدگاه ها ارائه می شود و این یکی از دستاورهای انقلاب اسلامی به شمار می آید.

 

فرمانده نیروی انتظامی استان خاطرنشان کرد: رشد کیفی خبرنگاران در عرصه اطلاع رسانی در کشور یکی از موضوعاتی است که بعد از انقلاب اتفاق افتاده است.

 

سردار رحیمی ادامه داد: خبرنگاران، انسانهای اندیشمند و فرهیخته ای هستند که تلاش می کنند فضای جامعه را به سمت و سویی سوق دهند که مردم با نظام همراه شوند.

 

وی افزود: علارغم اینکه تلاش خبرنگاران را در استان داریم و این یک واقعیت است اما هنوز پیشرفت، موفقیت و پتانسیل های بزرگ استان در عرصه ملی به خوبی نمایان نشده است.

 

فرمانده نیروی انتظامی استان خاطرنشان کرد: خبرنگاران در عرصه برقراری امنیت مسئولیت خطیر، حساس و سنگینی را برعهده دارند.

 

سردار رحیمی با اشاره به اینکه سیستان و بلوچستان در دو سال اخیر به سمت ایجاد یک نظم و امنیت باثبات و پایدار گام برمی دارد، خاطرنشان کرد: امروز با اقتدار  می گوییم که سیستان و بلوچستان یک استان دارای امنیت باثبات است.

 

وی با بیان اینکه از ابتدای سال جاری تاکنون بیش از 90 درصد جرائم عمومی خرد و کلان در سطح استان کشف شده است، افزود: جرائم خرد و کلان از ابتدای سال جاری تا کنون در مقایسه به مدت مشابه آن در سال گذشته 60 درصد افزایش داشته است.

 

فرمانده نیروی انتظامی استان ادامه داد: یک حرکت جهادی در حوزه برقراری نظم و امنیت عمومی در سطح استان ایجاد شده است.

 

سردار رحیمی با بیان اینکه از ابتدای سال جاری تاکنون بیش از 33 تن مواد مخدر کشف شده است،  ادامه داد: یک حرکت جهادی در کشف مواد مخدر انجام می شود.

 

وی افزود: در حوزه مواد مخدر برنامه های جدیدی در دست اجرایی و عملیاتی شدن داریم.

 

این مقام نظامی در استان خاطرنشان کرد: سال گذشته در حوزه تصادفات جاده ای سیستان و بلوچستان جزء رتبه های اول کشور بود ولی اکنون در سال جاری با کاهش 54 نفری کشته ها در محورهای مواصلاتی در چهار ماهه گذشته بالغ بر 20 درصد کاهش کشته ها ثبت شده است.

 

سردار رحیمی ادامه داد: سرعت متوسطه جاده ای از 90 کیلومتر در ساعت سال گذشته به 84 کیلومتر در ساعت کاهش یافته است.

 

وی افزود: همراهی و همدلی خبرنگاران در موفقیت های پلیس تاثیرگذار بوده و باید از خبرنگاران کمال تقدیر و تشکر داشته باشیم و نسبت به  جایگاه خبرنگاران دست ادب بر سینه داریم.

 

فرمانده نیروی انتظامی استان خاطرنشان کرد: خبرنگاران با تیترهای مثبت و با انعکاس به موقع و ارزشمند، همراهی و همدلی خوبی با پلیس در زمینه کاهش معضلات و ناهنجاریهای اجتماعی داشته اند.

 

سردار رحیمی تصریح کرد: اقدامات دسته جمعی بین پلیس و خبرنگاران انجام می شود که حاصل آن زمینه ساز حرکت های جهادی عمران و آبادی در سطح استان خواهد شد.

 

وی با بیان اینکه برانگیختن همکاری مردم با پلیس محور اصلی در انعکاس خبر باشد، افزود:  رسانه ها برای جلوگیری از رشد قانون گریزی با پلیس همکاری نزدیک و تنگاتنک داشته باشند.

 

فرمانده نیروی انتظامی استان با تاکید بر اینکه رسانه ها، پلیس به عنوان یار و خودی به مردم معرفی کنند، عنوان داشت: پلیس نماینده مردم  هستند که در بخش های مختلف جامعه شب و روز تلاش می کند.

 

سردار رحیمی با اشاره به اینکه امروز حرکت پلیس در سیستان و بلوچستان به سمت و سوی ایجاد نظم و امنیت است، گفت: رسانه رکن اصلی آگاه کردن مردم هستند و باید احساسات مردم در رابطه با افرادی که جنایت و خیانتکار به حق مردم هستند، بیدار کنند.

 

وی افزود: پلیس قدر زحمت خبرنگاران و سختی های که متحمل می شوید را می داند و به آن ارج می گذارد.

 

فرمانده نیروی انتظامی استان تصریح کرد: خبرنگاری هم از نظر عملی و هم از نظر فکری  از مشاغل پرخطر و حساس است، خبرنگار تمام افکار خود را در راستای بارو کردن افکار عمومی جامعه متبلور می کند و از طریق رسانه های مختلف به اطلاع مردم می رساند و یک خبرنگار کار بزرگ و ارزشمندی را انجام می دهد.

 

سردار رحیمی به سامانه 110 اشاره کرد و بیان داشت: پلیس برای مردمی کردن فعالیت ها و دسترسی آسان مردم به پلیس و کامل کردن خدمات، سامانه 110 را مطرح کرده است.

 

وی افزود: امروزه از دورترین نقطه کشور با تماس با سامانه 110، پلیس در کنار خودمان می بینیم و میلیون ها خدمات عملیاتی به وسیله همین پل ارتباطی از طریق پلیس به اقشار مختلف مردم داده شده است.

 

فرمانده نیروی انتظامی استان ادامه داد: از آنجایی که پلیس بیشترین ارتباط با مردم دارد لذا باید ساز و کاری تعریف می شود که مردم از این طریق بر پلیس نظارت داشته باشند که در این زمینه سامانه 197 طراحی شد و رصد اطلاعات آن از طریق فرماندهان انتظامی در شهرستان انجام می شود و اطلاعات آن جای دیگر درز نمی کند و این یکی از ویژگی های سامانه 197 است که پیام مردم محفوظ می ماند.

 

 

      

کد خبر 478708

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha