به گزارش خبرگزاری شبستان از کرمانشاه، آیت الله مصطفی علما، ظهر امروز(14 مرداد) در نشستی که با حضور مدیرکل تبلیغ و ترویج معاونت قران و عترت وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی در خصوص برپایی هفته های قرآن و عترت برگزار شد، گفت: باید ذهن هنرمندان را در این حوزه پرورانده تا وجودشان در این کار ذوب شود.
وی پیاده سازی سبک زندگی اسلامی در جامعه را مورد تأکید قرار داد و افزود: این سبک از زندگی در قرآن است و اگر بخواهیم سبک زندگی اسلامی را نهادینه کنیم باید همه موارد را به صورت هنرمندانه از قرآن استخراج کنیم.
امام جمعه کرمانشاه، با بیان اینکه هنرمند تخصص دارد اما در حوزه قرآن و عترت شناخت ندارد، اظهار کرد: باید به آنان خط بدهید و خوراک لازم را برایشان فراهم کنید تا به خلق و تولید اثر در این حوزه بپردازند.
آیت الله علما، تصریح کرد: جنس و ذات هنرمندان ما با اعتقادی به قرآن و عترت عجین است اگر مسیر را برایشان ترسیم کرده و خوراک با سلیقه روز و مطابق طبع جوان به آنان عرضه کنید قطعاً در این راستا حرکت می کنند.
وی با تأکید بر اینکه باید در این حوزه با جدیت و صرف وقت و هزینه لازم گام بردارید، بیان کرد: مسئولان و متولیان حوزه قرآن و عترت باید آستین های خود را برای برگزاری هر چه بهتر برنامه های این هفته بالا بزنند.
نماینده ولی فقیه در استان، مقطعی بودن این برنامه را رد کرده و خواستار استمرار آن شد و گفت: سعی کنید هفته های قرآنی با برنامه های اثرگذار، عمیق و جان دار برگزار شود.
آیت الله علما، برنامه ریزی درست، هدفمند، منسجم و با هم افزایی بالای دستگاه های اجرایی را مورد اشاره قرار داد و تصریح کرد: این برنامه ها در صورتی در عمق دل مردم و هنرمندان جا می کند که جنبه اداری پیدا نکند.
در ابتدای این نشست مدیرکل تبلیغ و ترویج معاونت قرآن و عترت وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی نیز به ارائه گزارشی از فعالیت های قرآنی در سطح کشور و استان با محوریت قرآن و دفاع مقدس، جشن رمضان و هفته های قرآن وعترت پرداخت و گفت: هفته های قرآن و عترت در هشت استان برگزار می شود که کرمانشاه در شمار آن ها قرار دارد.
صغر امیرنیا اظهار کرد: جشن رمضان که در تمامی استان ها به اجرا درآمد دستاورد محور بود اما در هفته های قرآن و عترت با بهره مندی از توانمندی های تمامی متولیان این حوزه به دنبال تولید محور بودن برنامه ها هستیم.
وی گفت: در اجرای هفته های قرآنی به دنبال آن هستیم که هنرمندان، نویسندگان و چهره های دانشگاهی را به سمت و سوی الهام گرفتن از قرآن و عترت در آثار و تولیداتشان سوق دهیم.
این مقام مسئول گفت: در اجرای این برنامه تمامی فعالان حوزه فرهنگ و هنر را در حوزه قرآن و عترت درگیر کرده و از سوی دیگر ضمن شناخت ظرفیت های قرآنی استان ها به درک درستی از ضعف ها و کاستی های موجود در این حوزه خواهیم رسید.
امیرنیا افزود: یکی دیگر از اهداف ما شناسایی برترین ها و عرضه آثار آنان در نمایشگاه بین المللی قرآن و حتی فراتر از مرزهای جمهوری اسلامی ایران است.
دکتر رحیمی زنگنه مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی استان کرمانشاه هم در این نشست به بیان گزارشی از برنامه ریزی های صورت گرفته و اهداف ترسیم شده برای برگزاری هفته های قرآن در استان پرداخت.
پایان پیام/
نظر شما