به گزارش خبرگزاری شبستان از رشت، منا ابروفراخ، بخشدار مرکزی رشت امروز(19 مرداد) در جمع تعدادی از خبرنگاران با تبریک روز خبرنگار، از آنان به عنوان نقش آفرینان اصلی در شناسایی و کاهش مشکلات یاد کرد و گفت: رسانه ها نقش مهمی در کشور و دنیا دارند که می توانند در طرح مسائل مغرضانه عمل نکنند و با صداقت و دقت به انعکاس رویدادها در جامعه بپردازند.
وی افزود: در عصر ارتباطات، رسانهها و خبرنگاران با انتقال اطلاعات و معلومات جدید و مبادله افکار و عقاید عمومی در راه پیشرفت فرهنگ و تمدن بشری نقش بزرگی را بر عهده گرفته اند که می توان از آنان به عنوان بازوان قدرتمند دستگاههای اجرایی در جهت پیشرفت جامعه نام برد.
ابروفراخ بر داشتن نگاه واقع بینانه از سوی اصحاب رسانه بر مشکلات جامعه تاکید کرد و گفت: مهمترین رسالت خبرنگاران داشتن چشم بینا و زبان گویایی است که بتوانند از سوی مردم مطالبات را مطرح کنند.
وی با تاکید بر اینکه سلامت فکری و فرهنگی جامعه مرهون تلاش های خستگی ناپذیر خبرنگاران است، اضافه کرد: خبرنگاران در گسترش مشارکتهای اجتماعی، توسعه پایدار و بیداری وجدان جامعه نقش سازنده ای دارند.
ابروفراخ در ادامه با بیان اینکه شور و نشاط رسانه ها و خبرنگاران می تواند در افزایش مشارکت سیاسی نیز تاثیرگذار باشد، خاطر نشان کرد: رسانه های ارتباط جمعی باید در انجام برنامه ها یاری رسان مدیران بوده و پل ارتباطی موثر و دو سویه ای میان مسئولان و مردم باشد که بتوانند به بالندگی وتوسعه کشور کمک کنند.
وی همچنین بر ضرورت توسعه پایدار در روستاها تاکید کرد و افزود: توانمندسازی اقتصادی روستاییان و خودکفایی دهیاریها در دستور کار است که امیدواریم با شکوفایی در گردشگری روستایی به این مهم نزدیک تر شویم.
ابروفراخ بیان کرد: توسعه گردشگری و جذب سرمایه برای روستاییان با افزایش تولید از مهمترین اهداف ما برای کاهش مهاجرت روستاییان به شهرها و ایجاد انگیزه برای زنان روستایی است که می توانند باکمترین هزینه برای خود اشتغال ایجاد کنند.
وی با اشاره به برگزاری آموزش های لازم برای محقق شدن این اهداف، خاطر نشان کرد: باید آموزشی پایدار انجام شود که کار به موفقیت برسد در غیر اینصورت نتیجه ای حاصل نمی شود.
ابروفراخ در ادامه با اشاره به منویات مقام معظم رهبری که فرمودند«تولید باید از داخل روستاها اتفاق بیفتد» از اجرای طرح آزمایشی آموزش تولید قارچ در سه روستای آقا سید شریف، لاکان و سیاهاسطلخ این شهرستان خبر داد.
وی اضافه کرد: این طرح در ابتدا با ارائه آموزش رایگان از طریق دهیاری این سه روستا برای تولید قارچ صدفی توسط بانوان آغاز شده است که متقاضیان می توانند با اجرای طرح بازیافت زباله خاک مورد نیاز را برای تولید این نوع قارچ به دست آورند.
ابروفراخ با اشاره به اینکه تلاش ما این است که بانوان از این طریق به درآمدزایی داشته باشند، گفت: یکی از اهداف مهم برای انجام این طرح نیز اجرای طرح بازیافت و مدیریت پسماند روستایی بود که خوشبختانه با استقبال خوبی همراه شده است.
نظر شما