مهدی احمدی در گفتگو با خبرنگار شبستان در قزوین با اشاره به رسالت های عمومی رسانه ها بیان کرد: با توجه به اینکه یکی از عوامل مهاجرت از کشور یاس و نا امیدی است بنابراین یکی از رسالت های عمومی فضای رسانه ای استان و کشور، ایجاد فضایی امید بخش در جامعه و به ویژه در میان نسل جوان نسبت به آینده کشور و مسئولان است.
وی افزود: اصحاب رسانه، مطبوعات، صدا و سیما، نشریات محلی و نمایندگی ها باید در راستای تحقق این امر بسیج شوند تا مردم عزیز و شریف کشور نسبت به آینده امیدوار باشند.
مدیر کل فرهنگ و ارشاد اسلامی استان قزوین با اشاره به دیگر وظایف رسانه ها عنوان کرد: رسانه نافذ ترین، موثر ترین و بهترین پیام رسان میان ملت و مسئولان همچنین سفیران فرهنگی جامعه هستند.
وی تصریح کرد: سفیر مکلف به ابلاغ پیام های بسیار مهم ملی است از این رو فضا های رسانه ای استان نیز باید مبلغ و مخبر پیام های سازنده از طرف ملت به مسئولان و مسئولان به ملت باشند.
پیشرفت رسانه ای، مردم را مطبوعاتی و رسانه ای کرده است
احمدی با اشاره به نقش رسانه ها در حوزه نقد افزود: تخریب و انتقاد دو واژه متفاوت از هم هستند که گاهی برخی رسانه ها تخریب را با انتقاد اشتباه می گیرند به عبارتی شروع به ویران گری یک دستگاه یا رئیس دستگاهی می کنند بی آنکه به انتقاد بپردازند.
وی با اشاره به نقش مهم انتقادهای سازنده در رشد و تعالی کشور عنوان کرد: انتقاد به معنای تشخیص صره از ناصره و عیار سنجی است که یکی از رسالت های حرفه ای دنیای مطبوعات و رسانه ها به شمار می آید.
این مقام مسئول با تاکید بر اینکه رسانه ها باید انتقاد را به جای تخریب انتخاب کنند، توضیح داد: همانطوری که حرکت یک تیله در قوطی رنگ مانع از زنگ زدن و فاسد شدن رنگ می شود یک منتقد رسانه ای نیز همانند آن تیله در قوطی فرهنگ و هنر از جمود و زنگ زدن دستگاه جلوگیری می کند.
وی تأکید کرد: استان قزوین با داشتن پیشینه فرهنگی و هنری برجسته، دارای اصحاب رسانه توانمندی است که همچون سایر مقوله ها باید در قالب یک سیاست گذاری و حضور جمعی بتوانند اثرات باشکوه و وزین خود را در عرصه های فرهنگی هنری و دیگر مسائل نشان داده و موجب پویا تر شدن استان شوند.
احمدی با اشاره به مشکلات اصحاب رسانه گفت: مشکلات عدیده ای در بین اصحاب رسانه کشور وجود دارد که یکی از آنها عدم حمایت لازم از رسانه ها است چرا که خبرنگاران نیز برای فعالیت اثرگذار خود نیاز به انگیزه و امید دارند و این درحالی است که به نظر من حرفه خبرنگاری در دنیا کاملا شناخته شده و از آن حمایت می شود.
وی خاطر نشان کرد: معتقدم رشد و پیشرفت رسانه ها با فعالیت در فضای آزاد محقق می شود نه در بخش دولتی و زیر چتر حمایت دولت، اما نگاه حمایتی برای موفقیت روز افزون این قشر شریف و زحمت کش و بسیار نافذالکلام لازم است.
اصحاب رسانه از کسب آموزش غافل نشوند
وی پیشرفت رسانه ای را عامل مطبوعاتی و رسانه ای شدن مردم عنوان کرد و گفت: این امر حاصل عظمت انقلاب فرهنگی و تلاش قشر رسانه ای کشور است که حضور خود را با شکوه در کشور اعلام کرده اند.
مدیرکل فرهنگ و ارشاد استان قزوین اعلام کرد: نیاز است تا دنیای رسانه با رسالت های به روز، ملی و فرا ملی کشور بیشتر آگاهی یابند و از کسب آموزش های لازم غفلت نکنند چرا که انسان در سایه آموزش به رشد و بالندگی می رسد.
وی اضافه کرد: انسان ها بدون آموزش سایه ای بیش نیستند که آن سایه هم با کمال تاسف هیچ لطفی ندارد و به جای قرار گرفتن در سایه در ظلمت و تاریکی فرو می روند اما زمانی که نقش روشن و منور آموزش پیش آید افراد با رسالت و وظیفه ذاتی خود آشنا می شوند و تاثیر گذاری آنها در جامعه افزایش می یابد.
احمدی با اشاره به اهمیت پیوند بین عقاید نسل دیروز و امروز گفت: تنها کشوری که پیوند خود را با گذشته حفظ کرده، کشور مالزی است به طوری که امروز هیچ مالزیایی حق ندارد به گذشته خود پشت کند و در عین تکریم و توجه ویژه به گذشته باید مدرنیته را حفظ کند.
وی یادآور شد: امیدوارم اصحاب رسانه بتوانند پیوندی مناسب بین دنیای مدرنیته امروز و کلاسیک و گذشته برقرار کنند تا هرچه بیشتر شاهد نقش موثر و کار آمد آن در فضای استان باشیم.
پایان پیام/
نظر شما