مهدي فقیه، بازيگر تئاتر، سينما و تلویزیون با اشاره به اینکه ساخت بيمارستان تخصصي سرطان جنوب در استان فارس از نان شب واجب تر است و بايد هرچه زودتر ساخته شود، به خبرنگار خبرگزاری شبستان در شیراز گفت: وجود چنين بيمارستاني نه تنها براي استان فارس بلكه براي جنوب كشور بسيار لازم است.
وي ادامه داد: امروزه با توجه به گسترش اين بيماري در جامعه و هزينه هاي بالاي آن وجود اين بيمارستان مي تواند كمك بسيار بزرگي به بيماران كنند.
اين هنرمند شيرازي با اشاره به اينكه ساخت اين بيمارستان نياز به تبليغ بيشتري دارد، افزود: رسانه هاي ما نبايد به اين بيمارستان به عنوان آگهي نگاه كنند بلكه بايد با جان و دل براي ساخت اين بيمارستان كمك كنند.
فقيه كمك به ساخت اين بيمارستان را از وظايف هر فرد دانست و اظهار داشت: مخارج ساخت و تجهيزات اين بيمارستان به اندازه كافي زياد بوده و نبايد هزينه تبليغات نيز فشار بيشتري به آن وارد كند.
فقيه اضافه كرد: رسانه ها با شناساندن وقف به مردم مي توانند دين خود نسبت به وقف را ادا كنند و حامي خوبي براي اوقاف و امور خيريه باشند.
وقف يك كار فرهنگي است و بايد در جامعه نهادينه شود
اين بازيگر تئاتر و سينما با اشاره به اينكه وقف يك كار فرهنگي است، افزود: وقف كار فرهنگي است و مفاهيم انساني را شامل مي شود به همين خاطر بايد در جامعه نهادينه شود.
وي ادامه داد: مفاهيم انساني ماندگار است و تا ابد جاودان خواهد ماند و انساني كه اموال خود را در راه خدا وقف مي كند نه تنها در اين دنيا بلكه در آخرت نيز جاودان خواهد ماند.
فقيه تاکید كرد: به وقف نبايد با ديد مادي نگاه كرد بلكه بايد فرهنگ وقف را در جامعه نهادينه كرد و مردم را با اثرات اين فريضه الهي آشنا كنيم.
اين هنرمند شيرازي با اشاره به اينكه وقف هزاران رشته دارد و تنها به مراسمات مذهبي منتفي نمي شود، گفت: وقف در امر ازدواج جوانان، وقف در خصوص چاپ كتاب، وقف براي تحصيل جوانان از جمله وقف هاي ضروري در جامعه است.
وي استان فارس را پيشتاز در بحث وقف دانست و اظهار داشت: امروزه با به وجود آمدن طرح وقف جمعي در استان فارس مردم با هر توان مالي مي توانند وقف كنند و فرهنگ آن را ادامه دهند.
فقيه تصریح كرد: بايد تبليغ فرهنگ وقف را با توجه به تكنولوژي هاي روز انجام داد؛ در همين راستا ساخت فيلم يكي از تأثيرگذارترين حوزه فرهنگي است كه مي توان بر روي آن به صورت جهاني حساب كرد.
اين بازيگر تئاتر و سينما با اشاره به اينكه بيشترين هنري كه مردم در سطح دنيا دارند فيلم است، تصريح كرد: همان گونه كه كشورهاي غربي با ساخت فيلم ايران را كشوري تروريستي جلوه داده اند و اذهان عمومي آن را قبول كرده اند ما نيز مي توانيم با ساخت فيلم موضوع وقف را به صورت جهاني مطرح كنيم.
وي ادامه داد: يك اثر هنري مي تواند براي وقف تأثير گذار باشد و اين اثر نيز مي تواند از شعار زدگي دور شود و يك كار تحقيقي خوب به مردم ارائه شود.
اين هنرمند شيرازي گفت: طبق روايت زماني امام حسن و امام حسين (علیهما سلام) بيمار شدند، حضرت علي (علیه السلام) و حضرت خديجه (سلام الله عليها) نيت كردند كه اگر فرزندانشان خوب شوند سه روز، روزه خواهند گرفت؛ بعد از خوب شدن امام حسن (علیه السلام) و امام حسين (علیه السلام) آن دو حضرت روزه گرفتند و در هنگام افطار فقيري از آنها طلب كمك كرد و حضرت علي (علیه السلام) آنچه را كه براي افطار داشت به آن فقير داد؛ آن وقت خداوند فرمود: «آنهايي كه در راه خدا انفاق مي كنند جايگاه خوبي دارند «.
پایان پیام/
نظر شما