بدگمانی سیاسی نسبت به سینما متحول شده است

خبرگزاری شبستان: معاون سینمایی وزارت ارشاد با تاکید بر احیای اقتصاد سینما گفت: در سال های گذشته مخاطبان سینما به زیر هفت میلیون رسید اما در سال گذشته بیش از ۷۰ درصد افزایش مخاطب داشتیم و این در دنیا موفقیت بزرگی محسوب می شود.

به گزارش خبرنگار فرهنگی شبستان، حجت الله ایوبی، معاون سینمایی وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی صبح امروز دوشنبه 19 مرداد در دومین روز از دومین اجلاس مدیران کل فرهنگ و ارشاد اسلامی سراسر کشور گفت: تنوع مسایل و مشکلات در حیطه سینمایی در استان ها بسیار زیاد بوده است.

 

وی به سرفصل های مسایل مهم که در حوزه سینما اخیرا اتفاق افتاده است، اشاره کرد و گفت: از نگاه برخی امنیت سینما ضرورتی ندارد و این مسئله جدیدی نیست. تا سال گذشته فضای بدگمانی و تردید خطرناک در مدیریت سیاسی کشور در مورد سینما پدید آمده بود که فضا به گونه ای شد که احساس می کردند اصلا نیازی به سینما نیست اما خوشبختانه امروز ادبیات سینما بسیار رویکردهای مثبتی به خود گرفته و فضا کاملا عوض شده است.

 

معاون سینمایی با تاکید بر احیای اقتصاد سینما گفت: پروژه بزرگی که باید اجرا شود اقتصاد سینماست که این مهم باید احیا شود، هرچند مخاطبین ما در سال های اخیر به زیر 7 میلیون نفر رسیده بود اما سال گذشته بیش از 70 درصد افزایش مخاطب در سینما داشتیم که در دنیا سرآمد است. این رقم امیدبخش است و نتیجه این اتفاق آمدن بخش خصوصی به عرصه سینماست.

 

وی اظهار داشت: چندین سالن خوب در دست ساخت در بخش خصوصی داریم و چند مجتمع بسیار خوب در کشور در حال ساخت است مانند مجتمع کوروش که اقتصاد سینما را تحت تاثیر قرار داده است. آمدن بخش خصوصی در سینما نویدبخش است.

 

ایوبی خاطرنشان کرد: رابطه فیلمسازان با مردم قوی خواهد شد و این اتفاق به جهت حرکت هایی است که در عرصه سینما در سال گذشته انجام شده است. سینما جایی برای جمع شدن خانواده هاست و ما نیاز داریم اعضای خانواده در آنجا کنار هم به گفتگو بپردازند.

 

معاون سینمایی همچنین خاطرنشان کرد: سال گذشته گروه هنر و تجربه آغاز به کار کرد، سینمای فرهیخته که در آن ایده ال نویی وجود دارد و انگیزه و شور و شوق خوبی در این عرصه ایجاد کرده اند.

 

ایوبی افزود: شورای سیاستگذاری و راهبردی کودک و نوجوان تاسیس شده و هر هفته جلسه دارد و بزرگان سینما در این شورا حضور جدی دارند و خروجی های آن هم در حال اجراست. المپیاد فیلمنامه نویسی نوجوانان برای نخستین بار در استان ها برگزار شد که این از کارهای ماندگار خواهد شد.

 

وی افزود: قصد داریم سینمای کودک و خانواده را جدا کنیم و از این فیلم ها حمایت کنیم و این نوع سینما باید در ایران احیا شود.

 

وی با ابراز امیدواری گفت: مدرسه ملی سینما از آرزوها بود که باید تاسیس می شد. کارهای اساسنامه ای این مدرسه در حال انجام است و دوره ها و کارهای تخصصی آن باید شکل بگیرد.

 

معاون سینمایی وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی درباره ستاد صیانت از محصولات سینمایی گفت: اگر بخواهیم اقتصاد در سینما راه بیفتد باید سینمای خانگی هم راه بیفتد. اگر هزینه بازار قاچاق به گردش سینما برگردد زحمات سینماگران نابود نمی شود. در این زمینه اقدامات بسیار خوبی در تهران صورت گرفته اما متاسفانه قاچاق در استان ها بسیار فعال است و باید تدابیر جدی در این خصوص اتخاذ شود.

 

وی خاطرنشان کرد: تماشای ویدیوی درخواستی از لیست فیلم ها به صورت آنلاین اقدام مهمی است که در معاونت سینمایی پیگیری می شود. ساختار این کار انجام شده است و مردم می توانند با اپراتورهای مختلف تاریخ سینما را در منزل داشته باشند با هزینه های اشتراک بسیار کم و این باعث احیای فیلم های سینمایی ایران خواهد شد که بازار بسیار خوبی است.

 

پایان پیام/

 

کد خبر 478087

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha